167: Heygia har rätt


166: Hundliv

Gissa vem?
Det är ju söta Vilma!
Elnas jycke. Igår när jag kom hem efter jobbet hade Ivar hämtat henne från Elnas lägenhet, eftersom Elna också jobbade. Jag gillar Vilma, Vilma ignorerar mest mig. Men ibland, ibland, visar hon en smula uppskattning.
Självklart har jag inte glömt bort min egen lilla älskling, hon är här nu, och vi har redan hoppat rundor ute i snön/bajset. Ja, för det som göms i snö, kommer ju som vi alla vet fram i tö. Det är hundbajs ÖVERALLT, så jävla vidrigt. Varför plockar inte folk upp det?
Igår, blev det i alla fall som så, att Ivar kom upp till mig efter att jag slutat jobba, och vi köpte färsk lax från Lomma fiskvagn, jordärtskockor, amandinepotatis, skogschampinjoner och morötter från torget, och alpost från någon ostvagn som också stod på torget. Väl hemma körde vi in rotfrukterna i ugnen, tillagade fisken på ett nytt sätt som jag aldrig hört om tidigare, och åt allt med mamma, pappa och Eric. Det börjar bli lite tradition att vi har brunch/lunch/eftermiddagsfika/middag med päronen på helgerna, skitmysigt!
De lämnade kvar Kiwi, och sen åkte jag, Ivar och Eric ut till Nova Lund och Mobilia, sen hem igen för att dumpa allt nyinköpta, ta en snabb dusch, och sen bli upphämtade av Eric igen. Ut till Elna, hjälpa henne in med ett skåp, och sen ut till hennes föräldrars gård. DÄR, där hade vi sen en mysig afton.
Vi gjorde två plåtar pizzor, drack öl och spelade sällskapsspel fram till tre på natten.
Och det gick bra med Kiwi och Vilma! Förra gången Kiwi var där, slutade det med att Vilma hade pudelpälstussar mellan tänderna, och Kiwi satt darrande ute i trädgården. Men, igår var det inget grums, Kiwi har bestämt sig för att gömma sig för/ignorera Vilma, så löser sig problemen.
Nu ska jag mysa framför en film med mina bägge älsklingar på var sin sida om mig.
(och Elna, om det nu är så att Vilma stavas Wilma, så ber jag om ursäkt)

165: Tidiga lördagsmorgnar

Är det ett bra eller dåligt tecken om man hoppar upp ur sängen halv åtta när man börjar jobba nio? Trots att man somnade lite efter ett?
Är det...
A: ...ett tecken på att man är livrädd att försova sig och komma för sent?
B: ...för att man vill hinna piggna till så att man ser pigg och fräsch ut, men egentligen ser ännu tröttare ut för att man undvek en halvtimmes snoozning?
Ja det blev ju som sagt sent igår. Carro var här, vi åt ugnsgrillad hel het kyckling på 1,3 kilo med potatis och äpplen, och sallad såklart. Ett par drinkar avnjöts, och vattenpipan gick varm. Vi dansade, sjöng och relaxade till bra musik från spotify. Väldigt trevlig afton!


Bilder från nåt år sen. Eller två. Eller tre? Äsch, vi är likadana fortfarande.

164: För Carros skull...

...och alla andra som gillar bra musik och vackra videor:


163: De skrattar åt mig

Ivar och Carro skrattar åt mig. Bara för att jag inte vill lukta vattenpiperök i håret!




162: Tack gode!

Vi har kaffefilter igen!
Efter att vi pumpat som fan på GympaKraft och sedan tömt det sista vi hade kvar att ge på Box, så var pappa vänlig nog att köra oss till Malmborgs och vi kunde handla vår nödlista. Härligt.
Jag har inte tränat på år nu känns det som, eller iaf två veckor, så jag har redan ont i musklerna, men jag vågar inte säga "ja, det var ju inte så farligt" för jag är väl medveten om att jag säkert inte kommer kunna lyfta en arm imorgon.
Nu ska jag sleva i mig min havregrynsgröt med hallon och blåbär, och mjölk men INGET socker. Haha, när hallonen är där fungerar det tydligen. Och dricka mitt kaffe såklart!

Southland Tales igår, vad fan var det? Måste kolla upp det närmare när jag kommer hem efter jobbet.

161: Rör på fläsket!

Alla som vill: Gerda klockan sju!
Hrm hrm Anus, som aldrig verkar sluta tjattra i sin telefon. Hoppas du slöläser min blogg medan du snackar.


160: Jorden borde uppskatta mig

Vad underbart disigt det var idag, kall krispig luft.
Vet ni vad? Jorden borde uppskatta mig. Jag är så jäkla tacksam för allt den ger mig. När det är mörkt på väg till jobbet och mörkt på väg hem från jobbet myser jag inombords, när det snöar är jag den första utanför dörren, leende och underbart njutande. Nu när det blir ljusare och ljusare för varje dag skriker jag inombords och känner vördnad för tillvaron och när solen börjar värma kommer jag vara den förste att avnjuta den i lätta kläder och en öl i handen.
Jorden; Jag älskar dig!



159: Kaffe!

Jag vill ha kaffe! Våra kaffefilter har varit slut i flera dagar nu och vi glömmer hela tiden köpa nya. Så jag får nöja mig med vatten. Muää. Och maskinkaffe på jobbet. Det är iofs najs, med obegränsade mängder gratis kaffe av alla de slag, och choklad när magen börjat protestera mot kaffe. Synd bara att det inte är världens godaste.



158: Klia under hakan

Det är inte bara djur som gillar att bli kliade under hakan, stora maskiner på jobbet kan också behöva lite kärlek ibland. Snurra en skruv här, sänk kniven där, öka trycket, minska trycket, öka djupet, minska djupet, tejpa, fläkta, rensa, stoppa, starta och klappa. Allt för att komma på en lösning till varför den snubblar på sitt eget material.


157: Hroje mohrje

Överskriften är God morgon på holländska, så som det uttalas.
Jag sitter i min röda soffa och käkar frulle, havregrynsgröt med blåbär och mjölk, toppad med massor av socker. Det börjar bli en rutin i min jakt på mättnad fram till lunch. Är jag hemma kan jag äta ofta och mycket, men på jobbet går det inte lika bra, och min mage kurrar högt innan lunch.


156: Det är bra

Min lista på musik börjar arta sig. Hädanefter skapar jag en kategori innehållande musik. Så det så.


155: Intressera er!

Jag tyckte det var jättekul att svara på frågor som ni skrivit till mig här ute i högerspalten, mer av dem tack!


154: Gör det själv!

På menyn idag:
Tre skivor hembakat fullkornsdinkelbröd, två sportknäckebröd.
Hemmagjord leverpastej, och hemmagjord mjukost.
Smaskens!
Någon som har enkla tips på hur man gör sitt eget smör? Funderar på att köpa grädde, vispa till smör och krydda efter egen smak.


153: Brottslingar

Idag på lektionen diskuterade vi ungdomar och brott, och en grej som fick mig att tänka lite var när en tjej lite på skämt fick frågan om hon är brottsling, till följd av tidigare uttalanden. Hon svarade "Nej, eller jag har blivit dömd." Blablabla. Men vadå, när blir man brottsling? Slutar man vara brottsling när man blir dömd för brottet, eller blir man brottsling då, eller är man brottsling hela livet, eller ja, när och hur länge är man en brottsling?


152: Magtröjans comeback

Den gör vad den kan, den vill verkligen komma tillbaka, med ett numera ganska stort stöd från donnor av olika slag runt om i världen. Jag vet inte, fan, jag lovade att aldrig mer ha en enda positiv tanke om magtröjor, men oj, ja, kanske är det redan dags?
Nu ska jag fylla min mage med korvstroganoff och råris. Mums


151: Fuck fritid

För en liten sekund funderade jag på att också ta lov, precis som alla skolbarn. Jag är ju fri från simhoppet, och hade bara en föreläsning idag och ett seminarie imorgon. Men nej, varför slappa när man kan tjäna pengar?
Tisdag: Jobb 08.00-12.00, skola 13.00-15.00
Onsdag: Jobb 08.00-16.30
Torsdag: Jobb 08.00-16.30
Fredag: Jobb 08.00-16.30
Lördag: Jobb 09.00-13.00
Är det inte för härligt? Jag är glad!


150: Bastu/spa

Just det ja, har ju glömt berätta om gårdagen!
Jag steg upp vid elva och bakade två supergoda bröd, jäkligt lyckade fullkornsdinkelbröd. Mys mys film mys med Ivar, sen kom Elna, Patrik, pappa och Kiwi hit och vi travade ner i bastun och körde härlig afton. Honungochyoghurt för kroppen, mudmask för ansiktet och svetten rann. Najs!

149: Ajajaj

Och hur kul är detta då? Lyckades knäcka nageln jääävligt långt ner, så det svider så in i bomben när jag nu med mycket ångest och smärta lyckats rycka bort nageln.

Mina naglar brukar faktiskt se helt okej ut, om än lite halvkass manikyr:


148: Bloggsvar



Malin i onsdags:
Trivs du darhemma i kalla kalla vintern? Vi ar pa vag till varldens sandstrand lagom tills varmen pa fredag (Abel Tasman, 25 grader och sol)!
— Fy bubblan för er! Jag trivs, även om man mest håller sig inomhus på grund av kylan. Men jag klagar absolut inte på snön, den gillar jag! Hade dock inte bangat sol och bad.

Adela i onsdags:
Vilken är den senaste filmen du såg på bio?
— Avatar, även om man knappt kan säga att jag såg den, utan mest sprang på toa för att spy hela tiden. Hela äventyret kan man läsa om i detta inlägget: http://hurblirdet.blogg.se/2010/january/tappa-tva-kilo-pa-en-dag-skaffa-magsjuka.html

heyrebecka i onsdags:
Ko eller gris ? Flygande eller krälande ? Svart eller vit ?
— Ko. Flygande. Vit

Sofie Wikström i fredags:
Tittar du på Melodifestivalen?
— Nej, jag väljer att inte kolla på deltävlingarna, utan bara stora Eurovision, då alla deltävlingar bara känns som ett knep för att suga ut så mycket pengar som möjligt ur svenska folket.


147: Snapshot

De flesta dagar är underbara, men somliga dagar känns det bara blääääääääääää.
Jag är trött, orkar inte riktigt resa mig från soffan, trots att jag var pigg i morse. Känns som att jag har mycket att ta tag i. Plugg, träning, kattbeslut, städa, blogga, allmänbilda mig själv, förbereda för högskoleprov. Självdisciplin, när ska du göra mig sällskap?


146: Värme i kylan

Hela Lund står utan varmvatten. Hej små tvättlappar, idag är det ni som får rena min kropp. Sorry dudes på jobbet, stinker jag så är det i alla fall inte för att jag inte försökt. Och stinker jag av parfym så är det för att jag försökt lite för mycket i paranoian.



145: Jobb

Jobb, jobb, jobb, jag uppdaterar lite mer intressant så fort jag inte stupar direkt när jag kommer hem. Så länge; glöm inte bort att njuta av skön musik!


144: 14-timmarsdag

Klockan är mycket, jag är trött och dagen är fortfarande inte slut.

Dagens outfit, hår och make-up, två sistnämnda efter en 14timmarsdag
Gjort
Dusch, smink, hår, frukost 06.15-08.00
Filminspelning 08.00-12.30
Skola 13.00-14.45
Filminspelning 15.00-17.30
Simhopp 17.30-20.00
Utvärdering 20.00-20.30
Umgänge med Sanna 20.30-22.10

Kvar att göra innan säng
Lunchlåda till jobbet imorgon
Borsta ut mitt masstuperade hår
Tvätta av sminket
Duscha

143: My love is driving me crazy

Eftersom Ivar de senaste dagarna har lyssnat sönder en viss låt, har även jag gjort det. Och tror ni inte att jag börjat digga den, trots min negativa inställning i början. Jävla Ivar, varför ska han alltid vinna?


142: Favorit i repris

Jag sitter här och väntar. Väntar på att lusten att duscha ska komma till mig. Under tiden riktar jag min uppmärksamhet på att beta av min lista med things to do.
Hittills har jag gjort fyra punkter, försökt fixa två men får inget svar på telefon, våndas över att ta itu med resten, så snart blir det nog dusch ändå.
Jag ska bara dricka upp mitt kaffe först. Känns som att jag alltid lägger upp bilder på mig själv, sittande i min röda soffa, iklädd min morgonrock, med en kopp kaffe i handen. Men idag! Idag har jag mina coola zobradojjs på. Förändring mina vänner!



141: Succé

Herre!
Mitt läpp-inlägg igår gjorde succé! Det ökade min statistik som bara den, vanligtvis har jag allt mellan 30 och 100 läsare, igår registrerade räknaren 541. Det är ju helt outstanding!
Och vilka reaktioner sen, de flesta tyckte det var kul, men typ två blev helt upprörda och skriver att jag låtsas hata Kissie men egentligen avundas jag henne. Har jag sagt att jag hatar? Har jag sagt någonting alls överhuvudtaget om Kissie? Nejnejnej, dudie, jag har ingen personlig relation till henne, och har därför ingen uppfattning.
En annan kommentar jag fick var att Kissie är snyggast i hela världen och jag är fulast (fuuuuuuuuuulllllaaaaaaasssttttt) i hela världen, men den tyckte jag var lite väl elak, så den raderade jag. Jag kan helt enkelt inte bli en hatad bloggare, jag skulle gå under. Nej, opassande kommentarer raderas.
Nytt för veckan: Jag testar ett minifrågeformlär på bloggen, har ni några frågor så är det bara att skriva in den här till höger. Inte för att ni brukar vara särskilt intresserade, men jag testar en vecka, får jag några frågor (som inte är hej ska vi följa varandra på bloglovin?) behåller jag den, annars ryker den.
Kanske så småningom pallar skriva ett inlägg om helgens göromål, men i allmänhet spar jag på det tills jag glömt allt som hänt.
Ciao


140: Paus i kärleken

Jag och Ivar firar så klart alla hjärtans dag, men mitt i vår mysiga långbrunch var han tvungen att besöka en viss facilitet, så här får ni se vad jag gör när jag blir lämnad ensam:



Läser bloggar och blir inspirerad!

139: Morgonpigg=lunchtrött?

Eftersom jag igår tränade både GympaKraft och Aerobics med Elna, pappa, Jonas och Ivar, tänkte jag att jag verkligen behövde mitt uppmjukande StyrkeYogapass i morse. Upp kvart över sex, cykla till Gerda 06.25, doktorn 09.00 och hemma igen tjugo över nio. Kändes makalöst att vara klar med två av dagens göromål redan tjugo över nio.
Men! Sen kom den. Dippen. Jag har bara rört mig ur soffan för att göra lunch till mig och Ivar. Den imponerade förresten också på mig. Vi har typ absolut inget att äta, så att komponera en måltid är ett helt evenemang. Jag lyckades dock. Rotade fram två påsar bönor, stora vita och små gröna, choppade ner en tomat och en fjärdedels lök och hällde på dressing. Tjong där har vi en bönsallad. Sen curryochkryddorpotatismos och öppnade en makrill i tomatsås. Det blev jäkligt gott, men nu stinker här kattmat i hela huset, vill knappt andas.
Jaja, träningen har börjat ge utslag i form av rumpa-rygg-axlar-smärta. Jag ska nog slumra till en stund, och sen skicka några mejl och planera simhopp.
Tjo flöjt!
Om ni önskar lite garv:


138: Om jag skulle varit Blondinbella för en dag

Så skulle jag tjuvat hennes inbjudan till Alice i underlandet!
Så fin så fin, nästan så fin att jag blir tårögd.

http://blondinbella.se

137: Kvällsmys med barndomsminne

Igår bjöd vi hit pappa och Jonas, vi bastade och åt något som pappa lagade till oss när vi var små och mamma var bortrest; ugnsstekt falukorv. Mums, nu när vi går på ekonomisk diet (dvs köper inget annat än ägg och mjölk, lever på det vi har) var det jäkligt läckert med falukorv fullproppad med ost, tomat, senap och lök, och en rejäl kluns potatismos till.
Dessutom drack jag och pappa ett glas mirakelvin. Det är ett vin jag och Ivar fick av Ivars föräldrar, som gör en ruskigt berusad. Det ska inte vara starkt, men jag vet inte om vi dricker för sällan eller vad som står på, efter ett glas är vi märkbart påverkade.
Nice!


136: Insnöad

Huj vad det snöar!
Återigen.
Tur att jag och Ivar promenerade med Kiwi vid 13.30, nu får hon knipa tills Jonas hämtar henne =) Njääää, jag kanske går en femminutersrunda med henne i halvtid.

Jag har dessutom snöat in mig på något annat sätt, jag äter nästan bara mackor, det gör jag normalt aldrig! Men nu är det knäcke, rostat bröd och scones hela tiden. Knasigt. Nu ska jag baka scones.

Sista funderingen: Vi har fått nya grannar, tydligen Andreas bekanta. Hur kommer det sig att de, liksom de förra, spelar små slingor på pianot lite då och då? Och dessutom, liksom de förra, har en viss förkärlek till att spika i väggar? Underligt.


135: Årsinkomst

Vänner och ovänner, familjemedlemmar och släktingar, jag ska härmed meddela om en förhöjd årsinkomst på bloggen.
Vill ni se på bloggens ekonomiska historia kan ni kika på dessa inlägg:
Fattig
Mindre fattig
Ännu mindre fattig
Men nu, kära ni, nu är årsinkomsten ännu högre, tack vare att jag lagt ner lite mer tid på bloggen.
Nu är min beräknade årsinkomst för 2010: 149kronor! Tjong!

134: Låten med stort L

Just det, i fredags när vi förfestade spelade vi ju massa gammal musik, största uppbådet var det kring denna underbara låt. Jag visste att jag älskade den, men i övrigt visste jag bara att videon var lila, tjejen hade afrohår, och hennes namn innehöll nog r, och kanske k.
Till slut, till slut kom någon på det, jag minns inte om det vara Amelie eller Mia, men här är den:

Den är fortfarande läcker.

133: Dagens

Dagens outfit och dagens sällskap - allt i ett!

Idag är jag ledig. Ledig från skolan, ledig från simhoppet, och jag tänker vara ledig från Gerda också. Jag ska bara slappa, slappa, slappa. Och skicka lite mejl.
Ivar har ju äntligen fått jobb, så han är iväg nu, men kommer hem under lunch så vi får lite umgänge trots 8timmars-sysselsättning. Lunch och promenad.
Nu: Kaffe och scones!

132: Ofog

Är inte smulor bara ett jäkla ofog?
Vad ska man med dem till? Man kan ju inte precis klicka dit något pålägg, och vad ska man med bröd till om det inte finns nåt pålägg på?


131: Sorry Kling och Acne

Men vad i hela friden är det här? http://stylebykling.tv4.se/2010/02/08/acne-feber/
Elin Kling har tappat greppet, och likaså Acne. Eller är det bara jag som inte vill se ut som en luffare?

130: Dagens iskalla schema

06.00: Klockan ringer första gången
06.35: Stiger upp, borstar tänder, packar, klär på mig
06.50: Ut i kylan, cyklar till Gerda
07.15-08.10: Styrkeyoga med Elna
08.15: Cyklar hem, pussar på Ivar
08.40: Kaffe, knäckebröd och plugg
10.00: Bad
10.50: Kaffe, rostat bröd med ädelost och hallonsylt, och plugg


13.00: Skola
15.00: Cyklar hem, skriver simhoppsplanering
17.00: Simhopp
20.00: HEM!

129: Barnrumpa

Jag behövde nya träningsbyxor till Gerda, eftersom jag har typ ett par som jag använder, och får tvätta för hand hela tiden eftersom jag är på Gerda nästan varje dag. Jag är ju inte särskilt förmögen, eftersom jag får försörja två personer just nu, så billigast möjligt var mitt mål. Efter att ha hittat ett par väldigt acceptabla på HM för 300, bestämde jag mig för att bara leta efter vanliga leggings, de borde ju vara billiga, kanske till och med några på rea. Men nej. På HM kostade de 150, eller fula för 100, på Indiska detsamma, och likaså på Gina Tricot, inga under 100. Jag gick till Lindex, med nästan noll förhoppningar, och det gjorde jag rätt i, där kostade de 150. Men, med en sista gnista av hopp, smög jag mig in på barnavdelningen, och med en gnutta skam i kroppen provade jag leggings i storlek 158-164. Satt som en smäck, och tack lilla kropp; där sparade jag 47 kronor!


128: Slumra till

Om fem och en halv timme drar jag mig mot AF-borgen för att köa till Lundakarnevalsuppropet. Jag har precis kommit hem från en ljuvlig middag hos Anns (Jonas flickväns) familj. Nu: borsta tänderna och SOVA!

127: Partynight

Ay caramba!
Igår, första partykvällen på ett tag. Jag hade skitkul!
Jag gick till simhoppet först, lärde mina barn en och en halv volt framåt och sittvolt bakåt. Sen rusade jag mot Trastvägen där jag FORTFARANDE hade min cykel (sen i lördags). Jag cyklade hem så snabbt det gick utan att trilla och dö. Supersnabb dusch, blanda en dippa, klä på mig, sminka mig och snurra ihop håret i en knut. Jag var inte klar när flickorna kom, men jag hade förvarnat dem.
Bra musik, lite nostalgitripp till perioden när jag bodde på Esplanaden och vi festade fyra dagar i veckan till Ida Corr (Let me think about it), Guru Josh (Infinity) och Samim (Heater). Knaprade chips och salta pinnar, och började så småningom spela drinking games med Ivar och Eric. Vid elva stack vi tjejer till Hallands, vissa lite mer berusade än andra, vissa på cykel och vissa i taxi. När vi kom dit var det kö. Lång kö. Vi bestämde oss för att försöka komma in på nån korridorsfest, och hur enkelt var inte det? Vi kom in i huset, och tog sen hissen ner till klubben, baboom baboom, de bad oss betala, men vi slapp hela kön.
Sen, välbehövd shake, oj vad längesen det var! Dans dans dans, hela kvällen. Vakterna skrattade åt mig och Elna, hon påstår att de skrattade med oss. Jag hade sjukt kul. Jag träffade även några från förr, mest nämnvärd för dagen: PEREMIL! Det var otippat. Vid halvtvå åkte Mia, Natta och Amelie hem, vid tjugo i åkte Viktor hem, och vid kvart i försökte jag och Elna ta oss hem. Efter att bara ha druckit vatten under kvällen, och dansat i värmen, var det SVINKALLT ute. Tack och lov för yogan; andas, andas dit det smärtar, tänk bara på andningen. Det var faktiskt så kallt att det gjorde ont.
Jag ringde Ivar som var hos Eric, och försökte få honom att komma ner till mig. Det slutade med att jag spenderade två timmar hos Eric med musik, stark drink och en berusad Ivar. Cyklade hem vid fyra, borstade tänderna, gned mina ömmande fötter och rasade i säng. Sen vaknade jag som vanligt klockan nio som jag alltid gör när jag festat dagen innan. Prick klockan nio.




126: God morgon!

Ojojoj. Igår somnade jag ganska sent, jag var tvungen att massera Ivar som tack för att han cyklat och lämnat gerdakortet till mig när jag glömde det hemma. Efter det körde vi pest eller kolera i typ en halvtimme, innan jag äntligen fann ro och somnade.
Imorse ringde klockan 06.30, upp och hoppa, klä på sig, borsta tänderna, dricka ett glas vatten och trava iväg till gerda för ett morgonyogapass. Härligt, men jag var ruskigt stel idag från afron igår. Efteråt var jag så trött att jag gick hem och sov lite till. Nu ska jag dock städa här, och tvätta vid halvtre, ikväll är det förfest här. Najs.

125: Och så ett vanligt

Vad ruskigt tråkiga inlägg jag skrivit idag, för er som känner mig.
Jag kan berätta lite om min dag.

Först träffade jag Elna på Gerda vid elva tror jag för att inviga henne i yogans värld. Ett styrkeyogapass. Trevligt som vanligt. Vi gick efter det till sol, jag pluggade nån timme och gick sen hem och åt med Ivar.
Vid sextiden var det dags igen, jag gick med raska steg mot Gerda och vi körde ett afropass. När vi hade gerdakort innan tränade vi afro mest hela tiden känns det som, eller om vi inte gjorde det, vad fan tränade vi då? Jag minns inte. Jag vet iaf att vi träna afro ett par ggr, pilates en gång, latinaerobics eller dansaerobics en gång. Och alpin en gång. Men vi hade kortet i ett halvår, så vad gjorde vi resten av tiden?
Hur som haver, idag var jag helt lost, hängde inte med i svängarna. Visst kom jag ihåg några av rörelserna, men det var en pina att kombiera alla i en flödande koreografi. Just nu längtar jag inte tillbaka. Och det var helt KNÖKAT med folk, gjorde man minsta misstag blev det typ dominoeffekt.
Imorgon ses vi iaf på gerda halv åtta på morgonen för styrkeyoga igen. Najs. Mia, om du läser detta, jag har för mig du sa att du började åtta varje dag denna veckan, det är därför jag inte hört av mig.


124: Tjäna pengar på att blogga

Ja, okej, jag får dåligt samvete.

Idag har jag spenderat typ en halvtimme på att surfa runt på olika sidor och tjäna poäng (som senare blir till besökare genom http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=hurblirdet.blogg.se).

På varje blogg har jag lämnat en kommentar där det står

Oj, vad fin blogg du har!

Kika gärna in i min blogg och läs om hur jag gör för att tjäna pengar på att blogga.

http://hurblirdet.blogg.se

Sen kom jag på att jag kanske får skriva något aktuellt då. Men jag pallar inte skriva så detaljerat, så kortfattat:

Registrera din blogg på något ställe så du kan tjäna pengar på dina besökare.

Skaffa många besökare genom att skriva bra, intressant och ofta.

Behåll dina besökare genom ovannämnda också.

Var vaken på omvärlden och reflektera.

Håll tummarna för att dina läsare klickar på dubbellänkar, och gillar din blogg.


Lycka till!

Håll tummarna för att dina läsare klickar på dubbellänkar, och gillar din blogg., okej, jag får dåligt samvete.
Idag har jag spenderat typ en halvtimme på att surfa runt på olika sidor och tjäna poäng (som senare blir till besökare genom http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=hurblirdet.blogg.se).
Oj, vad fin blogg du har!
Kika gärna in i min blogg och läs om hur jag gör för att tjäna pengar på att blogga.
http://hurblirdet.blogg.sein i min blogg och läs om hur jag gör för att tjäna pengar på att blogga.
http://hurblirdet.blogg.se

123: Bli rik på att blogga

Kvällens projekt; precis som alla andra skicka ut en massa ful reklam så man får besökare. Jag ska skicka runt lite nu, och sen träna Afro på Gerda, så får vi se om det givit nåt när jag kommer hem igen. Blir det bra så uppdaterar jag er.
Fler besökare = större rikedom

122: Förlåt!

Haha, förlåt att jag inte uppdaterade något under dagen igår, nu sitter jag själv här och är asirriterad på att de bloggarna jag följer inte har uppdaterat sedan jag kollade klockan två i natt. Man blir lite beroende.
Ikväll tror jag att jag ska inleda ett litet projekt. Vi får se.
Nu: Bad, citron&ingefära-te och yoga.
Ciao

121: FYI

De länkarna jag skrev om för ett tag sedan, är tydligen ganska tröga att klicka på, men efter en mindre undersökning kan jag nu meddela att det går bra att trycka på den länken som kommer upp i fönstret när ni håller pilen över dubbellänken. Samma resultat: ni kommer till samma sida, jag får samma bidrag.
Och Ivar tipsade just om att man kan hålla ner Ctrl samtidigt som man klickar på länken så
öppnas den i ett annat fönster, så ni inte kommer bort från min vackra blogg.
Just For Your Information ;)

120: Resumé

En kort sammanfattning sedan sista uppdateringen:
Promenad till simhoppet
Simhopp
Promenad från simhoppet
Promenad med Ivar
Lumumba (varm choklad med rom)
Sova
Vakna vid lunch
Kolla igenom fyra sista avsnitten av Paradise Hotel
Pannkakor
Promenad till Elna
Hämta Elna
Promenera hem
Hjälpa en gubbe som trillade att komma upp och att skotta åt honom, årets goda gärning
Basta så svetten lackade
Lumumba och lussekatter
Hejdå till Elna
Mys
Toast
Mys
Dator
Snart: god natt!


119: Happy anniversary

Jag får ju använda den överskriften trots att det inte är idag. Men igår landade Ivar vid elva, och jag körde in till Svågertorps parkering en minut i tolv, och fick Ivar att springa så vi hann ge varandra en två-årspuss precis innan dygnet tog slut. Det blev några efter tolvslaget också. Sen åkte vi hem, jag gav honom min gåva, och han gav mig sin.
Jag slet ju ett par timmar med att borsta, bada, blåsa och klippa Kiwi, för att kunna köpa Burberrys The Beat till honom (det är lite knapert den här månaden). Han uppskattade den.
Vi drack ett glas vatten istället för vin som vi egentligen var sugna på men för trötta för. Pratade lite, tog en dusch, och gick sen och la oss.
Jag är så lycklig att han är hemma. Även om han redan gått till skolan. Men hans doft är kvar här fortfarande.
Nu ska jag läsa läxa och strax ta emot Kiwi.

118: Moby

Åh vad det är mysigt att vakna av Ivars nya alarmlåt. Även om man bara sovit fem timmar.
Och det är så skönt att han är hemma igen.
Här är låten:


117: OUTSIDERS

Galet!

116: Snuskigt

Fy Farao vad måndagstvättare är snuskiga!
När man kommer ner där nu så ligger det kläder överallt; i maskiner, på maskiner, på golvet, i tumlare, på tumlare och ännu mer på golvet. Och ludd överallt och folk stänger inte dörrarna till torkrummet. Och folk hämtar inte upp sin tvätt i tid, så på maskiner ligger flera olika tvättar. Gött om ens tvätt blir blandad med nån annans. Man får skylla sig själv om man är så lat att man inte hämtar i tid. Jag tog hit mina dyra underställ, skitskraj att nån ska stjäla mina kläder.
Herregud jag glömde min äggröra på spisen, fick kuta men den hann inte brännas.
Jag körde en fuling i tvättstugan. Vår tvättstuga består av 11 tvättmaskiner, 4 tumlare, två torkrum med fläkt och ett mangelrum. Jag är skitnöjd.
MEN, när alla maskiner körs, innebär det ett litet slagsmål om torktumlarna. Jag vill oftast tumla mina kläder, och idag när jag kom ner för att tvätten var klar fanns det två tumlare lediga. Den nya toppmoderna och en vanlig. Jag hade en svart tvätt i en tumlare redan, men nu hade jag två tvättar, en klar och en klar om två minuter. Så la jag in den första, men i den äldre tumlaren så jag kunde ha den lite större tvätten i den nya. Sen gick jag för att hämta den andra tvätten, och då kommer en annan tjej ner för att lägga in sin tvätt i tumlaren. Jag rev ut mina kläder ur maskinen, och hörde hur hon gjorde detsamma, och sen, jävlar vad jag skyndade för att komma till tumlaren först. Men samtidigt fick det ju inte synas att jag var så oförskämd, så det var den snabbaste powerwalken jag någonsin åstadkommit, snubblande nära språng.
OCH JAG VANN!

115: Tvättdag, en oromantisk benämning

Alla vill tvätta idag! Alla maskiner är bokade i princip hela dagen. Jag lyckades i alla fall boka en.
Det känns som att klockan är sex, jag är inte van vid att vakna av klockan längre.
Idag står mycket på schemat:
-Tvätta
-Hämta bilen
-Äta
-Hämta cykeln
-Seminarium
-Plugga
-Simhopp
-Gerda
-Städa
-Hämta min älskade Ivar! Äntligen!
Men, den här dagen borde inte benämnas som tvättdag, eftersom det är min och Ivars två-årsdag. Den borde heta Happy anniversary! Det får den kanske kallas i nästa inlägg, för trots att det är vår två-årsdag, spenderar jag hela dagen utan Ivar, han borde landa vid midnatt.


RSS 2.0