Det är dags nu

Nu är det fan dags att gå upp ur sängen, jag har läst allt jag kan komma över på internet, läst ut min nya Illustrerad Vetenskap som I gav mig igår och börjar bli rejält hungrig. Vi har massor av frukt som behöver ätas upp, och jag är ruskigt sugen på avokadomackor. Så blir det! Jag ska rota fram några skivor av mitt hembakta dinkelbröd från frysen, tina, göra kaffe och slutligen mosa över en hel avokado på brödet. Och så klart coctailtomater och örter på det. Näjs.

Framgångsrikt

Jag hade ju planer på att bli rik på att blogga. Drömmen har inte precis slagit in än. På en vecka har jag tjänat ihop hela 0,18 SEK. Det var väl kanske lite mindre än jag hade i tankarna. Man kanske måste se mer långsiktigt? På ett år tjänar jag ju faktiskt 9 kronor och 36 öre. Den du!

Vuxenfest och Danmark

Ja, i lördags åkte jag och Ivar mot Delphi för att snylta julbak. Massor av kakor och glögg blev det. Bland annat årets glögg från blossa, vilken jag inte alls gillade, sista slurken åkte ut i vasken.

 

 

När vi skulle hem blev vi erbjudna mat och folk på en vuxenfest, och visst, maten var god, men det var mer en sammankomst än vi hade förväntat oss tror jag. Det var väldigt mysigt ändå.

 

Och igår åkte vi över bron för att hälsa på Maria. Det blev en väldigt trevlig dag, och allt var precis som vanligt, avslappnat och många skratt. Det är så fascinerande hur Maria har förändrats sedan hon först satte sin fot i den rosa korridoren på Alte Post för tre år sedan.


29.11.2009

Mördarcykel, vuxenfest och Danmarksresa

 

Ja, nu har jag haft fullt upp, så jag fick inte tid att skriva något igår. Men OM jag har saker att skriva om!

 

Jag pluggade ju med Nathalie på Sol i fredags, inte mycket att säga om det, förutom att Amelie joinade oss för lunch, vilket var trevligt. Vid fyra däremot, så började alla spännande händelser! Jag låste upp min cykel för att ta mig hem, och hoppade upp på den. Som alltid trampade jag så hårt och snabbt jag kunde (varför jag alltid ska cykla så snabbt jag kan vet jag inte, jag blir bara svettig). Resan började bra, men jag vet inte om cykeln tyckte jag var för hårdhänt, eller vad det kan ha varit som gjorde den upprörd, men när jag var i rondellen, dvs nästan hemma, bestämde sig både cykeln och hela omgivningen för att våldföra sig på mig.

 

Jag tycker ju att om jag väljer att cykla som en bil i en rondell, så ska väl fasiken folk behandla mig som en bil, typ att inte köra ut rakt före mig, men en taxi kom och försökte smita ut. Jag gav honom en mördarblick och fick honom att stanna och kände mig för ett ögonblick ruskigt mäktig. På väg ut ur rondellen kom nästa besvär, och detta gör mig riktigt arg. EN JÄVLA CYKLIST SOM BARA CYKLAR UT RÄTT FRAMFÖR MIG PÅ ÖVERGÅNGSSTÄLLET, JAG HAR FÖR FAN INGEN SOM HELST JÄVLA SKYLDIGHET ATT SLÄPPA ÖVER EN CYKLIST! Nej, vill man över ett övergångsställ får man fan maka sig av cykeln och gå, så man blir en fotgängare, eller tålmodigt vänta på sin tur.

 

Men nej, den här mannen tyckte han var störst, bäst och vackrast. Jag tänkte inte ge mig, så jag cyklade på. Detsamma gjorde han. Detta innebar att vi var jävligt nära en krock, och jag började bromsa för att avdramatisera smällen. Men då hände det magiska, det som kom som en smäll i fejset, det som fick alla köande bilister, taxin och den jävla cyklisten att för sig själva skrika IN YOUR FACE! Min cykel bestämde sig för att inte längre samarbeta, utan istället vända sig mot mig och våldföra sig på mig, försöka mörda mig. För när jag tryckte pedalen bakåt, satte cykeln full fart framåt, både hjulen och tramporna, vilket innebar att jag for av tramporna, landade på ramen långt nedanför sadeln (vilket medförde ett blåmärke och oerhörd smärta ni-vet-var), en fot i marken på var sin sida av cykeln, eller borde jag kanske skriva en någorlunda högklackad stövel i marken på var sin sida, samt en järngrepp om handbromsen. Men trots febrilt bromsande övervägde inte cykeln för an sekund att stanna, utan drog iväg med mig 20meter. Jag lovar, hade det varit mörkare än det var hade det yrt gnistor kring klackarna.

 

Efter 20 meter tyckte cykeln at det var dags att samarbeta igen, och gav efter för det krampaktiga greppet om handbromsen, därmed TVÄRSTANNADE! Jovars, lite mer tryck på det redan ömmande underlivet skadar väl inte? Förfärad tog jag cykeln åt sidan, ur trafiken och upp på trottoaren, bara för att försöka visa att det var fel på cykeln och inte mina cyklingskunskaper. Jag hittade en eker invirad kring navet och i kedjan, jag tror det var boven i dramat. Den jäveln. Ja inte kunde jag cykla sista biten, utan jag fick snällt leda cykeln på the walk of shame. Jag ringde Ivar som kom ut och smutsade ner sig, men inte lagade cykeln överhuvudtaget. Ekern är intrasslad som fan. Det får bli cykelmakarn på måndag.

 

Jag tar resten av de missade händelserna senare, nu ska jag baka julscones till Ivar, orkar inte göra lussekatter. Det är ändå första advent, jag får improvisera lite. Vi ska med bussen nio, och åka till Köbenhävn och hälsa på Maria.


27.11.2009

Okomplicerad morgon

För en gångs skull, så vaknade jag direkt när klockan ljöd, jag gick upp när jag skulle och utan att tvinga mig själv. jag tror det är för att jag bytt till en mer harmonisk väckningssignal. Härligt! Nu ska jag strax möta Nathalie utanför Palaestra, sen ska jag plugga på SOL, försöka få in den här inlämningsuppgiften idag trots att vi har tills på onsdag på oss.

26.11.2009:2

Shoppingdag

 

Jag satt och led på föreläsningen, har varit febrig hela dagen, men ändå ville jag kolla lite i affärer efteråt. Så så blev det. Make up store, H&M, Vero Moda och Apoteket fick ta del av min rikedom. Jag hittade en skinnväska att gå och sukta efter också, men just precis nu behöver jag ingen, så jag gick dreglande vidare. Jag mötte upp Ivar på Åhlens, där jag gick omkring och drömde mig bort bland julgranspyntet. Ni förstår det finns två stora fejder i denna kärleksfulla lägenhet just nu.

 

The Bunnyfight

Ja jag suktar ju efter ett litet sällskapsdjur, egentligen vill jag såklart ha en hund, men mitt sunda förnuft föser bort det, nästföljande alternativ är en kise, men att binda upp mig för 25 år framåt känns inte heller helt genomtänkt. Så, en bunny it is. En rumsren frigående ninis. Ivar står inte bakom mitt beslut.

 

 

Julgransdrömmen

Jag kan ju inte acceptera en jul utan en äkta julgran, det går bara inte, men Ivar påstår att han är ALLERGISK mot julgran. Han får ont i ÖRONEN! Vad fasiken är det för jäkla bullshit? Jag vägrar acceptera det, jag går helt enkelt inte med på det. Jag ska ha en julgran, jag kommer gå till esplanaden och köpa en och sen proppa i Ivar smärtstillande för hans små öron eller vad fan det nu handlar om, jag ska ha en gran!

 

 

Nu ska jag titta på Generation fett ”I’m sexy!” Ett av mina favorit program. Ivar har dissat mig för Sparris, de ska ta en öl på John Bull kallades det, och det skulle inte bli sent kallades det. Vi får väl se.

 

Ciao


26.11.2009

En dag senare

 

 

Gårdagen avnjöts inte precis i vaket tillstånd. Vaknade ju vid tolv, klockan fyra gick vi och la oss, och gick upp igen vid sju. 23.00 började tunga andetag ljuda från sängen igen. Alltså ca åtta vakna timmar. Och tio timmars sömn inatt. Jag trodde jag skulle bli magiskt frisk efter allt sovande, men icke. Jag har tömt alla painkillersgömmorna, så jag får nog köpa nytt idag, både Ipren och Alvedon.

 

Innan jag somnade igår hann jag se två saker på TV. Dels Paradise hotel, såklart. Greta verkar inte få mycket kameratid överhuvudtaget, och här i kretsarna diskuterar vi om huruvida det är bra eller dåligt. Vi tror att hon kommer hålla sig kvar genom sin låga profil och sen ta alla med storm i slutet. Jag såg även ”Englands förtäckta bordeller” på trean, det var intressant. Mina känslor inför detta program var lite i stil med "Jomfruer i sex-skole" som jag såg i november 2007. Jag vet inte vad det är med november, men månaden tycks alltid bringa underliga program.

 

Nu tänkte jag käka frukost, kanske dra förbi HM på väg till skolan om jag hinner. De har medlemsdag idag, och jag är nyrik och nyfiken på om paketen som visas på hemsidan finns i verkligheten. Isf kommer alla mina julklappar ges bort förpackade i hm-boxar.

 

För övrigt vill jag se Sonia Rykiel pour H&M. Jag var inte särskilt intresserad av Jimmy Choos, men Sonias kan bli hur fint som helst, typ så fint att man kan tänka sig att jäkta för att ha chans att köpa.


25.11.2009

Pluggsjuk

 

Usch ja, kan man bli pluggsjuk?

Igår kom jag upp ur sängen 08.18, stressade som fan, kom till SOL 09.03. Men jag hittade inte Elna, nej, hon kom först 09.06. Ackackack. Men det var ju gött, då fick jag chansen att ånga av mig lite efter den tunga uppförsbacken. Vi pluggade ganska effektivt till halv ett, vår plan var ett, men i slutet fastnade inget, så vi gick på lunch. Thaimat blev det. Jag är inget stort fan av det, men när man är hungrig funkar det.

 

När vi ätit upp cyklade Elna tillbaka, och jag cyklade till Apoteket och hämtade ut det jag skulle, och cyklade sen vidare till skolan. Fast just det, jag hade tio minuter över så jag tittade inom Lagerhaus innan skolan, skulle se vad de hade för julpynt.

 

Väl på föreläsningen hade min lärares dator kraschat, så hon ville skjuta upp föreläsningen. Klockan två var jag därför tillbaka på SOL där jag hittade en drömmande Elna. Hon hade tydligen inte åstadkommit så mycket medan jag varit borta.

 

Vi stack hem vid fem, sen kom Elna och Patrik hit vid sex och åt soppa som Ivar lagat. Både jag och dem hade bara en kvart på oss innan vi skulle iväg.

 

Sen simhopp, det gick bra, och sen hem och äta sushi igen, Ivar påstår att han inte är så förtjust i det men det var han som ville rulla ett par igår.

 

Vi gick och la oss rätt tidigt, tittade på en dokumentär i sängen, jag somnade efter ca 12 minuter. Vid två eller så vaknade jag och hade fruktansvärt ont i halsen, kunde knappt somna om. Vid fyra vaknade Ivar och därför jag också, och kunde inte somna om igen pga halsen. Sen väcktes jag av väckarklockan och gav upp hoppet. Ivar hämtade en alvedon och vatten till mig, och jag ringde Elna och sa att det inte blev ngt solande idag. Sen somnade jag om och vaknade tolv.

 

Nu tänkte jag äta lite svalkande glass till frukost för att försöka få bort smärtan.

 

Ciao


23.11.2009:3

Yo

 

Maten var god, och det blev äppelpaj till efterrätt, äppelpajen som blev över från i lördags. Nu sitter vi här, jag och Ivar i vår röda soffa. Jag har knölat in mina fötter under hans rumpa och njuter av den stickande känslan när blodet stoppas i tårna. Han knappar på sin dator, jag på min. Varannan minut tittar han på mig och slänger en kyss, jag fångar den och blinkar tillbaka. Jisses, vi är sömniga bägge två.

Jag har precis kollat på Paradise Hotel med stort intresse, nu är det Weeds. Jag avgudar Weeds, men vi har redan kollat igenom alla säsonger vi hade tillgång till, så det som sänds på sexan nu är old news.

I övrigt hittade jag någon klänningmakartävling på Vero Modas hemsida. Det var intressant. Mina klänningar blev fina. Men jag orkar inte göra fler nu. Nu vill jag sova men Ivar har hittat någon film från den blonda rosa pigga bögen från Ullared. Han tyckte det var stimulerande. Jag vill hellre gosa. Nu drar jag. Och förhoppningsvis drar jag med honom till sängen så jag får åtta timmars sömn innan morgondagens pluggeri.

Sov gott


23.11.2009:2

Öööööööhhhhh, sicken dag.

 

Elna ringde och stönade att biblioteket inte var öppet än, så vi sågs på Espresso House istället. Där lyckades jag studera ungefär noll i 40min. Jag bröt dock en nagel som sen har stört mig hela dagen för att den var rivig. Nu är den äntligen nerklippt. Vi gick till Stadsbiblioteket klockan tio där det gick bättre. Vid tolv kurrade Elnas mage så mycket så att folk stirrade, vi drog iväg och delade på en Lunds Specialpizza; köttfärs, kebabkött, ost, tomatsås och bearnaisesås. Amums. Vi valde att ignorera det gamla direktivet ”kolla först restaurangens toa så vet ni hur det ser ut i köket”. Toan var skräckinjagande äcklig. Pizzan var god.

 

Efter det dissade vi kyliga biblioteket och stack till SOL istället där jag suttit fram tills nu. Innan föreläsningen imorgon måste jag ha läst ut Metodpraktikan med sina ståtliga 454 sidor. Jag är på sida 107. Lyckat. Gött att jag inte upptäckte att den ska vara utläst förrän vid lunchtid också. Det löser sig.

 

 

Ivar lagar alaska pollok och potatis och sallad och ångad broccoli och haricot vert nu. Jag ska fortsätta hjälpa honom. Jag diskade faktiskt innan så jag har inte lämnat honom helt i sticket. Min syssla för dagens middag är salladen. Sicken ära!

Jaja, alla gör vi det vi är bäst på.

 

Sen ska jag plugga lite till. Förhoppningsvis se Paradise Hotel om det går idag. Och sen sova. Imorgon är en nu pluggdag, jag ska möta Elna utanför SOL när de öppnar.

 

Ciao


23.11.2009

Offentligt

 

Idag blir bloggen offentlig. Välkomna!

 

Jag sitter och dricker mitt morgonkaffe och äter havregrynsgröt. Om 28 minuter ska jag vara på biblioteket och plugga med Elna, men innan dess ska jag äta upp, bada och klä mig samt packa väskan. Elna kommer slå mig om jag blir sen. Jag är en gnutta rädd för henne.

 

 

Jag fick ringa henne och säga att jag kommer kvart över istället. Tjo hej!


22.11.2009

Partynatt och julbasar

 

Ja, gårdagen blev ju lyckad. Vi åt äppelpaj, chips och grönsaker och dippa, och drack vin, öl och annat här hos mig, sedan cyklade vi till Amelie och hennes korridorsfest. Det var trevligt, jag var berusad, Ivar var berusad, alla var berusade och vi kom hem halv tre. Väl hemma ringde vi polisen för det var ett galet slagsmål utanför.

 

Sedan sov vi gott tills mamma ringde vid halv elva och frågade om vi ville ha skjuts till Julbasaren. Det ville vi inte. Vi ville sova. Vid elva fick jag köpslå med Ivar för att få upp honom ur sängen. Vi tog bussen till basaren och flöt omkring där lite. Jag köpte en krasseget. Apcool. Den är ruskigt ful, men en genialisk uppfinning. Jag glömde den dock när jag gick hem, så Elna får ge den till mig imorgon när vi ska plugga tillsammans.

 

Så småningom ska ni få se bilder på den, och då också få en beskrivning på vad det är för något.


21.11.2009:2

Skitgöra

 

Nu snurrar tvätten runt i maskinen, lyckades bara boka en fast jag skulle behöva tre men det får klara sig. Så fort jag hängt upp denna tvätten och lagt in en ny tänkte jag cykla och handla inför kvällen.

 

Äpplen, dippor och förhoppningsvis lite brie. Ost och vin, smarrigt! I övrigt har jag det mesta jag behöver. Jag har letat efter bra recept på äppelpaj på internet, men inget lockar mig, så jag kommer göra en egen helt enkelt.

 

Nu är det dags att springa till tvättstugan igen! Det är ett skitgöra, men jag tycker det är mysigt.21.11.2009

Tävling och myskväll


Träningen igår blev en överraskning, det var tydligen tävling mellan Lund och Malmös vuxna. Jag och Adam fick dock ha en egen klass, eftersom det kom in klagomål för att vi var för duktiga. Jag vann så jäkla stort över Adam. Jag hann bara vara med och tävla från femman, och jag har knappt hoppat höga på två år. Adam var hundra på att han skulle få bättre än mig på sitt handstands med volt, men jissus vad jag fick dubbelt så mycket poäng som han.


Efter simhoppet kom ju Natta hit, vi åt ciabattapizzor (ciabatta med krossade tomater, oliver och ost) och chips. Hon väckte mig dock konstant under hela natten, trots att sängen är 160 bred. Jaja, gröt och kaffe till frukost och nu är jag ensam igen till sju ikväll när partynatten börjar. Förfest hos mig och sen till Amelies korridorsfest är vad som gäller ikväll. Innan dess ska jag förhoppningsvis hinna tvätta lite och baka en äppelpaj. Städningen klarade jag av igår så jag ska bara dammsuga.20.11.2009:3

Reklam


Jaja, tydligen är det okej att lägga in reklam mitt i min text bara för att jag försöker bli rik på min blogg. Undrar om det händer varje gång jag skriver "hår"?
Jag har långt HÅR under armarna.
Mitt hår luktar hallon.
Jag har småfjunigt hår på buken.

Annan reklam jag stör mig på:


Grattis du bor i ett Com Hem hus!
......och därmed får vi ge dig reklam (Com Hem nytt) trots att det står INGEN REKLAM, TACK! på dörren. Vi äger dig och din dörr, du har inget att säga till om.

20.11.2009:2

Ekonomiska framtidsplaner

 

Jag lovade ju igår att berätta om mina tre ekonomiska framtidsplaner, så nu ska ni få höra!

 

Spela: Jag funderar på att börja spela på internet. Typ poker. Men jag är egentligen jäkligt negativ mot det. Så jag kommer vänta lite med detta, och sätta upp regler. Reglerna kommer bl.a. vara att ALDRIG ladda mer än hundra kronor på spelkontot, små vinster blir stora till slut. Endast spela med vinsterna som kommer från de ursprungliga 100 kronorna. Skiter det sig så slutar jag. Aldrig låta det bli ett beroende, utan får jag ingenting för mina 100 kronor så blir det helt enkelt inget av denna planen. Dessutom ska jag först läsa på m spelregler och så så att jag är ett proffs innan jag börjar satsa pengar på det.

 

Sälja: Jag sålde saker på Esplanaden för några månader sedan med Elnus. Det gick relativt bra, men folk var ju oförskämt snåla, så mina finare kläder ska jag börja sälja över internet.

 

Bloggen: Min blogg ska minsann bli stor och bringa stor rikedom till mig. Det är anledningen till att denna blogg startades, och nu håller jag på att läsa på om vad man ska skriva om, hur man ska skriva och andra tips från ”blir rik på din blogg”-sidor. Snart ska jag kanske sjunka så lågt att jag börjar göra reklam för min blogg på msn, facebook och genom att skriva kommentarer till andra. Oooooohhhh. Men det blir först på måndag, för det är då räknaren börjar ticka. Och jag skäms en aning för det här påhittet.

Mitt problem är ju att för att hålla kvar sina läsare måste man skriva om något intressant, men jag har inget intressant att skriva om. Jaja det löser sig. I värsta fall får jag börja lägga upp dagens outfit, önskeoutfits osv. Problemet är ju att jag inte precis tittar runt på internet och drömmer om kläder jag skulle vilja köpa. Men det löser sig.
Sex borde ju locka läsare, men jag vill inte skriva om mitt eget privata sexliv så då måste jag ljuga eller bara skriva allmänt om sex och det vill jag inte. Hm, illa att man inte har någit stort intresse eller ämne som skulle få folk att vilja läsa ens blogg. Typ hår, teknik, smink, inredning. Ah! Har ni tips så kommentera.

TACK!

 

En sak jag måste göra innan jag börjar aktivera mig ekonomiskt på internet är ett möte på banken, försöka fixa ett safe-konto så jag kan använda mig av vid osäkrare förhållanden. Det blir i nästa vecka!

 

Farväl.


20.11.2009

Jag sitter här och käkar frukost nu. Sent som fasiken, men jag har legat i sängen med fruktansvärd mensvärk hela morgonen. Det börjar släppa nu. Min frukost består som vanligt av äggröra, två frukter, några nötter, en mugg kaffe och ett gigantiskt glas vatten. En ISO-frukost som jag nog ätit i ett halvår eller mer nu, en frukost som fått mig att börja äta frukost. Och jag har inte tröttnat på den än.
Ivar lämnade mig tidigt i morse för att köra till Göteborg, med två stopp på vägen. Ett besök på en fabrik och ett besök på en annan fabrik, en fabrik som bland annat gör "labels" till 2117. Slutligen ska han träffa två vänner från Spanien i Gbg, sova över där och sedan förhoppningsvis komma hem tidigt nog för att joina partyt imorgon.
Jag saknar honom redan. Jag skulle inte säga att jag har slutat vara oberoende, men jag är så van vid att alltid ha honom omkring, så när han inte är hemma känns det jättetomt.
Kvällen och natten ska förhoppningsvis ägnas åt Nathalie, men film, chips och mys. Det blir trevligt. Innan dess ska jag dock både vara tränare och träna själv, så det blir fyra timmar på badet idag. Näjs.
Nu ska jag titta på Oprah och fortsätta med min frukost.
AdjökenJag sitter här och käkar frukost nu. Sent som fasiken, men jag har legat i sängen med fruktansvärd mensvärk hela morgonen. Det börjar släppa nu. Min frukost består som vanligt av äggröra, två frukter, några nötter, en mugg kaffe och ett gigantiskt glas vatten. En ISO-frukost som jag nog ätit i ett halvår eller mer nu, en frukost som fått mig att börja äta frukost. Och jag har inte tröttnat på den än.

 

God morgon

 

Jag sitter här och käkar frukost nu. Sent som fasiken, men jag har legat i sängen med fruktansvärd mensvärk hela morgonen. Det börjar släppa nu. Min frukost består som vanligt av äggröra, två frukter, några nötter, en mugg kaffe och ett gigantiskt glas vatten. En ISO-frukost som jag nog ätit i ett halvår eller mer nu, en frukost som fått mig att börja äta frukost. Och jag har inte tröttnat på den än.

 

Ivar lämnade mig tidigt i morse för att köra till Göteborg, med två stopp på vägen. Ett besök på en fabrik som gör produkter till Nudie och ett besök på en annan fabrik, en fabrik som bland annat gör "labels" till 2117. Slutligen ska han träffa två vänner från Spanien, sova över där och sedan förhoppningsvis komma hem tidigt nog för att joina partyt imorgon.

 

Jag saknar honom redan. Jag skulle inte säga att jag har slutat vara oberoende, men jag är så van vid att alltid ha honom omkring, så när han inte är hemma känns det jättetomt.

 

Kvällen och natten ska förhoppningsvis ägnas åt Nathalie, med film, chips och mys. Det blir trevligt. Innan dess ska jag dock både vara tränare och träna själv, så det blir fyra timmar på badet idag. Näjs.

 

Nu ska jag titta på Oprah och fortsätta med min frukost.

 

Adjöken.


19.11.2009:2

Kort dag på jobbet
Jag skulle egntligen jobbat 08.00-16.00, men vi blev klara vid halv tolv och fick gå hem då, men betalt för hela dagen ändå. Najs.
Cyklade hem och hittade Ivar, I SÄNGEN! Han var uppe och åt frukost med mig i morse, men sen tog han ett "break" som han kallade det. Min kära man pausar fortfarande, tre timmar senare. Jag har fortsatt lite på min "projekt 3-virkning", men det går långsamt. Nu tänkte jag försöka läsa lite, senare ska jag berätta om mina tre ekonomiska framtidsplaner för er.
Ännu senare är det simhopp igen, landträning.

19.11.2009

GårdagenDet blev inte så mycket pluggande igår trots allt. Ivar bad mig följa med till en sadelmakare vi varit i kontakt med innan i samband med hans nya projekt. Det tog ganska lång tid där, och resultatet blev bra. På vägen hem åkte vi förbi City Gross och köpte massor av grönsaker och frukt, lax och annat till kvällens middag.

Så, när vi kom hem hade vi två timmar på oss, innan min träning började, att göra och äta sushi. Vi lyckades faktiskt, och en minut i sju cyklade jag som en dåre till simhoppet. Och det var banne mig inte lätt. Det blåste som fan och jag höll på att trilla flera gånger för att vinden tog tag i mig och cykeln. När vi tidigare körde bil hem kunde inte trafikupplysningen varna för alla stopp det var på vägarna i närheten, över femtio vägar var avstängda på grund av fallna träd.

Hur som haver, när jag slutligen kom till träningen var den inställd! Istället var det vuxenkväll. Jag blev jäkligt förbaskad, för jag var peppad som få på träning. Jaja, det var ju inget att göra åt så jag gick ut igen för att cykla hem. Där mötte jag Adam, som också var ovetandes om vad som stod att möta. Vi blinkade till receptionisten och fick en deal så vi kunde simma så vi fick någon träning iaf. Najs. Så vi simmade massor, och gjorde pull-ups och triceps och pike-ups och handstands. Jag känner inte något i musklerna idag, så det kanske inte gav så mycket som jag hade hoppats på.


Väl hemma igen tittade vi på Paradise Hotel och två dokumentärer.

NU: Till jobbet!
Ciao

18.11.2009

Dagens göromålIdag har jag saker att göra. Jag har plugg för flera timmar framöver, speciellt då jag ska jobba imorgon och därför inte kommer studera nämnvärt då. Jag har lite ärenden på stan, bl.a. apoteket, och ikväll har jag simhopp.
Sedan jag började igen, efter ett uppehåll på ett par år, har det faktiskt gått väldigt bra på träningen. Jag har nästan glömt bort vad jag hade problem med, och satsar därför på att göra hoppet utan att tänka på svårigheter. Dessutom har jag en annan inställning nu har jag märkt. Nu kör jag mer på "vinna eller försvinna", det är lika bra att satsa 100%, annars är det inte lönt att jag tränar. Samtidigt har jag inga speciella ambitioner, även om min ena tränare försöker övertala mig att ställa upp i KM om ett par veckor. Jag har ju aldrig varit rädd för att tävla, men nu måste jag tävla med ett skruvhopp som jag inte precis har koll på. Aja, det är väl bara att köra.
Efter simhoppet måste jag snabba mig hem, för klockan nio är det Paradise Hotel! Oh yeah.


Jag känner lite att jag inte har full koll på det här med bloggen. Jag försöker byta bild, men den vill inte. Jag väljer en bild men ingenting händer. Jag skyller på allt annat än mig själv. Och sen är jag väldigt imponerad av alla andra bloggar jag ser. Unga tjejer som fasiken har mer koll på webdesign än jag, jag förstår inte hur de lär sig? Eller är det något jag missat? Någon guide som de har tillgång till? Eller måste man bli polare med någon 13-årig bloggerska som kan lära en hur man lägger in bilder som bakgrund, egna "headers" eller vad det nu kallas, lägger in klockor och tjafs. Jag är imponerad och lite intimiderad av dessa små bloggtokor. Jag tror jag får fråga Hanna om hjälp. Fast hon verkar inte särskild proffsig iofs, men iaf 347 gånger proffsigare än jag.
Nu ska jag först leta runt på internet om det finns någon guide som alla använder sig av eller om jag bara är ovanligt obildad.

Dessutom, en sak som gör mig irriterad. när jag hoppar över en rad här, blir det inte så när jag publicerar, utan allt kommer jäkligt tätt. Så, det är inte mitt fel att allt står i en klump. Jag får nog snart skriva ett mejl till blogg.se med alla mina frågor.

17.11.2009:4

God kväll

Nu har jag kommit hem från simhoppet, vi lärde barnen göra bakåtvolter från ettan och övade på framåtrotationer också. Sedan dess har jag hunnit äta (Fritatensuppe a la Österrike), läst massor och upptäckt att jag kan lägga in bilder från min kamera även då jag tappat bort min kabel. Min söta Petronella har tydligen en kortläsare, det visste jag inte!
Så, därmed kommer här lite bilder från senaste tiden:
Bilder från firmafest, tacokväll hemma hos oss och utgång på Lunds nation.Samt en bild från när Ivar och jag åkte på sightseeing kring Båstad, upp på fälten och in i skogar. Mysigt var det.


17.11.2009:3

Badstund

Eftersom min kära Ivar har åkt till Malmö för att besöka migrationsverket är jag nu ensam. Istället för att göra det jag borde; plugga, tänkte jag ta ett mysigt bad. Tända ljus, bra musik, en kopp grönt te. Skrubba, raka, tvåla, schamponera, blåsa, smörja, ta bort nagellack, klippa, fila, måla. Najs. Vi ses.

17.11.2009:2

Tantgöra

För någon månad sedan bestämde jag mig för att lära mig virka. I vissa avseenden är jag inte den som ger sig i första taget, så timme in och timme ut satt jag och försökte komma på hemligheten. Till slut lyckades jag förstå dealen och bestämde mig för att göra ett laptopfodral till min älskade lilla Petronella. Då hon inte är av nomalmått, utan 12,1" (har jag absolut för mig) finns inga väskor att köpa, och jag behövde något skydd till henne. Det tog lång tid att bli klar, och vissa veckor låg virkningen bara och dammade, men i förra veckan blev det klart. Här är resultatet, taget med petronellas egen inbyggda kamera:
Efter det projektet fick jag givetvis mersmak, åkte och köpte nio nystan garn i fyra olika färger, letade upp något kallat "mormorsrutor" på internet och satte igång. Massor av små rutor, 10x10 cm ska göras för att senare sys ihop och bilda en filt alternativt ett överkast, beroende på hur många jag orkar göra. En ruta tar ca en halvtimme att göra, så det dröjer väl nåt år innan jag blir klar, om jag ska få annat gjort i livet också. Så här långt har jag kommit på mitt nya projekt:
Vid sidag av har jag även dragit igång ett tredje projekt, eftersom jag hittade en massa garner hemma i mitt flickrum hos mamma och pappa. 
vad det ska bli får vi se om ni kan gissa, så här ser det ut än så länge:

 


17.11.2009

Jag sitter här och väntar på att sconesen som jag bakar till mysfrukost med min älskade ska bli klara. Kaffet är redo, smör ost och sylt är framdukat. Mums.

Mmm, nybakade rykande scones som ska inmundigas med ost på vissa och Ivars pappas hemgjorda björnbärssylt på vissa. Det här blir bra.

Ciao

Storstadskvinna

Nu har min kära Carro åkt till New York, och jag är ruskigt avundsjuk. Alla mina besparingar ska gå till en drömresa dit (helst i december).


http://bajanfuhlife.files.wordpress.com/2008/12/caw13.jpg
Källa

RSS 2.0