305: Lömska rackare!

Nu har de tagit bort Block party-eventet på facebook, det ryktas att det är inställt. Folk har hört att det ska vara i stadsparken, på ulrikedal, på studentlyckan och inte alls. Piss, kan de inte bara lägga upp eventet nån gång, och med anvisningar om var det kommer hållas? För det är väl ingen i hela Lund som tror på att det kommer vara inställt?!304: Förklaring

Jag kanske borde förklara varför jag varit sjukligt inaktiv denna veckan.
Helgen var jäkligt trevlig och utan tid att skriva något. Denna veckan har jag hemtenta, samtidigt som jag smart nog skrev upp mig på tre dagars jobb. Så jag har jobbat hela dagarna, kommit hem och försökt plugga och i vart fall förbjudit mig själv att blogga. Fast hur långt tror ni egentligen jag hunnit? Inlämning 23.59 ikväll.


303: TjurRöv?

Många bloggare är helt lyriska över Zaras nya maj-kollektion, men jag fattar inte dealen. Varför vill man ha en underkropp formad som en tjurs bakdel?

Varning: Sök aldrig efter tjur på google bildsök om ni t.ex. sitter och käkar
frukost och ganska lätt mår illa av att se skadade djur

302: Dumma norrmän?


Person1. Hvor mange kalorier tilsvarer en toast med smeltet ost, skinke og litt rødløk? Sånn ca.
Person2. akkurat det samme som brødskiver med det samme på
Person1Men gir ikke smeltet ost mer fett og kalorier enn vanlig ost ?
Person3. Tenker du at kaloriene kommer svevende fra lufta og lander på osten når den smeltes?
Källa


301: Förkväll

HAHA
HA,
Kissie på Förkväll, DISSAD av Amelia. Stimulans.

300: Perfekt sommarhelg!

Nu: årets första golfrunda!

299: Lat

Det känns som att jag är uppe oförskämt tidigt, men klockan är sju och jag måste lära mig att det är en helt normal tid att vakna och gå upp. Det är inte oförskämt tidigt. Kanske en lördag, men inte annars.
Skärp mig, barnrumpa!
Men hur lätt är det när man är sömnsvullen i hela fejjan, och kroppen skriker efter mer sömn?


298: Fin herre

Efter simhoppet kom jag hem och slappade en timme, sen kom Ivar hem med sushi och vinägerchips till mig. Jag är proppmätt men försöker bearbeta magen så jag kan trycka i mig chips senare. Han är fin han.


297: Lördag?

Det känns som lördag. Undrar varför? Jo för jag är ett svart får idag. Då känns det så.
Har tryckt i mig två koppar kaffe och pasta-korv-spenat-zuccini-gräddblandning. Mums? Njaaa, sand i tänderna från spenaten? Ja. Åja, någorlunda gott i alla fall. Nu hoppas jag att jag står mig till klockan tre.
Ska bli spännande att höra Asienresultaten ikväll. Så fort vi bokat biljetter ska jag gå ut med all planering. Förhoppningsvis.


296: Asienplanering

Efter att ha tränat Gympakraft i en timme har jag kommit hem, ätit, duschat, och sitter nu och kollar efter vad man borde se i Asien.
Förhoppningsvis ska vi till Thailand, Malaysia, Indonesien och Singapore.
Har ni några tips på vart vi borde åka, vad vi borde se, och hur man hittar förmånliga alternativ, berätta!


295: Produktiv? Not anymore!

När jag gick upp i morse bestämde jag mig för att detta skulle bli en produktiv dag. Jag skulle fotsätta där jag slutade med städningen igår, jag skulle gå långpromenader med Kiwi, jag skulle laga lunch till mig och Ivar, hämta och lämna honom på jobbet med Kiwi, plugga, rensa garderoberna och organisera mina Asien-drömmar.
Det blir nog inte så. Jag ska berätta varför.
När jag sökte efter en perfekt bajsbild till förra inlägget stötte jag på någonting annat. Min idol, mitt dröm-jag, allt vad jag vill bli i skriv-väg, en blogg så som jag vill att min ska vara, en blogg där varje inlägg får mig att asgarva i min ensamhet. Jävla piss. Åsa har dessutom tydligen bloggat i FYRA ÅR! Vet ni hur lång tid det kommer ta för mig att läsa igenom alla rövroliga inläggen? Hur fan kan man vara så rolig att man varje dag lyckas trycka ut roliga och välformulerade inlägg?
Åh, om jag ändå kunde skriva om mina rynkor, mitt bajs, min mens och andra privata saker som jag är alldeles för pryd för att skriva om.
Men, vill ni inte göra något annat på hela dagen, och längtar efter lite garv, så kika in på denna fantastiska bloggen:
http://nuskamanjutydligenblogga.blogg.se/


294: Upp till kamp!

Kom nyss hem från dagens första promenad. Nu har jag börjat lära mig vilka hundar som promenerar i vilka områden (fjöntigt, ja) och idag träffade jag en av dem. En man med en gigantisk jag-vet-inte-vad-hund, men typ nästan lika stor som en grand danois, kanske en korsning. Han är den ENDA jag sett med så stor hund här, och idag försökte han få ögonkontakt och hälsa. Jag såg det i periferin att han kollade mot mig under åtminstone tjugo sekunder. Men mina vänner, ICKE att jag tänkte hälsa på honom, trots att jag bara några minuter tidigare varit oerhört talför och trevlig mot två damer med två små vita jyckar.
Nej, jag tog upp en kamp, en kamp för joggare, hundägare och alla som promenerar. För vet ni vad jag vet? Jag är bombsäker på att det är han som fullkomligt struntat i att plocka upp enkiloskorvarna efter sin hund, alla de skrämmande stora tollarna som ligger jämt utspridda längs med promenadstråket. Han trodde de skulle försvinna i snön, men det kan jag, Kiwi, och mina skor intyga att de inte gjorde!


293: Lånebarn

Efter en ruskigt god middag i Kävlinge för att fira att min bror fyller ett kvarts sekel har vi nu kommit hem, jag, Ivar och vårt lånebarn Kiwi. Som en liten familj, alla har sina platser, Kiwi rusar in och kollar efter vattenskålen direkt, och om det finns någon god köttmat som det brukat finnas till henne här. Nu ligger hon och sover på sin filt i hallen. Gulligt.
Och alla fick små presenter av mamma, efter att hon suttit fast i Washington ett par dagar för mycket. Jag fick ett jättefint sötvattenspärlor-armband, Ivar ett par manschettknappar som han blev väldigt nöjd med, Jonas en fin nyckelring, Ann ett halsband och pappa Southern Comfort. Mamma är snäll hon.
Nu ska jag Filippa Barka mig till sömns, kommer garva i en timme sen sova gott. Mhm!


292: Iskallt mums

Dagens mellis: jordgubbar, banan, blandade bär, kanel och yoghurt, smoothat. Iskallt och asgott.

Ett litet problem dock, mitt psyke skriker likt förbaskat efter chips.
Men NEJ, idag börjar en stenhård vecka!


291: Sovmorgon?

Bara för att jag börjar halv nio istället för åtta som jag brukar känns det som en rejäl sovmorgon. Knäppt att känna sådan skillnad trots att jag inte ens har någon speciell rytm.


290: Så sant

Precis så här, precis så här har jag känt några gånger när jag suttit med studera.nu framför mig för att välja min framtid.
Alla ungdomar - välj NV för bövelen! Annars kommer ni bli lika vilsna som jag. (Jag hade nog varit lika vilsen ändå, men i alla fall haft fler val.) Bajs


289: That was it!

Sådärja, då var den svenska sommaren över, visst är den härlig? Typ två veckors gåshudad sol-lapande, sen är snön tillbaka. Oh ja, najs!


288: Darrar av skräck

Ok, Block Party. Det snackas ju fram och tillbaka om Valborg nu i dagarna, och mycket om Block Party eller nationer. Och jag är rädd. Parentesen är ju uppgrävd, vilket innebär att Block party måste hållas någon annanstans. Självklara valet ligger mellan Studentlyckan eller Ulrikedal. Jag är så jäkla skraj att det kommer bli här, här är helt klart bäst förutsättningar, men inte fan vill jag ha 10 000 drägg utanför fönstret/dörren. Måste kolla en extra gång att allt stämmer i hemförsäkringen.
Här kommer säkert bli ett jädra drag på gården ändå, men inte pissa-ut-från-balkonger-Block-party snälla!


287: Inte okej!

Häromdagen när jag var klar med simhoppet och kom ut i omklädningsrummet inträffade något som inte var helt okej. Hoppas jag inte låter alldeles för dömande i detta inlägg, det är inte meningen, men för att ni ska kunna föreställa er situationen måste jag förklara så detaljerat jag kan.
Det satt en storvuxen kvinna på bänken som precis kommit ut från duschen. Hon droppade handduken för att kunna klä på sig och satt alltså helt naken. För mig är det inget problem att ta på ett par strumpor, bara att höja tassen lite och dra på dem, men för henne var det lite svårare, jag antar att magen tog emot eller något, så hon särade på benen och böjde sig ner för att ta på sig strumporna. Fullkomligt acceptabelt, även om det kanske är vanligare att man skulle dragit på sig trosorna innan en sådan manöver.
När hon sen satte sig upp igen, fortfarande med benen spridda upptäckte hon att där i ljumsken, där långt in bland all behåring fanns ett par plitor/finnar/jag vet inte/jag vill inte veta, men plötsligt kände hon ett stort behov av att klämma dessa sakerna.
Så där satt hon, en kvinna i 40årsåldern, med vitt spridda ben, blottande sitt sköte, med strumporna på, och klämde finnar mitt där där man inte ska pilla när man sitter på en bänk i badets omklädningsrum.
Både jag och en annan tjej som stod och bytte om stod helt förstummade, röda om kinderna och gjorde allt för att inte låtsas om henne, och samtidigt inombords kasta skam över henne.


286: Shake that booty

Oh ja, för några månader sedan ägnade jag och Ivar en kväll åt att titta på Dance offs eller vad de kallas, på svenska; Rumpskakartävling.
Detta är ett fenomen jag bara måste dela med mig av, titta, njut, och förundras:


285: Rich bitch

Hej mina vänner, ovänner och snyltare.

Igår var jag på Hollywoodfruarna hos Amelie, och vet ni vad min snikna vän säger?
Att hon aldrig playar de youtubeklipp jag postar eftersom hon tror att jag kan få pengar för det. Men nej vänner, så är inte fallet. Jag ska berätta vad jag får pengar för, så det underlättar för er - vad ni vågar, vill eller undviker att trycka på.
Vad jag tjänar pengar på:
- Dubbellänkar: Ord med två streck under skickar vidare er till olika företags hemsidor.
Fullkomligt ofarligt, och jag får några ören för varje enskild person som klickar på dem.
- Många enskilda besökare per dag: Rankar mig på en lista, ju högre upp på listan
jag kommer, desto mer har jag chans att tjäna. (rör sig om typ 30öre-2kronor/vecka.
- Googlereklamerna: Ju fler som klickar på mina länkar från Google (ute till höger)
desto mer pengar får jag (handlar också bara om några ören)


Vad jag inte tjänar pengar på:
- Vanliga länkar: Länkar med ett streck under är mina länkar, antingen till gamla
inlägg eller andra sidor jag tycker ni borde se.
- Youtubeklipp: Tjänar jag inte ett skvatt på, utan lägger in för ert nöje, och mitt minne.
- Många besök från samma IP-adress: Era besök registreras bara en gång/dygn,
alltså, Elna, du kan läsa min blogg åtta gånger om dagen utan att bidra till min rikedom.
- Bilder: Nej, no money coming in there.
- Tipsa: Om jag skriver om någon vara eller ett företag handlar det inte om att tjäna
pengar; min blogg är inte så stor att några företag bryr sig ett piss om mig,
utan tipsar jag så är det för att jag gillar varan/företaget.
Så, tryck nu på denna feta melodi och njut!


284: Svag

Jag blir svag i hjärtat när Ivar sitter med datorn i knät och jobbar när jag somnar, och sitter precis likadant när jag vaknar till tidig morgon, och när jag går upp ur sängen klockan tio. Jag ska laga frukost till honom som han kan äta när han är klar med det här. Förhoppningsvis vid elva-tiden...


283: Kan. Inte. Sluta

Mest eggande på länge: http://www.ibeatyou.com
Jag kan bara inte sluta, jag kommer aldrig gå och lägga mig. Min favorit-tävling: Best you in 3D-glasses.


Mina bidrag i olika tävlingar hittills.

282: En finare blogg

Jag har pulat, petat och pysslat för att förändra bloggens utseende nu, hoppas ni tycker det är lika stiligt som jag. Kanske störigt att läsa breda texter, men jag kan lägga upp större finare bilder nu. Vad tycks?


281: Ur funktion

Idag är jag lite ur funktion. Totalt slut sedan igår. Men lite har jag lyckats göra idag; se The Proposal med Carro och Ivar, äta chips och dippa, och fruktsallad. Mums.
Känns som en jävligt trevlig söndag, trots att jag inte lämnat soffan mer än kanske en halvtimme totalt. Galet. Galet skönt.

280: Proppfylld dag

Sitter här och försöker trycka i mig min extra stora frulle. Har ingen aning om när jag får mat härnäst, så jag hoppas detta ska hålla: två bananer, ett äpple, fem valnötter, fem oststänger, två hårdkokta ägg, glasskaffe och vatten. Vad tror ni?
Personen som ska överraskas idag lär ju inte läsa min blogg, men jag skriver ändå inte ut det än. Förhoppningsvis hinner jag skriva lite när jag är hemma för att bli vacker inför kvällens babaBOOMparty!

279: Hektiskt

Från jobb till träning, hem och äter Ivars hemmagjorda turkiska pizza, sen party party hos Eric, hem tidigt för imorgon har jag fullt upp.
Mina ögon svider. Jag tror jag bränt dem i solen idag, men inte fan var det varmt.

278: Snabba ryck

Frullen är uppkäkad, nu ska jag ta en dusch, klä mig efter väder och försöka hinna äta en avokado innan jag sticker iväg på jobb. Det är alltid ett jädra projekt för mig att försöka äta så jag håller mig mätt i 4-5timmar.

277: Igår var en stor dag för djurlivet

Igår när jag, Ivar och Kiwi var ute och sprang, såg vi något ack så vackert. Två fåglar, typ kråka/råka/koltrast/whatever mitt på en gröning, kvinnan stod stilla och mannen hoppade rundor, med stjärtfjädrarna spretande uppåt, utåt, och vingarna tryckta ner mot marken. Hopp-skutt ett varv runt damen, hopp-skutt två varv runt damen. Och ATTACK! 7 sekunder senare var hennes ägg befruktade (får vi hoppas för hans skull)

276: Mamma kom hem!

Mamma sitter fast i Washington, och ingen vet när hon kan komma hem. Vulkaner är mäktiga va?
Pappa, Jonas och Ann kom hit efter träningen och kollade på Aktuellt så vi kunde se om det fanns nåt nytt på vulkan-fronten. Hoppas du får ett najs hotell mamma, och najs hotellmat!

275: Dagen

Efter att ha skickat in min "anmälan till högskolan" sprang jag, Ivar och Kiwi till Elna, hämtade våra cyklar som de lånat igår, cyklade till mammas jobb och lämnade av Kiwi, hem, duscha, till jobbet, hem, till Wermlands för infomöte inför Karnevalen och sen hem hem hem. Efter en och en halv timme kom Ivar på att bjuda över mig till Sparris där han är, men jag kan inte ens lyfta på asset för att hämta mat trots att magen skriker, så jag orkade verkligen inte cykla dit.
Jag tror förresten att jag ska sluta Google Translatea, om det inte är någon som är emot det.

274: Söndag?

Det känns precis som en söndag idag.
Igår efter att vi sprungit (med Kiwi) 5km tog vi en dusch, köpte pizza och bjöd över pappa. När pizzorna var uppätna stack vi till Bishops Arms och mötte upp med Elna och Patrik för några glas vin och öl. Vid tolv stängde de där, vi splittrades, men när jag och Ivar var nästan hemma kom vi på att Tove ju hade födelsedagsfest på Wermlands, så vi vände på klacken och travade dit. Jag drack två drinkar, Ivar två öl, vi pratade med Tove, och tog oss hem vid två, gick med Kiwi och somnade.
Imorse (11.45 typ) gick jag ut med Kiwi, handlade, och bakade scones och gjorde kaffe. Så nu har vi haft en riktig mysstart på dagen, med lugn, stor och god frukost, precis som en söndagsmorgon.
Inte lika mysigt nu dock, Ivar ligger i sängen med sin dator och jobbar, jag ligger i soffan med min och ska skicka in min ansökan till universitetet.

G
oogle Translate:
It feels just like a Sunday today.
It feels just like a Sunday today.

Yesterday after we ran (with Kiwi) 5km we took a shower, bought pizza and invited the father. When the pizza was eaten, we stuck to the Bishops Arms and met up with Patrik Elna and a few glasses of wine and beer. At noon they shut there, we broke up, but when I and Ivar was almost home, we came to be Tove had nonetheless birthday party at Wermlands, so we turned on his heel and stacked there. I drank two cocktails, Ivar two beers, we talked with Tove, and took us home at two, joined the Kiwis and fell asleep.

This morning (11:45) type I went out with the Kiwi, traded, and scones baked and made coffee. So now we have had a real mysstart in the day, with quiet, big and good breakfast, like a Sunday morning.

Not as nice now, however, Ivar in bed with his computer, and am, I lie on the couch with me and will send in my application to the university.

273: Varför denna hype?

Hur fan kan det vara så populärt med fula baseballjackor? Wäwäwärk!
Google Translate:
How the hell can it be so popular with ugly baseball jackets? Wäwäwärk!
Hur fan kan det vara så populärt med fula baseballjackor? Wäwäwärk!
Google Translate:
How the hell can it be so popular with ugly baseball jackets? Wäwäwärk!

272: Vad gör ni?

Till er som undrar hur vi firar Ivars födelsedag idag så ser det ut som så här:

Ivar sover, Kiwi är uttråkad och jag surfar runt på youtube. Kolla här: http://www.youtube.com/watch?v=YIeCP379P14&feature=related
Så småningom ska vi förhoppningsvis ut och springa, om Ivar lyckas öppna sina ögon snart.


Google Translate:
To those of you who wonder how we celebrate Ivar's birthday today so it looks like this:

Ivar sleep, Kiwis are bored and I surf around on youtube. Check here:
http://www.youtube.com/watch?v=YIeCP379P14&feature=related

Over time we hope to run out and, if successful Ivar open their eyes soon.

271: Jag blir äcklad varje gång mitt kaffe är slut

Varje morgon lyckas jag dra nitlotten. Men varje gång jag dricker sista slurken av mitt kaffe blir jag spyfärdig. Varför? Jo det ska jag berätta.
Muggen jag oftast lyckas grabba tag i är vacker på utsidan men ack så rälig på insidan.
I botten på den blommiga muggen Finns en liten skavank. Skavanker finns väl på det mesta, men det här är en extra äcklig skavank. Ni ska få se:

Jag vet inte om ni ser det på denna lilla bilden, men den svarta pricken där i bottnen, det är skavanken. Den har ju fler skavanker, alla sprickorna, men det är pricken som äcklar mig. Anledning: Den ser ut som en röväcklig välfylld anfallande pormask, sådan man bara ser på riktigt äckliga skräckexempelbilder. Och jag tänker alltid på det. Jävla skit. Kan jag inte bara låta bli att titta in i muggen när jag sväljer sista klunken? Oh nej. Inled dagen med att bli översköljd med illamående.
Google Translate:
Every morning, I still draw blank. But every time I drink the last sip of my coffee,
I am spyfärdig.Why? Yes, I will tell you.

Mug I usually manage to grab is beautiful on the outside but oh so rälig on the inside.

In the bottom of the floral cup is a small flaw. Flaws are well on most things,
but this is an extra nasty flaw. You will see:


I do not know if you see the monkey, this small picture, but the black spot where the
bottom, there are flaws. It has the more imperfections, all the cracks, but it is the
dot that disgusts me.Reason: It looks like a well-stocked röväcklig attacking blackheads,
such only by looking at really disgusting horror as pictures. And I always think of it.
Holy shit. I can not help but just stare into the cup when I swallowed the last sip? Oh no.
Wake up to become översköljd with nausea.

270: Veronica Maggio

Okej, med tanke på hur sjukt jävla imponerad jag är av Veronica Maggio så kan det kanske tänkas att jag är något partisk i denna frågan, men är inte detta typ den absolut bästa covern på länge? Det måste nästan till och med (före detta?) inbitna Offspring-fanet Malin tycka?

Google Translate:
Okay, given how sick I am damn impressed by Veronica Maggio so, it might be that I
am slightly biased on this issue, but is not this the very best type covern in a long time?
It must be almost even with (former?) Offspring-avid fan Malin think?

269: Han är en gammal man....

Idag fyller Ivar år. Jag pular och står i, för inte var väl den orgasmatronen det enda han skulle få. Vad han ska få mer får ni se, jag misstänker att han lusläser min blogg för att lista ut vad det handlar om. Eller inte, man vet aldrig med honom.
PUSS PUSS PUSS Ivar i alla fall!
Google Translate:
Today is Ivar years. I pular and is, for it was not well orgasmatronen the only thing he
could get.What he will get more and you'll see, I suspect he READ THROUGH THOROUGHLY
my blog to figure out what this is about. Or not, you never know with him.

KISS KISS KISS Ivar anyway!


268: Kan det vara en glass?

Nej, det är min frukostsmoothie, gjord på frusna jordgubbar, banan och apelsinjuice. Amums!
Google Translate:
No, that's my breakfast smoothie, made with
frozen strawberries, banana and orange juice. Amums!

267: Ge er!

Jag och Elna borde sedan länge lärt oss att vi ska hålla oss borta från allt som börjar på aer och slutar på obics. Vi gick till Gerda idag, men kom lite sent så vi vågade inte gå in till StyrkeYogan vilken var det primära valet. Det enda som fanns att välja då var Styrkeaerobics. Herre Jesus! Tränade gjorde vi, mest skrattmusklerna eftersom vi var så JÄVLA USLA! Vi borde ge oss, inse våra svagheter och att vi helt enkelt inte kan tänka på tillräckligt många kroppsdelar för att hinna med i detta flängande, svängande, hoppande, snurrande, frenetiska påfundet.


Google Translate:
I Elna and should have long taught us that we should keep ourselves
away from all that start and stop on Aer obics. We went to Gerda
today, but came a bit late so we did not dare go into the Strength
Yoga which was the primary election. The only thing was to choose
which was Weightlifting Aerobics. Lord Jesus! Trained we did, most
laughter muscles because we were so bloody miserable! We should
allow us to realize our weaknesses and that we simply can not think
of enough body parts to catch the spirit of this bustle, swinging,
jumping, whirling, frenetic invention.

266: Ibland låter jag er vänta alldeles för länge

Och ibland blir inte dagar riktigt som man förväntat sig. Som igår:
Jag vaknade upp med en något ljummen inställning till dagen, tänkte att den skulle se ut ungefär såhär:
Vakna, läsa, skola, äta, simhopp, hem, soffa, sova.
Men, ack nej! Och tack gode för det.
Jag vaknade, läste, gick till skolan, men poff, där förändrades dagen från ljummen till stekhet.
Lektionen var inställd, vi (typ sju pers) gick och köpte vin, frukter och chips och satte oss i stadsparken och njöt av solskenet. U-N-D-E-R-B-A-R-T! Fruktansvärt mysigt.
Klockan tio i fem fick jag dock slita mig och sticka in på badet och träna mina minisar.
Stack sen hem, bakade morotskaka och plockade undan, och sen kom tjejerna + Jonas över och tittade på Hollywoodfruarna. Najs. Precis så som en solig dag ska avnjutas; med vänner, vin och god mat.

G
oogle Translate:
And sometimes you really do not days as expected. As yesterday:

I woke up with a somewhat lukewarm attitude to the day,
thought it would look something like this:

Wake up, read, school, eating, diving, homes, sofa, sleeping.

But, oh no! And thanks for the good.

I woke up, read, went to school, but Poff, which changed from warm days to roast.
The lesson was canceled, we (like, seven people) went and
bought wine, fruit and chips and sat down in the city park and
enjoyed the sunshine. U-N-D-E-R B A R T! Terribly nice.

At ten in five was, however, I tear myself and stick onto the bath and train my minis.

Stack then home, baked carrot cake and cleared, and then came
the girls + Jonas over and looked at the Hollywood wives. Najs.
Just like a sunny day should be enjoyed, with friends, wine and good food.

265: Sekvensfototönt

Nu drar jag till skolan. Adjö.
I'm off to school. Goodbye.

264: Gårdagen

Gårdagen blev en bra dag. Först jobb där vi får betalt för hela dagen, men inte hade jobb till hela dagen. Jäkligt najs en söndag.
Kom hem och tog det lugnt någon timme, Och gick sen ut och sprang den vanliga rundan igen. Igår tog det bara 29 minuter, mitt mål är 25. Kanske kanske att det går.
Mötte sedan upp med mina kursare, gänget vi nu döpt till "Som alla redan vet". De åt på Vespa, jag kom senare och tog ett glas vin. Vi snackade tatueringar, skvaller, sex och.... ja sex. Det var trevligt. Så småningom drog vi vidare till Paradiset och spelade biljard. Det gick väl som förra gången, bra för dem, uselt för mig. Biljard verkar vara den enda sporten jag inte utvecklas inom. En öl och fyra games eller vad det kan kallas senare skildes våra vägar åt, jag cyklade hem till Ivar och somnade tungt på soffan. Otippat? Nej.

Google Translate:
Yesterday was a good day. First job where we get paid for the whole day,
but had to work all day. Damn najs a Sunday.

Came home and took it easy for an hour, and then went out and ran the
usual round again.Yesterday, it took only 29 minutes, my goal is 25.
Perhaps maybe it is.

Then met up with my classmates, the gang now christened "As everyone
already knows". They ate on the Vespa, I arrived later and took a glass
of wine. We talked tattoos, gossip, sex and .... yes six. It was nice.
Eventually we went on to Paradise and played billiards. It went well last
time, good for them, bad for me. Billiards seems to be the only sport I
do not develop within. A beer and four games or whatever it may be called
later parted our ways to, I cycled home to Ivar and slept heavily on the
couch. Otippat? No.

263: "Som alla redan vet"

Precis kommit hem från ett glas vin, en öl och några omgångar biljard med vart nya gäng "Som alla redan vet": Jag Mimmi, Hampus och Viet. Trevligt.

G
oogle Translate
Just returned from a glass of wine, a beer and a few game of pool with every
new thread "As everyone already knows": I Minnie, Hampus and Viet. Nice.
Hahaha, fint att Mimmi inte får heta Mimmi på engelska

262: Skäms kvinna!

Nu får jag väl skämmas, men jag gillar fan denna:
Google Translate:
Now I guess I'll be ashamed, but I like this fan.

261: Det kunde varit jag

Det kunde varit jag som skrev det här, men nu
hann någon annan före. Piss. Här får ni ändå:
Google Translate:
It could have been me who wrote this, but now had
time to someone else before.Piss. Here you anyway:


260: Lite granna

LITE för sent igår.
LITE segt att komma upp idag.
LITE oskönt att jobba 08.00 en söndag.
LITE gött att tjäna dubbel lön

G
oogle Translate:
A little too late yesterday.
SOME tough to come up today.
SOME ugly to work 08:00 a Sunday.
Something sweet to earn double pay

259: Högskoleprovet slut

Så nu pratar vi inte mer om det. Nej.
Elna och Patrik var här och drack te och åt muffins vid halv sju, sen stack de hem och vi jagar ikapp, Ivar är och hämtar sin cykel vid domkyrkan, sen cyklar vi ut till deras lya och myser till det med middag och vin.

G
oogle Translate:
So now we are not talking more about it. No.

Elna and Patrick was here and drank tea and ate muffins
at half seven, then stack the home and we caught up with
chasing, Ivar is to pick his bike at the cathedral, then we
bike out to their lair and cuddle with it at dinner and wine

258: Uppdatering i halvtid

Har skrivit tre av fem delar nu, hemma för lunch.
Medan jag väntar på att min Spagetti Bolognese ska bli klar kan jag ju berätta hur det gått. Mina känslostormar har varit typ såhär.
Del 1. NOG: Jaja, men det gick ju bra. Skönt.

Del 2. LÄS (svensk läsförståelse): HERRE JESUS JÄKLA SKITPISSGURKA! Fast å andra sidan lät typ alla så när de kom ut från salarna och samlades i solen.

Del 3. DTK: Oh yes! Oh yes, det finns hopp.
Nu håller vi bara tummarna för att den överjävliga svenska läsförståelsen bara var testdelen, den som inte räknas. Och jag är inte ensam om att hoppas på det.
8 av 22 svar fyllde jag i på måfå, det vill säga jag läste inte ens frågorna, än mindre texten.
Grattis Kattis. Nu ska jag mumsa mat, och sen ge mig iväg till min gamla gymnasieskola igen.

G
oogle Translate:
Has written three of five parts now, home for lunch.

While I was waiting for my Spaghetti Bolognese should
be clear, I can tell what had happened.
My emotions have been like this type.

Part 1. ENOUGH: Well, but it did go well. Good.
Part 2. READ (Swedish reading comprehension): LORD JESUS CURSED SHIT PISS CUCUMBER!
But on the other hand, sounded all so kind when they
came out of the classrooms and gathered in the sun.
Part 3. DTK: Oh yes! Oh yes, there is hope.

Now we just fingers crossed that the hellish Swedish
comprehension tests were only part that does not count.
And I'm not alone in hoping for it.
8 of 22 responses, I filled in at random, that is, I do not
even read the questions, let alone the text.

Congratulations Kattis. Now I'm munching on food,
and then give me off to my former high school again.

257: Är ni redo?

Jag är redo. Har bunkrat upp med en rejäl frukost, gjort matsäck till alla pauserna och tagit en lång dusch.
HÖGSKOLEPROVET - here i come!

G
oogle Translate:
I'm ready. Have refueled up with a hearty breakfast,
made lunch for all the breaks and took a long shower.

Högskoleprovet - come in here!

256: Tajt schema som fungerade!

Idag höll det. Inte like tajt som igår men ändå.
Jobb 08.00-16.30
Simhopp 17.00-19.00
Löprunda 20.15
Så vi sprang och hämtade Elna och fick hennes sällskap några kilometer. Trevligt.
Nu ska jag snabbt gå igenom statistikdelen inför Högskoleprovet imorgon, äta lite, bada och sova.

Google Translate:
Today was it. Not tight like that yesterday but still.

Jobs 08.00-16.30
Diving 17.00-19.00
Löprunda 20:15

So we ran and fetched Elna and her company got a few miles. Nice.
Now I'll quickly go through the statistics section for Högskoleprovet
tomorrow, eat little, sleep and bathe.

255: För tajt schema?

Haha, ja det var väl självklart att allt det inte skulle klaffa?
Någorlunda bra gick det i alla fall.
Jag och Ivar skulle egentligen lämnat Hörby med de två bilarna klockan tre, det visste de på bilfirman. Vi skulle hämta en ny bil och byta däck på den två dagar gamla bilen vi körde dit med. De fick en halvtimme till att byta däck, vi gick en runda på "stan" och kom tillbaka lite innan tre. Fick höra att det var några minuter kvar, så vi gick och köpte glass. Så stod vi utanför med våra glassar, och däck-bilen kom rullande. Körd av en annan kund. WTF? Och sen hade de slarvat bort våra nycklar och gett extranyckeln till kunden. Inte helt OK. Kvart över kom vi därifrån, och jag hann i tid till jobbet.
Där fick vi dock jobba över lite, och jag missade träningen på kvällen.

G
oogle Translate:
Haha, yes it was obvious that everything would not smoothly?

Reasonably good, it was in all cases.
Ivar and I would really Hörby left with the two cars at three o'clock,
they knew it at bilfirman. We would get a new car and change tires
on the two-day old car we drove there with. They got half an hour
to change the tires, we went for a walk on the "town" and came back
a little before three. Were told that there was no money left, so we
went and bought ice cream. So we stood outside with our ice creams,
and tire-car came rolling. Driven by another customer. WTF? Since
when is it okay to lend another client two days old car to a total stranger?
And after that they wasted our keys and gave extra key to the customer.
Not quite OK. Quarter-over we came from there, and I had time to work on time.

There, however, we work over a bit, and I missed the workout in the evening.

254: Tajt schema?

Dagen:
08.00-12.00 Jobb
14.00-16.00 Hämta bil
16.30-18.30 Jobb
19.15-20.10 Gerda GympaKraft
20.15-21.10 Gerda Box
I like?
I like.

G
oogle Translate:
Day:

08.00-12.00 Jobs
14.00-16.00 Download car
16.30-18.30 Jobs
19.15-20.10 Gerda Gymnastics Power
20.15-21.10 Gerda Box

I like?
I like.

253: Det luktar bajs

Det luktade bajs nu när jag cyklade hem från jobbet, antar att det är gödseldag. Trots att jag trivs som fan i min stad, kan jag inte låta bli att dra in gödseldoften djupt, djupt ner i lungorna och njuta. Jag är allt en bonnatös i själ och hjärta!

G
oogle Translate:
It smelled like poop now when I cycled home from work, guess it's gödseldag.
Although I am happy as hell in my city, I can not help but absorb manure
smell deeply, deeply into the lungs and enjoy. I'm all a bonnatös at heart!

252: Fröbomb

Käkar en fröbomb till frukost idag; ett äpple, en banan, yoghurt, sesamfrön, linfrön, solrosfrön och pumpafrön. Och en massa kanel så klart. Najs!

Google Translate:
Jaws fröbomb one for breakfast today: an apple,
a banana, yogurt, sesame, linseed, sunflower seeds
and pumpkin seeds. And a lot of cinnamon, of course. Najs!

251: God natt

Minnen från högstadiet; nian?
Hur många gånger om dagen lyssnade jag på den här låten? Nåja, jag hade ju ingen mp3-spelare så jag kunde bara lyssna när jag var hemma. Det nya heta på den tiden var ju Mini-disc. Vad hände med dem? Hahahaha!
Jaja, här har ni något njutbart:
(skit i den fula videon)


Gooogle Translate:
Memories of high school, ninth grade?
How many times a day, I listened to this song? Well, I had no
mp3 player so I could only listen when I was home. The new
hot at that time was mini-disc. What happened to them? Hahahaha!

Well, here you have something enjoyable.
(Fuck the ugly video)

250: Vi var pepp

Förut var vi jäkligt peppade. Jag kom hem från ett äventyr på stan, hade dragit på mig strumpbyxor, kort kjol och vårjacka och cyklat upp till centralaste centrum och mött Nathalie, druckit kaffe på Saluhallen och handlat biljetter till Kabarén och Spexet på Lundakarnevalen tillsammans med Amelie och Elna, kom hem med gott humör; friskt humör. Solen hade värmt upp hela mitt sinne och jag var redo, redo för allt. Redo för att löpa fem kilometer.
Sen satte jag mig i soffan med datorn för att gå igenom mina bilder.
Sicken. Miss.
Nu ser mina planer ut som såhär:
Sätta punkt för detta inlägget
Laga pasta med soltorkade tomater, oliver och fetaost. Och vin.
Baka chokladmuffins för första gången på flera år
Jag kan vara smal och nyttig imorgon. Efter jobbet. Kanske.G
oogle Translate:
Before, we were damn excited. I came home from an adventure on the town,
had pulled on me pantyhose, short skirt and vårjacka and cycled up to the most
central center and met with Nathalie, drinking coffee in the Market Hall and acted
tickets to cabaret and spex at Lund carnival along with Amelie and Elna, came
home with good humor, healthy mood. The sun had warmed up my mind and
I was ready, ready for anything. Ready to run five kilometers.

Then I sat on the couch with the computer to go through my photos.

Sick. Miss.

Now my plans look like this:

Turning point for this post
Cook pasta with sundried tomatoes, olives and feta cheese. And wine.
Bake chocolate cupcakes for the first time in years

I can be thin and healthy tomorrow. After work. Maybe.

249: Min kära

Resultat av filmen jag nyss fått framkallad. Inte helt nöjd, dock blev dessa tre charmiga.


Bild 1: Ivar sover hemma i lägenheten
Bild 2: Ivar har trampat i Kiwis vatten
Bild 3: Mysigt avslappnat i sommarstugan

G
o
ogle Translate:
Results of the film I had just been developed.
Not completely satisfied, however, were those three charming.
Figure 1: Ivar sleep at home in the apartment
Figure 2: Ivar has trampled the Kiwis water
Figure 3: A cozy relaxed in the summer house

248: Solsken

Fick sluta en stund tidigare idag, kommit hem nu och ska svida om till lite mer somriga kläder än arbetskläderna, sedan möta upp Nathalie och hämta ut mina kära bilder. Återkommer efter det! Jag är så spänd på resultatet.


Google Translate:
Ran out a while earlier today, come home now and be smart about the
little more summery clothes than work clothes, then meet up Nathalie
and pick up ladies pictures. I'll be back after that! I'm so excited about the outcome.

247: Och hur många timmar sov du?

Jag har nu sovit 4,5h. Onajs.

G
oogle Translate:
I have now slept 4.5 h; Onajs.

244: Specialist

Jag önskar att jag vore en specialist. På något. Vad som helst. Så jag kunde vinkla min blogg och få massvis av besökare för att jag är så jävla lysande på något. Illa att jag inte är det. Mode är väl det enklaste att få många besökare på, men vafan, jag ska ju försöka spara pengar, jag kommer inte skapa en massa nya outfits hela tiden. Jag kanske borde ha en "Hur-många-gånger-kan-jag-använda-samma-outfit?-blogg"
Nej.
Annan idé: Översätta alla mina inlägg till engelska också i Google Translate. Jag rår dock inte för felaktiga översättningar.

G
oogle translate:
I wish I were a specialist. Anyway. Anything. So I could tilt my blog and get lots of visitors because I'm so fucking brilliant at something. Bad that I do not. Fashion is well, the easiest to get many visitors, but hell, I will of course try to save money, I will not create a lot of new outfits all the time. Maybe I should have a "How-many-times-can-I-use-the same outfit?-Blog"

No.
Another idea: Translating all my posts into English also in Google Translate. I am master not to
incorrect translations.

243: Vårtecken

Har varit på seminarium, sedan lämnat in första filmen från mitt Projekt: skapa, och slås bara jag sticker näsan utanför dörren av hur härligt väder det är. Speciellt efter ett par dagar i Båstadstrakten, där våren ännu inte har intagit tillvaron till fullo. Det var ruskigt kallt där, men här, här är det underbart. Det gör inte ont i fingrarna om man lämnar vantarna hemma, man behöver inte knöka in en kofta under jackan och man fryser inte häcken av sig när man ska springa. Istället blir jag helt filosofisk, vill dricka vin på en uteservering, gå promenader och shoppa. Jag har dock blivit någorlunda målinriktad på att spara pengar till Asien nu, så jag låter bli att shoppa. Men jag kikade in i en skoaffär idag, och blev överdrivet förtjust i ett par GANT-seglarskor. 1200 kronor - någon som vill bidra?
Och jag kommer ju behöva köpa en digitalkamera innan jag åker, tar sats redan nu och håller ögonen öppna.
Oh ja, jag drömmer... Det är ju inte ens säkert att resan blir av. Blir den inte det kommer jag i och för sig ha mycket pengar på sparkontot att göra annat för. Typ sola solarium och lura i alla att jag visst åkte till Asien, och att det inte finns någon regnperiod i Thailand.
Suck.
Förresten, när jag cyklade in i cykelskjulet här hemma nu så lyckades jag få en spindeltråd i ansiktet, och plötsligt förvandlades cykeln till en häst. Underligt hur man binder känslor till händelser så mycket. Får man aldrig annars spindeltråd i ansiktet? Jo - uppenbarligen, men det vill inte hjärnan inse.


242: Några dagar senare

50 lästa sidor i Traumatiska minnen, sjuka mängder mat, 10 km sprungna, tre godisägg funna och massor massor av släktumgänge senare är jag hemma igen.

Bilder: Tove Julén
Igår hann jag inte skriva något, har äntligen fått låna min farfars Gamla Electrolux köksassistent på obestämd tid, så vi bakade pizza och dinkelbröd, och sen kom Elna över och vi proppade nunorna fulla av bananasplitt och kollade bilder från hennes UCPA-resa och pratade mög.


Nu har jag massor att göra, förstår ni hur många inlägg jag missat i Kissies blogg på dessa fem dagar?

241: 4980

Fyratusenniohundraåttio meter avverkade jag och Ivar igår. Löpandes.

Strax åker vi till Kattvik, och som motivation har jag mätt ut rundan där. 4922 meter:


240: Gott mamma!

Grattis på 28-årsdagen mami!
Mamma och Farfar (morfar)

Dagens frulle:
Smoothie gjord på jordgubbar, banan och päron
Två hårdkokta ägg
Sex paranötter


239: Hattfnatt

Alla i bloggvärlden verkar ha fått nåt slags hattfnatt. Illa för dem att de går och suktar medan jag sitter här ägandes den vackraste sommarhatten i hela världen, inköpt redan förra sommaren. In ja fejs!


RSS 2.0