287: Inte okej!

Häromdagen när jag var klar med simhoppet och kom ut i omklädningsrummet inträffade något som inte var helt okej. Hoppas jag inte låter alldeles för dömande i detta inlägg, det är inte meningen, men för att ni ska kunna föreställa er situationen måste jag förklara så detaljerat jag kan.
Det satt en storvuxen kvinna på bänken som precis kommit ut från duschen. Hon droppade handduken för att kunna klä på sig och satt alltså helt naken. För mig är det inget problem att ta på ett par strumpor, bara att höja tassen lite och dra på dem, men för henne var det lite svårare, jag antar att magen tog emot eller något, så hon särade på benen och böjde sig ner för att ta på sig strumporna. Fullkomligt acceptabelt, även om det kanske är vanligare att man skulle dragit på sig trosorna innan en sådan manöver.
När hon sen satte sig upp igen, fortfarande med benen spridda upptäckte hon att där i ljumsken, där långt in bland all behåring fanns ett par plitor/finnar/jag vet inte/jag vill inte veta, men plötsligt kände hon ett stort behov av att klämma dessa sakerna.
Så där satt hon, en kvinna i 40årsåldern, med vitt spridda ben, blottande sitt sköte, med strumporna på, och klämde finnar mitt där där man inte ska pilla när man sitter på en bänk i badets omklädningsrum.
Både jag och en annan tjej som stod och bytte om stod helt förstummade, röda om kinderna och gjorde allt för att inte låtsas om henne, och samtidigt inombords kasta skam över henne.


Kommentarer
Postat av: JENNY

men gud! :O

2010-04-20 @ 15:00:49
URL: http://jennyjanssons.se
Postat av: Hanna

hahaha, men eew. Men joho det tror jag visst det, det står ju på facebook och jag vet massor som sägar att de ska dit! så det hoppas jag verkligen! :)

2010-04-20 @ 15:58:52
URL: http://hannajeppsson.blogg.se/
Postat av: Sofie- Ännu en Blondin

NÄ fyfan vad GROVSE!

2010-04-21 @ 11:03:53
URL: http://soffif.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0