Miljökämpar

Igår hade jag en alldeles för härlig dag för att kunna uppdatera er med annat än förinställt.
Dagen började vid elva när Sanna kom förbi och vi planerade måndagens simhoppsuppvisning på Källbybadet. Vid halv ett cyklade vi iväg till 4H-gården och klättrade i en och en halv timme med våra hoppare. Än så länge känner jag inte av det i musklerna men jag slår vad om att det kommer. På väg hem cyklade vi in till stan och mötte upp Ivar. Jag köpte min efterlängtade byxdress som jag suktat efter sedan jag först såg den för två veckor sedan, Ivar köpte tröja, byxor, iPadfodral och "frackfodral" och Sanna köpte en almanacka. Who's the shopaholic?
Inne på Akademibokhandeln fick jag syn på cykellampor, sådana som vi fick gratis på hälsningsgillet för två år sedan. De såldes för 70:- och tur var väl det, hade de varit billigare hade jag köpt dem eftersom våra är sönder. När vi kom hem fick Ivar den briljanta idén att köpa batterier och helt enkelt byta batteri i lamporna! MY GOD!
Vad fan är man för person om man inte över huvud taget lyckas klämma fram en tanke på att det är möjligt att byta batteri på sina cykellyse? Jag skäms!
Så, medan jag solade häcken fixade Ivar nya lampor till oss för 40 spänn. Glad Kattis, glad Ivar, glad miljö.

Kommentarer
Postat av: Everlasting

SV: Ja just det!



Haha, nä, jag skojar bara. Kul va? Jag blir bara så irriterad på alla som känner sig tvungna att märka sina kommentarer med SVAR.



Hursomhelst, min egentliga kommentar var följande: "Smart!"

2011-06-05 @ 14:39:52
URL: http://kattisbiggestfan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0