Kass träning

Packade ner mina skor och en vattenflaska och mötte upp Mia på Gerda för ett styrkegympa-pass. Gick väl sådär. Med dagens enda måltid inmundigad en ynka timma tidigare var jag svimfärdig och svettig efter minsta lilla hopp. Tog mig igenom passet med ständiga löften till mig själv om att inte skippa måltider igen. Köpte på mig mängder av nyttig mat på vägen hem och tryckte i mig en rejäl mängd pasta med rosa sås. Känns bättre nu. Har även hunnit med att camma (härliga högstadie/gymnasietid) med både Natta och Ivar och därmed fått en rundvandring i Nattas skotska boende. Trevligt!

Nu tackar jag för dagen och säger god natt; god natt!


Smartson

Testa Gevalia Millicano - Powered by Smartson


Träningspåföljd?

Vaknade, duschade, kollade mig i spegeln. Kände mig smal, snygg och tajt som fan. Nöjd med träningsresultatet. Ställde mig på vågen. +2kg sedan jag satte igång med träningen igen. Jaja, muskler istället för fett, muskler är tyngre. Jag känner mig ju slimmad. Hoppade i ett par jeans, RITCH! Ja, jag spräckte dem. Skit också. Jaja, de har väl alltid varit snäppet för tajta? Tog ett par andra jeans, RITCH! Vafan?

Någonting. Måste. Förändras.


Äntligen officiellt!

Ni anar inte hur svårt det är att knipa igen i två månader, när man dessutom av någon konstig anledning konstant hamnar i graviditetsdiskussioner. Så, here you go, my big secret!

 


Oh så gott!

Har suktat efter grapefrukt hela veckan. Nu när jag väl lyckades få en på tallriken var den riktigt söt och smakrik. Amnamnam!

Idag väntar studier till sena kvällen, precis som de flesta dagar senaste månaden. Har tenta på torsdag i konkurrens- och associationsrätt. Känns ganska onajs just nu. Som vanligt strax innan en tenta.


Välkommen!

Välkommen till världen blivande kronprinsessa!

 


Wordfeud

Kickar Molotovs (http://kattisbiggestfan.blogg.se/) ass som vanligt!

 


Ångest

Har lite ångest, vet att jag kommer ångra mig djupt kring klockan 20.15. Men jag har lovat Ivar tio spinningpass innan Göteborgsvarvet, så jag får väl börja leva upp till mitt löfte!

 


Trevlig resa

Ibland får man göra det lite mysigt själv. Rödvin i plastchampagneglas på X2000 GBG-STHML igår.

 


Stressigt

Har börjat inse att jag nog inte riktigt förstått att vi ska till Örebro IDAG. Äter frukost och skriver listor på allt jag ska komma ihåg. Blir nog inte mycket plugg idag...


Skype

Det är ganska gött med Skype när man är ifrån varandra. Att kunna se Ivar när jag pratar med honom gör att det nästan känns som att han sitter här med mig i köket. Hade Skype varit så här bra när han bodde i Barcelona och jag i Sverige hade många tjafs och irritationer kunnat undvikas.
Snart är han hemma igen. Jag vet, jag är fjollig som fan som saknar honom så stört fast att han bara är borta ett fåtal dagar, men jag gillar inte att vara själv! Det är lugnt så länge jag kan sitta i skolan och plugga, men  när jag inte har någon att gå hem till, ingen att äta med och ingen att sova med, då känns det sämre. Jag blir rastlös av att inte kunna krama och pussa honom, att inte kunna skämta med honom och bli skämtad med, att inte kunna prata om dagen som gått och diskutera latest news. Fast Skype underlättar ju en del där (ja, nä jag har faktiskt inte Skypat med bild förut tror jag, bara med Ivars släkt, aldrig med Ivar).
Nåja, kom på på väg hem från volleybollsmatchen att jag glömt läsa inför morgondagens seminarium, så det är dags att stänga igen datorn och langa fram Svensk aktiebolagsrätt och lagboken. Trevlig afton!

Only in Law School

Typ så här känns det dessa dagar. Förutom att jag inte blir excited, utan snarare nedstämd...

Top Model Sverige

Har kollat ikapp de två senaste avsnitten av Top Model Sverige, och jag blir bara nipprig!
JÄKLA JÄKLA
FUL  STÖRIG
Okej jag är väl världens tönt som blir så upprörd, men hade hon valt ett av de två dragen, antingen ful eller irriterande, hade det varit mer ok.
MEN, kära vänner, trots detta var jag nog den som hurrade högst när hon fick stanna kvar och ÄNNU MER IRRITERANDE Sophie fick åka. Herre Jesus, kvinna, slappna av och hitta dig själv för bövelen! Och innan dess - håll dig borta från TV-rutan så du inte skämmer ut dig själv mer.

I confess


Back to basics

Ivar har lämnat landet, mina konton är tömda efter skidresebetalning och ICA-kortet är tömt. Det blir mackor till lunch fram till 25e! Eller ja, i alla fall tills min sugardaddy kommer hem igen.


One of those days

Kände att en kopp rejält starkt kaffe kunde göra susen idag. Gick och la mig tolv, vaknade fem och har en lång dag på Juridicum framför mig. Har dessutom ont i halsen, huvudet och en evigt rinnande näsa. Hade gärna återvänt till sängen och sovit i sisådär två dygn till...


Ja jävlar

Med ett så pass hårt straff tar han nog aldrig till knytnävarna igen!


Alla hjärtans dag

Har vaknat upp sjuk. Igen. En vecka fick jag vara någorlunda frisk. Hoppas det är en snabbt övergående förkylning.

Har ägnat någon stund åt finlir på Ivars present. Får se hur romantisk vår afton blir. Vi ska hälsa på farfar och boka biljetter, Ivar ska packa och stryka skjortor. Jag får väl kurera i min ensamhet på soffan under tiden...


Slut

09.00-18.00 Juridicum
18.15-19.45 Styrkegympa
Nu - Kycklingochbulgursallad och Sopranos


Vintersöndag

Har njutit av en dag av skridskoåkning, promenad, film och brie-serrano-baguetter. Efter att ha dränerats på kroppens alla tårar framför Gilbert Grape ska vi nu käka och se på ännu mer film. Perfekt söndag!


Rester från en trevlig kväll

Hade en väldigt trevlig kväll igår med "Somniallaredanvet" - mina rättspsykologikursare. Fläskfilé med svampsås och hasselbackspotatis, spel, snack och komiker. Känns så jäkla bra att vi fortfarande umgås efter två
år. En blivande psykolog, en blivande sjuksköterska/i ambulans och två blivande jurister.


Fruktsallad

Najs med fyra sorters frukt till äggröran idag!


John Gray

John Gray gör bort sig rejält på Skavlan och kallar Skandinavien för blinda länder eftersom det är för jämställt. Man ska låta mannen sitta i soffan om han är trött efter jobbet. Kvinnor skapar relationsproblem eftersom de vill att mannen ska hjälpa till istället. Fin amerikan! Se det här

 


Fredagskväll

Ett glas vin och Skavlan. Är det ingen som vill hänga med en får man hänga själv. Buhuuuu.


Boken

Det här är förresten boken jag snackade om imorse. Min nya bibel.


Skidmode

Har köpt en ny bok och är helt fast!


Det går bra nu!


Bara för att betona

Här får ni se vad jag menade med mascara ovanför ögonlocken. Idag har det inte ens regnat! Syns dock inte lika tydligt på bilden som i verkligheten. Om den nu är vattenfast, vad är det den är känslig för? Inte luftfast?

 


Dagens aktivitet

Dagens borde: plugga så klart
Dagens gjort: skypeat med Natta i timmar och en ny frilla


Sociala timmar

Igår kväll kom Mia, Håkan, Amelie och Elna över för en trevlig kväll. Käk och spel till midnatt för att vinka av Amelie som ska till Kina idag.

Idag, sju timmar senare, gällde det att hoppa ur sängen någorlunda tidigt och fixa frukost. Ivars kollega från Storbritannien kom nämligen och åt med oss. Förvånansvärt nog uppskattade han vår ISOfrukost bestående av äggröra och två frukter. Hoppas han står sig också!


Recension - Maybelline The Colossal volum express, waterproof

Andra produkten ut i min nya kategori är den här mascaran från Maybelline. Bortsett från en period på gymnasiet, då jag bara använde Chanel-mascara, är mascara inget jag väljer att lägga mycket pengar på. Oftast köper jag någon för halva priset vid H&Ms kampanjer, men då alltid någon jag känner igen och har varit sugen på att prova. Dessvärre var den här inte en av dem som jag köpte till ett bra pris. Jag köpte den för fullpris på Åhléns, något jag sedan bittert ångrat. Jag köper inte gärna ny förrän den här är slut/för gammal förstår ni, utan får dras med den ett tag till.
Visst blir ögonfransarna svarta, lite längre och lite fylligare, men kolossala vore en extrem överdrift. Resultatet är jag dock nöjd med, den stillar någorlunda mina behov. Dock var målet med valet av vattenfast mascara att jag inte skulle besväras av utkladdad mascara i slutet av dagen, efter många timmar i skolan och träning. Jag avskyr att behöva tänka på hur mitt smink ser ut, och dubbelkolla varje gång man går förbi en spegel. Vattenfast låter ju lite så som att man skulle kunna cykla till skolan i regn utan att se ut som en nedstämd tonåring vid ankomst, eller att man kan pumpa knäböj, armhävningar och situps en timme utan att allt smink fallit två centimeter neråt.
Det är inte alls det som Maybelline verkar mena med vattenfast. Nej, det betyder att så fort man får upp ångan eller cyklar i Sverige en vanlig höst-/vinterdag då det inte är helt torrt i luften så möter man randiga ögonlock och svarta påsar under ögonen vid nästa titt i en spegel. Däremot, så är det nästan stört omöjligt att tvätta bort mascaran om man inte använde oljebaserad sminkborttagning. DÅ är den vattentät.
Ett stort minus för den här mascaran!
Köp den för ca. 145:- på Åhléns, Kicks, H&M eller andra affärer som säljer Maybelline

Städning

Städa med tekopp i hand innan klockan åtta på morgonen, inget konstigt med det väl?


Flytt nummer 2

Har hjälpt Elna och Patrik så smått med att flytta in i sin nya lya på Karhögstorg idag. Snacka om nära och bra!


Sofi Fahrman - Elsas mode

Det här är nog den första vanliga boken jag läst ut sedan jag började på Juristprogrammet. En riktig chic lit-bok som får en att så smått fundera på om man inte skulle lyxa till sin tillvaro lite. Passar bra att läsa i solstolen kan jag tänka mig, men minst lika bra i vinterrusk.


Olivoljescrub

I tisdags när det var min och Ivars årsdag gjorde jag mig extra fresh och het. Tog en lång dusch och körde den klassiska hemmaskrubben. Det var första gången jag gjorde det. Visst har jag smort in mig med olivolja ibland om huden varit riktigt krasslig och missnöjd med tillvaron, men att ta det ett steg längre har jag aldrig gjort.
Man rör ihop några teskedar socker med en tesked citronsaft och en skvätt olivolja, så det blir en härlig sörja. Sen är det bara att köra igång! Ta en kludd i händerna och skrubba skrubba skrubba (dock ej i ansiktet). De känns nästan som det lyxiga skrubbsaltet vi alltid använder på vårt favoritspa Elysium i Holland. Fast en billigare version. Som luktar dressing och matlagning. Skölj av och gör sen som du vill. Jag kände mig jäkligt oljig och ville lukta lite annorlunda än olivolja, så jag tvålade in mig en omgång vilket tog bort en del men inte allt.
Efteråt är man lite lite fet i huden, men man glänser och glimmar vackert.
En dagar senare: All olja har tagits upp av huden och det är bara smooooth. Smoth, smoth, smoth!
Ps. Bilden är inte från min dag av fresh&hotness, men den glänsande hyn passar in.

Middag i Malmö

Finfin kväll i Malmö igår med god mat, gott vin och goda skratt. Tack Carro!


Tjohoo!

Nu ska jag pimsa till mig med raggardusch, parfym, ett svep med sminkborsten, snajdiga kläder och en gibson tuck. Carro och hennes mor har bjudit in till middag ikväll, vi ser vart det bär! (Håll tummarna för mig under min kväll i läskiga Skjutmalmö!)

Ivars dator

Blev sugen på att Photo Bootha lite, så ryckte till mig Ivars dator. Upptäckte dock att det var mycket roligare att gå igenom arkivet än att ta nya bilder!

Så var det dags igen

Efter ett par veckor av liggande på latsidan är det dags att ta itu med associations- och konkurrensrätten på allvar. Känns som att det var en evighet sedan jag var frisk och kunde sitta i tysta läsesalen på Juridicum hela dagarna.

Det har blivit kallt som tusan att cykla klockan åtta på morgonen. Kändes som att näsa, kinder och naglar skulle trilla av och när jag kom fram började jag nästan gråta av smärta i fingrarna. Trots vantar.


Det trodde ni aldrig

Tre ytliga fjomperier jag inte skulle tacka nej till i den tradiga vinterkänslan som ibland infinner sig:
  • Tandblekning
  • Ögonfransförlängning
  • Ögonbrynsfärgning

Jag vann, jag vann, jag vann!


Top Model Sverige

Tittade på svenska Top Model i morse. Blev helt förskräckt utav vissa av tjejerna.
1. Hur fan kan tjejen till vänster på bilden över huvudtaget vara med? Hon ser ut som en tjejversion av Zlatan, och Zlatan har aldrig varit särskilt snygg.
2. Dessutom är hon världens tönt som försöker vara en bitch och slänga amerikanska uttryck omkring sig, men stakar fram fraserna så det blir rent patetiskt.
3. Hon svärtar ner namnet Sibel som alltid haft en fin klang i mina tankar efter sockersöta Sibel i Idol.
Nej, kasta ut slöddret (Sophie och Sibel) och låt de med rejäla ambitioner vara kvar och synas mest, såsom Klara till höger på bilden, Jamilla och Alice.

Fyra år

Idag firar jag och Ivar vår årsdag med mys och pys! Fyra år har gått sedan vi blev ett par (fem sedan vi lärde känna varandra), men det känns nästan som att jag är mer nykär nu än jag var i början. Jag är så fruktansvärt tacksam för att jag har honom, han fulländar verkligen mitt liv.
Puss puss puss & I love you Ivar!

RSS 2.0