Bättre och bättre

Dagen inleddes med rutten mjölk i mitt te, och sedan ett söndrigt glas när jag skulle diska ur äckligheterna.

Jaja, efter det kunde det ju bara bli bättre. Vi har ägnat dagen åt att handla de sista presenterna, vilket för en gångs skull var ganska smärtfritt, och nu ska jag på tjejmiddag och träffa Murris som är hemma för jul- och nyårsfirande.


Slaap lekker!

Paketinslagning, rim, pizza och Ivars kollega. Nu kallar favvorummet!


Nytt möblemang

Kom innanför dörren och möttes av något stort mörkt i vardagsrummet. Tände lampan och fick syn på den här giganten. Åh ve, åh ve!

Den är så stor! Visst hade Ivar förvarnat mig att han fått en cykel från gymmet, och visst godkände jag det, men den är så stor! Jag hoppas verkligen att den går att stuva undan in i garderoben när vi har besök.

I övrigt ska den såklart få trimma både hjärta och kropp på mig. Avvaktar dock med att sätta upp mål, men har jag tid ikväll kanske den får ett invigningstramp.


Städning

Eftersom det var flera veckor sedan sist lägenheten städades har här varit röjardag idag. Jag har dammsugit, tvättat, bytt lakan, städat toaletten, diskat och tvagat min kropp och hår. Välbehövt!

Dessutom kommer Sanna över på mysmiddag ikväll, vilket motiverade mig än mer att proppa i mig smärtstillande och lämna ryggläget. Lax, pasta och gräddsås ska nu tillagas - mums!


Minilunch

Vanligtvis är jag storätaren numero uno. Vissa dagar, om än väldigt få, är så inte fallet.

Som när man på grund av ett litet litet ingrepp är sängliggande med magsmärtor som får en att vrida och vända sig, krama varma vattenflaskor och knappt få ro till sömn. Då, då måste jag tvinga i mig maten. Jag vet dock att jag inom snar framtid kommer vara så hungrig att jag kommer frossa allt som kommer i min väg, men idag blir det minilunch.


12-12-12 12:12


Flashback

Det finns så otroligt fina människor i vår värld. Inte nog med att en man utför grova våldtäkter på sitt tvååriga adoptivbarn, det förminskas dessutom på grund av barnets etnicitet.
"Det är viktigt med en positiv människosyn!"


Energi ut och energi in

Har ägnat kvällen åt energiutbyte.
Först en timmes träning med Mia. GympaExtraStång. Kunde inte riktigt bestämma mig för om det var jobbigt eller inte. I det stora hela var det inte så jobbigt, men vissa stunder ville man bara skrika "Låt. Mina. Armar. Vila!"
Efteråt kom jag hem till gull-Ivar som hade lagat mat. Pitabröd, biffar, vitlökssås och sallad - väääldigt gott!


"Man älskar bara det man inte äger helt" - Marcel Proust

Hade en fruktansvärd dröm inatt. Följde med pappa till frisören (?! Pappa klipper inte håret hos frisör). Satte mig i stolen och gav frisören fria händer. När jag kom hem upptäckte jag att jag hade fått en, förvisso ashet, lång page. Efter ett tag gick det upp för mig att jag klippt av mig mitt långa hår. Jag grät och grät och grät och beklagade mig hos mamma. "Jag hade ju bara tolv centimeter kvar ner till byxkanten! Hade jag inte klippt av det hade jag haft hår ner till byxkanten i juni!"

Ja, ni ser, FRUKTANSVÄRT!
Vaknade upp och kollade mig i spegeln och upptäckte till min lättnad att den heta pagen bara var en dröm...


"Vi har i Sverige två årstider blott: en vit och en grön vinter" - Adolph Törneros

Har äntligen masat mig iväg till en affär för att köpa mössa. Imorse när jag gick utanför dörren upptäckte jag att första snön som vanligt tagit Lunds snöröjare på sängen. Lund var täckt av is. När jag på stapplande ben och med isande öron promenerade till skolan bestämde jag mig för att idag var det dags! No more cold ears! På väg hem plockade jag därmed hem den här stickade värmaren.


Första advent

Snacka om att snön valde rätt dag att göra premiär på!

Har haft en bra helg med film-mys med Ivar, Amelie och Jonas i fredags, IKEA med Amelie, Elna och Karin, Miss Li på Dunkers med Ivar, och lite vin på Bishops med Amelie, Ivar, Hampus och Nathalie i lördags. Idag har vi pysslat i farfars lägenhet hela dagen fram tills sex, sen åkte jag och Ivar och tränade halka på Novas parkering. Vi var inte ensamma, men ensamma om att inte ha bakhjulsdrift och stark handbroms. Aja, inte coolast på parkeringen, men vi vill ju främst vara säkrast!

Nu har jag snabbjulpyntat lite och vi sitter och myser framför Så mycket bättre. Ska försöka hinna plantera om lite orkidéer också... Produktiv och social helg!


#Comeback #simhopp #diving

Comeback, första träningen efter åtminstone tre år ifrån simhopp.


RSS 2.0