Sommardagar

Jag njuter verkligen av det fina vädret. Kommer på mig själv med att må innerligt bra av det. Dessutom är det mycket roligare att vara spontan när solen lyser och värmer.

Mitt födelsedagsfirande i helgen blev härligt och avslappnat. De flesta av mina närmaste vänner var där, och så även en del släkt och familj. Vi badade, åt grillat, drack drinkar och snackade vid elden. Dagen efter åkte vi iväg till en för oss ny strand, och därefter köpte vi pizza i Båstad innan de sista vännerna skulle åka hem med tåget.

Elna och Håkan imponerade med att cykla upp till Kattvik, 10-11mil i gassande solsken. Trötta och lite röda anlände de i tid, och jag hade full förståelse för att det fick bli tåg på vägen hem.

Sedan dess har jag jobbat (i måndags), åkt till Dalby stenbrott för ett kvällsdopp med Ivar och vänner, solat, letat resor och motionerat lite.

Så, nu är jag ikapp igen. Större njutning är dessvärre lika med färre bilder för mig, så ni får ett tänkvärt citat istället.


Det var på tiden!

En och en halv vecka efter att jag lovat mamma att börja uppdatera bloggen igen är det dags. Jag har haft för mycket annat för mig. Får man skylla på jobb, middagar, AW, quiz, ridturer, picknickar och båtturer?

Nåväl. Jag har låtit livet gå före, och det är inget jag ångrar.

Idag är det vackert väder, och jag ska strax stiga upp för att baka bröd och förbereda för ett litet födelsedagsfirande här i Kattvik. Min plan är att bli klar till elva så jag kan gå ner till havet och njuta av solskenet innan mina vänner kommer.


RSS 2.0