Flytthjälp

Hjälper kusin Tove att lämna Lund och flytta till skjut-Malmö. Får berätta om gårdagens loppis och golfrunda när jag hittar tid.

Inför loppisen igår rensade jag garderoben lite och hittade dessa pärlorna. Har inte använt dem eftersom de varit lite slappa.
Inte längre! Jag fick be Ivar om hjälp att stänga dem. Men det är bara muskler! (Eller??)


Early Saturday morning

Har gått upp tidigt idag. Ska stå på Esplanaden och sälja kläder och diverse med Amelie. Håll tummarna för bra väder och höga inkomster, så det blir värt mödan!



Blomster

Visst, många bilder på blommor, men de är så vackra! (Jag har ännu fler bilder på lager så bli inte förvånade om det kommer mer)

Första dagen jag tog in dessa fläkte de stängda knopparna ut sig och jag trodde de skulle dö direkt. Det gjorde de dock inte. Idag, tre dagar senare är de så här vackra och översköljer vårt vardagsrum med sin prakt!


Valborg

Har precis spenderat mer på Systembolaget än jag gjort totalt senaste året. Jag tror inte ens jag överdriver. Det här måste ha varit det torraste året sedan jag började dricka alkoholhaltigt. En del vin till maten, men inte precis en partyprisse.

Jaja, Valborg är i antågande, och jag passade på att fylla på skåpet här hemma när jag ändå var igång.

"Två sådana, två sådana - oh, en sån och en box. Och två sådana. Kanske ska ta två sådana också, för säkerhets skull."
"Det blir 455 kronor!"
"HICK!"



DrawSomething

Faktiskt ganska impad av min kusin Toves gissning häromdagen!


Nytt i stugan

Det här var vad jag blev så glad över förra måndagen. Äntligen äntligen äntligen har vi fått matavfallsomhändertagning här på Studenlyckan. Jag har muttrat om det sen vi flyttade in. Eftersom vi äter två frukter var till frukost och en hel del ägg och grönsaker har jag haft dåligt samvete när halva soppåsen är fylld av skalrester och sådant som kan komposteras. Nu är det nya tider, heja AFB!

 


En tulpans inre


Tankekökkenmöddingar

Har suttit och läst om tankekökkenmöddingar idag efter morgonens dugga. Genus är verkligen inte my cup of tea, och det blir inte precis bättre av fjöntiga påhittade begrepp och dålig svenska. Får erkänna att jag kokar lite inombords av frustration. Tur att vår grupp inte redovisar genusdelen.


Tidig morgon

Ivar har planerat in en överraskning så det blir en tidig söndagsmorgon. Nyfiken som attans men tillsagd att inte förvänta mig för mycket. AAAHH!


Hoj, då var det helg!

Elleeeer?


Sminborstrengöring

Lyckades glömma min lunch hemma igår, vilket innebar att jag cyklade hem efter föreläsningen. Jag vet att det i mitt fall alltid är en tabbe att "sitta hemma och plugga". Ett rättsfall lyckades jag läsa, och tvätta igenom alla de sminkborstar jag använder i vardagen, innan jag skulle tillbaka för Legal English. Välbehövligt med rengöringen, men kanske inte just under de timmar jag borde pluggat?


Aderton men ej tjugufem

Lite stimulans efter nio timmar i skolan! Ja, då märker ni hur roligt jag har det.



Drawsome

Jag vill inte passa! Vilket ord ska det stå?


Knasboll

Är jag konstig om jag blir apglad av att få syn på de här pallarna i soprummet?


Spettkaka

Har mumsat i mig en bit spettkaka. Det är verkligen en av mina favoritkakor trots att de är så söta. Ivar fick den av kollegorna som en del av "Holländsk pojkspoling har blivit en skånsk man"-presenten, och jag är minst lika glad som han för den!


Idag firar vi

Idag fyller Ivar år. Han ville INTE ha frukost på sängen utan nu väntar jag på att han ska vakna lite mer så vi kan gå och laga den vanliga frukosten tillsammans. Ja, han bad om att få den vanliga frukosten. Sen ska vi springa. Som en helt vanlig dag?! Tror ni han försöker glömma att det är hans födelsedag?

Ikväll ska vi i alla fall ut och mumsa mat med mamma och pappa, och sen iväg på inflyttningsfest, så lite firande blir det. Dessutom har jag sjungit, både igår efter midnatt när han kom hem från Sparris och för en halvtimme sedan.


The Latin Kings


Åkte bil häromdagen och lyssnade på Ivars nya favoritkanal - den där Älla snäggar skonskä! Fick höra den här sköningen, blev helt förbluffad över hur usel den är. Satt med hakan vid knäna och småfnittrade i två minuter.

Hårig man

Jisses, vad har hänt med lillponken Darin? Checka handen! (Bild från Chic nr 8/2012)


Slutspurt?

Ja, det får vara ett frågetecken där. Jag intensivrepeterar inför en tenta på måndag. Dumma, dumma jag gick emot mitt eget löfte och sköt upp förra tentan. Det straffas jag för nu. Tanken var att jag ville dra hem ett AB, nu känns det som en omöjlighet att ens få B. Därmed frågetecknet. Lycka till Kattis!


I-landsproblem

Sedan när kom jag så långt ifrån naturen att jag numera blir förvånad när jag stöter på ben i laxen? "Va, vad är det här? Ben? Euw!"

Tönt-Kattis!


Konditionstest

Igår var vi på konditionstest, tre månader efter vårt första. Jag hoppades självklart på förbättring, och på procentuell vinst över Ivar. I januari var mitt testvärde 44 och Ivars 55. Gissa gissa gissa hur det såg ut nu? Ja, ni behöver ju inte gissa, ni kan ju bara kolla bilden nedan. Ivars testvärde var igår 55, och mitt 53! Mahahaha!

Kattis höjning ~ 20%
Ivars höjning ~ 0%

Ville bara säga det. Firade med tjugo minuter på crosstrainern och Top Model-final och Ticket to ride med Mia och Amelie.


RedBull

En kursare som precis fått jobb på RedBull droppade förbi och lämnade lite energi på burk. Välbehövlig, men nu funderar jag på om jag verkligen ska halsa den nu eller vänta tills imorgon. Om 75 minuter ska jag och Ivar köra vårt andra konditionstest - jag är rädd att jag får sämre resultat på grund av koffeinet eftersom konditionstestets resultat delvis beror på hjärtslag. Jag vill ju inte förlora mot Ivar! Nej, burken får nog vänta tills imorgon, även om den är väldigt lockande.


Nagelpynt

Min kusin Tove har blivit nagelfantast. Hon hittar hela tiden nya metoder för att pynta naglar på skojiga sätt. I påsk gav hon mig blommor - en på varje nagel. Dessvärre är det bara en som har klarat sig efter diskande, potatisskalande och pillande, men den är fortfarande fin i sin ensamhet!


Påskhelg

Har haft en gaaanska mysig helg som ni kan se. Sommarstuga, släkt, god mat, påskäggsjakt, sällskapsspel, hundar, promenad, joggingtur och bebis.


Det går bra nu

Vinner mot Tobias på engelska också!


Afte

 


Jaa, den ser rätt snäll ut på utsidan, min mun. På insidan däremot är den inte särskilt nådig. Misstänker att jag åkt på något som heter afte. Ett köttigt sår på insidan av kinden som gör så ont att jag bara vill gå och lägga mig och gråta/sova.
Men nej, med massa plugg att ta tag i sväljer jag en värktablett och frukosten genom ett sugrör. Det hjälper inte.

 

 

 


Skvaller

Ivar kopplar in surroundsystemet och jag har lagt mig på soffan med tre nya tidningar på magen. Damernas värld, Styleby och Hänt bild. Ja ni ser ju nedan, precis som popcorn så är även skvaller nyttigt! Senaste tidens rön gynnar min tillvaro.


Nyklippt

Är sjukt stressad i skolan och därmed sjukt trött på det eviga läsandet. Ser fram emot sommarlov. Det brukar jag inte tvunget göra, men förra terminen körde en i botten och den här terminen känns bara som en molande smärta i såret. Missförstå mig inte, jag tycker juridiken är skitkul, men det hade varit najs att kunna ta det lugnt och sätta sig in i de olika delområdena ordentligt innan nästa ämne påbörjas.

Gav mig själv ett litet lufthål och gick till frisören, så här har ni en nyhemkommen, nyklippt Kattis. Dessutom får ni en liten glimt av min nya jacka också. Sicken dunderdag va?


Spagettisoppa

Har färdats tillbaka sju år i tiden i och med dagens middag. Egenpåhittad spagettisoppa som jag käkade varenda eftermiddag i gymnasiet. Tillsammans med ett stort glas Coca cola och en sats chokladmuffins till efterrätt såklart. Hur fan kunde jag ha tajtare kropp då än nu?

Buljong och en mix av de flesta kryddor och örter i skåpet. Och spagetti och vatten såklart! Gaanska gott!


Dyr förlossning




Har kommit på att det kan bli dyrt att åka och förlösa syrran...

Muttis fölse

Igår fyllde mamma år. Det firades med champagne, trerätters och trefaldigt leve. Nedan ser ni menyn!

Min nya jacka stinker av saffran, men paellan smakade så gott så det var det värt.

 


Kaffemög

Hur glad blir man inte när man tittar ner och upptäcker att kaffemuggen droppat varje gång man tagit en slurk?

Tur att jag har kofta.


Third nipple

Vaknade upp med en tredje bröstvårta imorse. Kliar som attans gör den också. Underligt...


RSS 2.0