238: Frukterian

Sitter här och käkar en nyttig frukt...

HAHAHAHAHA
Ser ni bananen som ligger mellan glassen och chokladen?
Amums!
Förresten, hur fan har Ivar lyckats smygkasta min chokladsås?

237: Kort arbetsdag

Kändes som att arbetsdagen idag var över på två sekunder,
men i själva verket var det tre timmar, och betalt för fyra.
Najs?
Najs.

236: Slutkörd

Jag lagade vegetarisk lasagne innan, jäkligt god. Första gången på länge som jag följde ett recept. Inte till punkt och pricka så klart, men någorlunda. Eller nå, inte så mycket alls. Jag följde idén.
Sen mötte jag och Ivar upp med Mia och Viktor för ett BoxIntensiv-pass. Najs som vanligt. I slutet skulle vi gå ihop fyra och fyra, och när det blev Viktors tur att sparka på mig var det som att vara med i en actionrulle, jag var EN ANING rädd. Hah! Jag känner bara efter varje pass att jag så gärna hade kört ett till pass, trots att jag av erfarenhet vet att det inte riktigt funkar, förutom om det kanske är ett lugnt pass. Jajaja. Ivar är kvar på Gerda och duschar/bastar, jag är hemma och ska ta ett bad nu.
Adios.
Föresten, välkommen sommarvärmen! I år ska jag vibrera rumpa till denna
musiken när jag springer omkring i Kattviks/Asiens/Hollands/Kävlinges/Lunds/Båstads
vildmarker, sandstränder, parker och uteserveringar.

235: Så jäkla gött

Jobbade idag, fick gå hem klockan ett istället för halv fem. Najs. Bara för det, och för att jag blir så glad av solskenet tänker jag vara duktig idag. Jag ska laga mat till Ivar, men innan dess ska jag läsa lite böcker, fick  två skolböcker och två andra böcker från adlibris idag.
Kan bara inte bestämma mig för om jag ska börja med Christiansons Traumatiska minnen, eller Fjodor Dostojevskijs Brott och straff. Traumatiska minnen har ju med skolan att göra, så det får nog bli den...


234: Nya tag

Kommit hem från skolan, pustat ut, och tar nu nya tag med Kung Markattas extremt goda solrosbröd, ost, brie och salami. Plus yoghurt med äpple, kanel och havregryn. Amums.

233: Dagens planering

Idag blir det tajt, men ändå rätt avslappnat.
Nu ska jag ta ett bad, och efter det kommer Ivar hem och äter lunch med mig, resterna från gårdagens goda middag. Jag gjorde tagliatelle, Ivar gjorde en fantastisk pastasås med pangasiusfisk (som vi dock nog inte köper igen, produktionen är inte känd för att vara speciellt hållbar), persilja, sambal oelek,  crème fraiche, vitlök och gul lök. Mumsigt som fan.
Sen är det dags för skola, lektion i två timmar. En och en halv timme senare ska jag jobba, till klockan åtta. Någonstans ska jag försöka klämma in en runda med löparskorna, vi får se om jag orkar.
Jag är rätt mör i kroppen efter gårdagens box med Mia, Ivar och Ivars vän, och sen alpingympa själv. Det gick inte särskilt bra på alpingympan, mina muskler var trötta och ville inte samarbeta mer, jag var jäkligt nära att snubbla pladask på golvet en gång för att jag inte lyckades lyfta benet i tid. Najs att bli så slutkörd.
Jaja, förhoppningsvis kommer jag vara vältränad nog för Lundaloppet den åttonde, även om jag är jäkligt otränad nu.


232: Kentoman

När jag var yngre lyssnade jag asmycket på Kent. Nu har jag dock i princip helt slutat lyssna på dem, inte för att de är dåliga, men jag tycker de tappat lite, blivit för kommersiella. Jag vet egentligen inte om man kan kalla det kommersiellt, för det är ju udda, men udda är deras varumärke, och de driver det stenhårt för att sälja mer. Jaja, här är en lite nyare video:

Så här lät de när jag gillade dem mer:
Kanske var de mer ungdomliga då, sjöng mer för tonårsliv. Eller för att det var mer lättförståeliga. Jag vet inte.

231: Visste ni att jag är knäpp?

Visste ni att jag är knäpp?
Sitter här och smuttar på min smoothie. Hade jag inte varit knäpp hade det inte tagit en timme att hälla i mig en smoothie, men nu är jag det. Alltid när jag äter fröer av olika slag, så måste jag tugga på dem, jag kan inte svälja dem hela. När nu smoothien bland mycket annat innehåller gojibär, tranbär, havtorn och björnbär, finns det många små frön som mixerstaven missar, och alla dessa små frön måste jag mosa mellan framtänderna.
Är det inte galet?

230: Mys-Ivar

Jag gick ju upp rackarns tidigt igår för att jobba, när jag sen kom hem vid halvfyra hade han lagat soppa till mig, och sa att jag skulle käka den, fräscha till mig och vara redo för en överraskning tjugo i sex. Hur redo ville han inte riktigt säga, så tjugo i sex stod jag nytvagad, fullt sminkad och iklädd nystruken  skjorta. Vi cyklade iväg, rakt upp - där strök jag ett av alternativen, konsert på mejeriet. Nästa misstanke - bio eller restaurang. Bio blev det, och bra bio blev det!
Shutter Island, hur har jag kunnat läsa negativa omdömen om den? Så. Jäkla. Bra.
Jag ångrar oftast att jag går på bio, för filmerna är dåliga och då kunde jag lika gärna väntat tills de kom ut, men den här! Jag hade nästan kunnat se den igen på bio.
Sen gick vi hem, hade Earth Hour i vardagsrummet, sovrummet, hallen och toan, men skruvade fram klockan till sommartid i köket så vi med gott samvete kunde laga fläskfilé, ugnsbakad potatis och en stor sallad. Mums.
Halv tolv satt vi med maten och ett glas vin framför oss. Jag somnade GOTT kvart i ett.


229: Usch och fy!

Hujeda mig vad svårt att komma upp klockan sex för att börja jobba klockan sju!
Fokusera på pengarna, och upp ur sängen!
Efter andra försöket lyckades jag med kaffet också, först vek sig filtret
så jag fick nån pissfärgad vätska som smakade värre än jag vet inte vad.
Nu har jag den riktiga svarta sörjan framför mig.

228: Panikväckning

Idag vaknade jag fullkomligt panikslagen 06.27 och trodde lätt jag försovit mig flera timmar. En minut innan klockan börjar kvittra, vad är oddsen? Jag antar att jag väl får erkänna att wake up-lighten fungerar då.
Hela min kropp smärtar idag. Springturen i onsdags har satt spår i lår och höfter, tre dagars ensidigt arbete har satt knutor i axlar, nacke och skuldror, och boxningen (pilatesen?) har tillfört jämn smärta lite överallt, mage, armar, rygg...
Idag kör jag på glasskaffe och syltgröt igen, Ivar lurade ju ut mig på stan och sen hann vi inte handla mjölk.

227: God natt

Jobb, shopping, pilates, box, laga lunch till imorgon. Strax: vinägerchips och god natt.
Skaka till denna så länge, ruggigt bra!


226: Rik

Lönedag idag. Jag tänker tillåta mig att känna mig rik åtta timmar - tills jag kommer ut från isoleringen på jobbet och riskerar att använda pengarna.
På måndag när räkningar och hyra betalas kommer jag inte känna mig lika rik.
Månadens planerade inköp än så länge: nytt batteri till kameran.

225: Vad gör man?

Okej, jag gjorde min vanliga frukost, den jag alltid äter när jag ska jobba; havregrynsgröt och kaffe. När kaffet var klart, gröten klar och jag påklädd upptäckte jag det fatala - MJÖLKEN ÄR SLUT!
Jag brukar ha mjölk både på gröten och i kaffet. Jävla skitpiss. Ica öppnar inte förrän åtta. Jag börjar jobba åtta.
Så vad gör man? Jo, man öser på sylt på gröten, häller i en skvätt matlagningsgrädde med utgångsdatum i förrgår i kaffet, blir äcklad, lägger i en sked vaniljglass. Och pangbom! Fullkomligt ätbar frulle, om än jäkligt söt. I eftermiddag ska jag köpa mjölk.


224: Stressigt?

Nyligen kommit hem från en språngmarch med Ivar, 25 minuters svett, duschat och lagat mat. Kvart över kommer Elna och plockar upp oss, Hollywoodfruarna och kladdkaka hos Mia väntar.
Stressigt?
Nejdå.

223: Sommarklädsel

I sommar vill jag ha en sådan här bikini:

En ganska exakt kopia hade jag kunnat tänka mig, jag skulle bo i den; Ha en skir sommarklänning över, en kofta, en filt, höga shorts, en regnkappa, ridbyxor, ja vafan som helst; jag vill ha en sådan här bikini!

222: Trött

Åtta timmar jobb, tre timmar simhopp, två timmar pizza, TV och Ivar. Jag hoppas på åtta timmars sömn. Ska bara övertala Ivar att slita sig från Top Gear (aka slita mig själv från detta rumproliga program)


221: God morgon

God morgon, god morgon.
Sicken strålande dag vi har framför oss idag!
I alla fall försöker jag övertyga mig själv om det.
Jobb 08.00-16.30
Simhopp 17.00-20.00
Hur ska jag hinna hem och byta om, packa, äta och cykla till Svane på en halvtimme?
Jag kommer vara kaputt ikväll.
Vanligtvis när jag jobbar tar jag med Sydsvenskan, idag tänker jag bara ta med plugg!

220: Gullungar

Jag och Ivar är lite uttråkade efter maten. Tvåan är bäst.

219: Projekt: Skapa

På väg hem från skolan stack jag inom Expert och köpte film. Kamerafilm. Hur längesen var inte det? Jag kände mig ganska vilsen. Var inne på Ica för någon vecka sen, och letade efter film, men kom på att jag fan inte har en aning om var man köper dem nuförtiden.
Hela grejen handlar om att jag tog med en gammal Olympus OM-1MD systemkamera från Kävlinge, en som jag tog bilder med när jag gick en fotokurs för ett antal år sedan nu. Jag tänkte försöka lära mig allt igen, komma på hur det fungerade, och skapa vackra foton att ha på väggarna. Perfekt att börja nu till våren. Hoppas jag. När jag kommer hem från simhoppet ikväll ska jag ta foto på Ivar.


218: Redan dags?

Oj, när jag stapplade innanför dörren låg där ett brev från skatteverket. Dags att deklarera, redan? Hujeda mig vad snabbt året gått.


217: Gratis bio

Okej, så småningom ska jag berätta om helgen som gått, men först ett litet tips:
Jag har givit vika och blivit medlem på Gratis Bio, vad fan gör man inte när man är desperat och vill ha biljetter till mysiga bionätter med Ivar, men är fattig som en trasmatta? Klicka här om ni vill göra detsamma, jag vet att ni vill!
http://www.gratisbio.se/?RecruiterID=284913
Det är faktiskt rätt lätt att samla poäng, det går rätt snabbt, så jag hoppas vara uppe i minst två biobiljetter innan vi går natten till mötes idag.

216: Vem kunde tro?


215: Blööö

Trött som fan efter jobbet, ska snart till simhoppet och efter det fest dirre!
Jag. Går. Under.
Idag ska jag dock hålla igen på alkoholen, så jag är fräsch inför imorgon. NÖRD!
Lide att jag har något viktigt att hålla mig fräsch för.
Ja för fan! Det har jag. Grön fest som börjar 12.00 imorgon. Mina naglar är redo iaf.


214: Äntligen!

Nu, nu mina vänner. Jag har ju planerat att hänga på Gerda hela veckan, men så har inte varit fallet. Idag däremot, så mötte vi upp pappa och Jonas och nån holländare som Ivar hittat och körde GympaKraft och box. Niiiice, jag är redan öm i kroppen, så öm att jag inte märkte att jag var vrålhungrig förrän magen kurrade när jag kollade i kylskåpet.


213: Tillbaka från speedshopping

Så jävla nöjd. Alla saker jag var ute efter. Jag ger er en ledtråd.


Jamen KOM DÅ sommaren, tror du jag är rädd eller? Ser jag inte ut att vara redo va?
Jag är redo, jag tar emot dig med öppna armar.
Våga Vägra Vintern!
Idag hade jag klänning och tunna strumpbyxor. Det luktar och känns som sommarkväll.

212: Visste ni?

Visste ni att det är så varmt ute att man kan gå i t-shirt?
Visste ni att det är så varmt ute att man kan sitta på balkongen och njuta - utan jacka?
Visste ni att om man inte tvättar på två veckor gör det ont i axlarna att bära IKEA-kassarna till tvättstugan?
Visste ni att jag precis blev sjukligt taggad, för allt? Fest, plugg, fest, stan, allt?
Mitt bad har blivit försenat, det kommer nu, sen byta på tvätten, sen käka och sen stan. Oh!


211: Dagens outfit

Hej vänner.
De fåtal gånger jag tänker publicera outfitbilder, om jag nu någonsin kommer göra det speciellt frekvent, tror jag att de alltid ska vara upp och ner. Så det så. Bryter jag armen får jag väl bara vända upp och ner på bilderna. Här får ni ett exempel:

Apheta cykelbyxor från BikBok, apohet tröja från H&M, svarta strumpor från H&M
Detta var väl av intresse för er? Ni måste ju vara helt exalterade av att få veta vad jag sunkar omkring i här hemma. Mahahaha
Jetzt: Miniyogan
Und dann: Höja musiken (min nya spotifylista "Lysande"), bubbelbad

210: Klåda

Det kliar i mig av längtan till sommaren. Jag tänker så småningom trava ut på stan och köpa solglasögon, nagellack och sommarskor.


209: Jamen titta då!

Brie som bara smälter i munnen, pepparrotsfärskost, korv och holländsk ost. Mumma kardemumma!

208: Vi går en ny dag till mötes

Goder morgon mina kära och okära. Vaknade för ett tag sedan av att mamma ringde och sa att hon inte hann lämna Kiwi, så idag är jag själv.
Ivar vaknade inte förrän tio i nio, och han lovade ändå mig igår att vi skulle äta frukost tillsammans idag. Han är skyldig mig en tjänst, så jag valde nybakade bullar, brie och nåt gott kött (parma eller chorizo med riktigt mycket smak i). SÅ, nu sitter jag här, och bara väntar, prinsesslikt, på att han ska duscha klart och sen fixa hejdundransfrulle till mig. NAAAHAAAJS!


207: Nyttigt

"Göra något nyttigt" innebar att gå till soffan, sätta i sladden och ha en otroligt intelligent konversation med Marcus samtidigt som jag samlar poäng och besökare och pengar genom det här systemet.

Marcus säger (18:23):

go wash up or something

Kattis säger (18:30):

go fuck yourself or something

Marcus säger (19:02):

that language is uncalled for

Kattis säger (19:03):

sorry

Marcus säger (19:03):

ok

Kattis säger (19:03):

thanks

Marcus säger (19:03):

no problem

Kattis säger (19:03):

good

Marcus säger (19:03):

yeh

Kattis säger (19:03):

mhm

Ka

206: Slappe

Släpade mig själv upp ur sängen idag. Igår efter simhoppet hade jag och Ivar bokat bastun, så vi satt där till halv elva, och gick sen hem och gosade.
På jobbet idag misstänkte jag en psykisk allergi mot självaste jobbet. Sist jag jobbade var jag ju sjukt jävla överdrivet bakis, och så fort jag kom innanför dörrarna idag mådde jag mögilla och fick huvudvärk. Mystiskt.
Vi har gått och lagt oss i sängen, Ivar har somnat och jag har kollat på Bella&Tyra show. Inte särskilt imponerande, trots att jag ville att det skulle vara det. Batteriet på datorn skriker att det bara är 10% kvar, så jag antar att det är en liten hint till mig att smyga ur sängen och laga lite mat/göra något nyttigt.
Så blir det. Ciao

205: Fy möghundan vad gott!

Okej, okej, lyssna, läs, lär.
Pasta, spenat, grädde, chevré, parmesan, salt, peppar.
Fy fan vad gott!



204: Trötta ögon

Efter att ha läst i två timmar är min hjärna ganska utmattad. Jag drar av mig strumporna och kör detta miniyogapasset här hemma, lagar mat och fortsätter läsa minsann. En timme till.


203: Men lilla Nelly...

Hur kan du gå från det här, enligt mig, välgjorda

Till det här usla och tråkiga?


202: Mystiskt

Okej, sjukt underligt!

Jag satt här i godan ro och hällde i mig det sista av mina frukostfrukter smoothiefierade. När jag äter frukterna som vanligt brukar jag bara ha två frukter, men när jag gör dem till smoothies (den här gången för att bananen var lite ofräsch) brukar jag stoppa i lite av varje. Idag bestod den av en banan, en clementin, ett fåtal hallon, några blåbär och 10-12 gojibär. När jag satt så som på första bilden, och stirrade in i det ni ser på andra bilden såg jag en massa små illrosa fibrer. Var fan kom de ifrån? Hallonen tänkte jag direkt, men det var bara typ två hallon och här var en jäkla massa fibrer, dessutom är väl hallon mer skal och gojjs? Fibrerna var 2-6mm långa. Blåbär har väl mest färg i skalet och inte i köttet? Inte illrosa i alla fall? Det här är ett jäkla mysterium.

201: Present

Ivar var ju i Holland från onsdag-söndag på business trip. När han kom hem blev jag glad gånger två. Jag har ju saknat honom, och blev givetvis glad bara av att han var hemma och jag fick vara nära honom igen. Men dessutom har han börjat lära sig vad som ger ett extra stort smile i min fejja. GÅVOR! Hahaha, jag är tydligen världens mest materialistiska, och det skäms jag för, men egentligen tror jag att jag blir glad för att han tänkt på mig, inte för vad jag får, för det har egentligen inte jättestor betydelse. Den här gången träffade han dock mitt i prick, han köpte en av mina favoritkrämer. Jag hade denna på min första säsong i Mayrhofen, så jag vet att den samarbetar utmärkt med mitt kroppsskal. Den gången hade jag bara en liten tub av Body-versionen, jag fick den och ett läpptreatment när jag köpte ansiktskrämen, men nu när jag har en gigantiskt tub av denna dryga krämen har jag kunnat använda den lite mer fritt, och jesus, jag är smoothylicious!
Thanks honey!


200: Pladask

Har dumpat mig själv i soffan. Kom hem från simhopp och utbildningssnack för ett tag sedan, Ivar lagar mat till mig så det luktar underbart i hela lägenheten. Jag läser Chic i soffan, världens billiästa tidning. Billiästa betyder Bästa för det billiga priset. Fylld av massor av mumsigt modesnack, tips och trix och annat fjönt, precis vad man vill ha när man känner sig helt totalt hjärndöd.
Jag funderar på att duscha en gnutta och kanske byta tröja till något annat än en tränartröja. Ikväll är det ju Hollywoodfruar igen, förra veckan var vi hos Mia och Håkan, idag är det Elna som bjuder in.


199: Helgens bravader

Okej, som ni märkt har jag ju varit en aning frånvarande i helgen. Här kommer schemat:
Torsdag: Då skrev jag ju tenta, vilket självklart skulle firas med fest. Och mycket fest blev det, lite för mycket kanske. Vin, spel och korttrick hos mig till tre-fyratiden. Hampus, Mimmi, Viet, Alex och jag. Lite för sent kanske eftersom det sen blev

Fredag: och jag skulle upp vid sju för att vara på jobbet klockan åtta. På ett eller annat sätt lyckades jag vakna i tid och hiva i mig havregrynsgröt och ta en dusch, och ändå vara på jobbet i tid. Skamsen som en gris, bakis som en aktiv vulkan (ni förstår liknelsen?) och trött till tusen gjorde inte åtta timmars förpackningsrivande helt njutbart.
Hem och försökte sova en halvtimme, för att sen släpa mig till badet och träna barnen i två timmar, hem och ta en dusch och rafsa ihop en partystass, för innan jag hunnit samla mig från kvällen innan var det dags igen. Jag, Carro, Alex, Fredrik och hans tre vänner. Till Carro för att käka apgoda biffar, dricka mina två cider och cykla till Herkules, för att sen komma hem vid tre och somna som en stock.
Lördag: Ingen vila, ingen ro. Mamma och pappa ville rasta benen, så jag hämtades vid nio för att åka till Vallåsen och köra en favorit i repris. Inte lika bakis som föregående dag men inte särskilt pigg heller efter två nätter med alldeles för lite sömn. Skidåkningen gick dock okej, och solen strålade och folkmassan lös med sin frånvaro till skillnad från förra helgen. På kvällen fick jag Biff a la Rydberg i Kävlinge, och sov där.


Söndag: Mamma körde hem mig och Kiwi till Lund vid lunch, jag åt lite, rastade Kiwi och begav mig till badet. Fyra timmars tävling, det gick oväntat bra för mina hoppare. Hem, städa, rulla sushi och äntligen kom Ivar hem. Magarna putade efter den groteska mängden sushi, jag somnade framför filmen bara för att sedan bli väckt och uppmanas gå ut med Kiwi vid midnatt. Ugg. Gick och la oss, pratade någon timme och sov sen gott tills jag vaknade pigg som en lärka på
Måndag: idag, och gick ut med Kiwi, gjorde kaffe, ägg och smoothies till frukost och cyklade till föreläsningen. Nu har jag kommit hem, gått promenad med Kiwi och spenderat alldeles för mycket tid på att skriva detta inlägget. Tack och hej, nu ska jag plugga.
Tschüss!


198: Målinriktad

Ny vecka, nya tag.
Veckans citat i min personliga almanacka är Oscar Wildes "Livet är för viktigt för att tas på allvar", men jag kör tvärtom. Gasen i botten, ögonen och koncentrationen  i böckerna och ass'et på Gerda. Nu jävlar!
Något kortsiktigare mål:
  • Mias fest
  • Erics St Patricks day Party
  • Lundaloppet
  • Högskoleprovet
  • Köpa film till gammelsystemkameran
  • och plugg såklart


197: Hur fan gick detta till?

Jag skäms som en liten gris. Nu ska jag försöka glömma bort allt med åtta timmars monotomt arbete. Glassiiiiiiigt.
Före:
Efter:
Jag känner mig sju gånger värre än jag ser ut.

196: I mitt hjärta

Ivar och Elna får följa med ut ikväll, vare sig de vill eller ej. Jag har mitt favorithalsband på mig idag, dock i en ovanligt kort kedja.


195: Modeinspiration

Har för en gångs skull haft tid att slå mig till ro och läsa mina läsares bloggar, några av dem i alla fall. En av dessa verkar vara modeinspiration.com, och jag måste säga det, de är rätt duktiga. Inför valet av utgångsutstyrsel till ikväll vill jag bara förvandlas till Edie Sedgwick eller Kate Moss, på fem sekunder! Fan att jag kollade, hade jag vetat att de två töserna skulle varit med där hade jag låtit bli. Nu ska jag gå och kladda in en hel kajalpenna i ögonbrynen. HAHAHA, eller inte. Bara en halv...



194: Vinnarfrukost?

Tror ni detta är en vinnarfrukost?
Äggröra, äpple, kiwi, en apelsin i ett glas, paranötter och kaffe. Jag håller tummarna.
Förresten, hur länge kan man dricka en oöppnad mjölk som legat i väskan i 14 timmar?

193: Dagen med stort T

Idag har jag tenta. Jag tänker inte uttala mig överhuvudtaget om hur förberedd jag är, vi får helt enkelt se när tentorna är rättade.
Nu är det dags för promenad med Kiwi, sen frulle och gå igenom anteckningarna en sista gång, träffa Mimmi och ha snabbgenomgång och våndas lite, och sen är det dags för tentan. Wish me luck!


192: Lökig

Förlåt, men jag kommer låta så jäkla lökig nu.
Än en gång sitter jag här med en avokado med örter och gräddfil. Det känns som jag skriver det nästan varje dag, men det är inte "Hej, kolla på mig, jag är apnyttig!" utan det handlar snarare om att jag är svag för avokado och jag är svag för erbjudande, och när jag var på Malmborgs sålde de ett nät med åtta avokados för 29kronor. Sicket jäkla kap! Alla valde dock att bli mogna på en dag, så nu sitter jag med en massa avokados som måste bli uppätna innan de blir dåliga.
Jag hoppas verkligen att jag inte föräter mig på dem.
Jag kom nyss innanför dörren, har varit på träning och sen kissat Kiwi. (Jag har inte kissat ut kiwifrukter, utan jag har gått en runda med min hund så att hon kunde tömma blåsan.)
Träningen var intressant. Jag blev helt död efter en halvtimmes hoppande. Ruggigt. Hann köra huvudhopp, en och en-och-en-halv volter framåt och bakåt, sen var jag frusen som attans, låg i basun i tio minuter och simmade i princip resten av träningen. När jag gick förbi min gamla tränare sa han att jag såg vältränad ut. Baha, pyttsan! Jag flåsade fram ett tack. Sen när jag förklarade att jag var ovanligt otränad sa han att det inte var det viktiga, jag SÅG vältränad och smal ut. Haha, han är så ärlig, det är bra. När jag kom hem från första säsongen i Österrike och vägde 7-8kilo mer än nu var jag tvungen att göra allt skitjobb (hämta mattor) så jag skulle tappa mina extrakilo igen. TACK!
Nog om det, jag åt choklad i bastun efter träningen. In ja fejs.

Foto: Adam G


191: Utflykt

Med Kiwi i lägenheten, kaffe, brie, chorizo och avokado i magen är det nu dags för en liten utflykt. Plånbok, koppel, jacka, bajspåse, mössa, vantar; dags att beta av fem av dagens to do's.



190: Rafting

Medan Malin och Marcus ser ut så här:

Hade jag nog snarare valt ett av följande faces:


189: Nu tar det stopp!

Nu är jag fan trött på att plugga. Jag håller på att somna och det känns som att jag läser samma sak om och om och om igen.
Jag tänker diska och städa istället. Hög musik och rensa hjärnan på slaggprodukter!
Och göra lite käk trots att jag fortfarande är mätt sen lunchen på ÖGs.
Hittade förresten en sushibild som jag glömde publicera. Varsågoda.


188: Bangers

Eftersom vi satt hos Mia till elva igår bangade alla yoga 07.15 i morse. Uselt.
Jag har gjort extra kaffe idag, och havregrynsgröt med hallon, blåbär, mjölk och kanel.
Med dubbel dos kaffe på morgonen hoppas jag att inget sug infinner sig på SOL.
Nu måste jag kasta i mig maten, jag ska möta Elna halv och det tar en stund och lite svett och några tårar att ta sig dit.




187: Off we go!

Dags att åka mot Mia för att ägna kvällen och chokladkaka och Svenska Hollywoodfruar 2.
Mahaha mahaha mahaha, det här blir bra (slickar mig om läpparna).

186: UUÄÄÄÄ!

Fick nyss panik när jag pratade med Anus i telefon och samtidigt fick syn på den här reklamen. Jäkelen vad rälig.


185: Elakt?

BOJA, haha, hur det nu stavas.
Men elakt? Oh ja!

184: Bye bye Zebra

Ibland tar det bara stopp.
Normalt när saker hos mig tar slut försöker jag ändå behålla saken så länge det går. Häromdagen tog mina kära zebradojjs slut, fjädrar cirkulerade i hela lägenheten, och Ivar protesterade.
Och PLOPP, jag gick med på att kasta dem, dirre! Ut åkte snyggingarna. Har jag mognat?


183: Myggsurr

GUD VAD LÄSKIGT!
Det surrade precis till vid mitt öra, lät precis som en mygga. När jag viftade bort den flög ett fä snabbt därifrån, det kan inte ha varit en mygga. Nu kliar det dock som fan, INUTI örat. Jag blir hysterisk.


182: Sushi i underlandet

Jag och Murre såg ju Alice i underlandet igår. Tyvärr var ingen av oss särskilt pålästa, men filmen var fin och handlingen ok. Kan tänka mig att den är makalös i 3D.
På vägen hem köpte jag lax, avokado och gurka, och rullade sen fem rullar sushi till mig och Ivar. Mumsigt.
Och idag mina vänner, idag har jag äntligen satt gasen i botten igen! Yoga 7.45, sen plugga på Sol tills nu, och så småningom är det dags för simhopp. Jag har ganska mycket på mitt schema i veckan, och morgondagen är redan planerad också.
StyrkeYoga 7.15
Tentaplugg (Göra klart alla extentor samt läsa klart handboken i rättpsykologi)
Och simhopp förstås
Och INGEN har väl glömt att det är svenska hollywoodfruar ikväll?
Nej jag tänkte väl det!


181: Vallåsen is the shiiiieeeet!

Eller inte?
Gårdagen spenderades i alla fall på Vallåsen. Vaknade 7.30, körde till Kävlinge för att hämta upp utrustning och föräldrar. Vi hade dock inte utrustning till Mike, så planen var att han skulle hyra när vi kom fram. En resa i rask takt senare var vi framme i snölandskapet. Båstad med omkrets har tydligen inte fått vårvärme än. Men solen sken, och i kön till skidhyran var bara 200 nummer framför oss. Nya planer - köp två liftkort, fäst i jackan och byt jackor. Så jag och Ivar åkte ett par åk, bytte jacka med Mike och Evelien och satte oss i solen. Så flöt dagen på, och det fanns verkligen inget att klaga på. Låga förväntningar = ingen besvikelse. Självklart inte särskilt utmanande backar, och mitt största mål för dagen var att lära alla svenskar och danskar som var där att man kan inte förvänta sig att stå längst fram i kön till liften och invänta hela familjen. GUD! Frustration.
Känner att jag börjar bli lite osammanhängande nu. Vi kom hem på kvällen, åt pizza och däckade i soffan framför Seven. Nice som smör.
Nu ska jag snart möta upp Murris för att se Alice in wonderland på bio - Hoppas den är så bra som jag hört/läst!
Först: Bad, kläder och lite mums.
Adjöken



180: Öl i alla lägen

Igår kom ju Ivars vänner, jag var apstressad med städningen, men allt gick fint. De kom hit, installerades med mackor på nybakad bröd och kaffe. Vi tog sedan bussen i all hast till stadsbiblioteket, in på Bishops Arms och drack två glas vin och åt en nachostallrik. Pappa och Jonas tittade också förbi.

Idag vaknade vi vid nio, jag åt frukost och stack iväg mot AF-borgen för att möta upp med mina kursare så vi kunde tentaplugga. Det gick väl lite sisådär, mest en repris från i tisdags. Känns som att vi kan det mesta nu, eller i alla fall vet var vi hittar svaren.
Så efter typ en halvtimmes intensiv genomgång av extentor styrde vi kosan mot Wasabi och käkade sushi och skrattade och pratade. När alla fått i sig sina bitar utan några missöden gick vi till Paradisets biljard och spelade ett par rundor och drack öl. Att gå på stan med solen i ögonen, och faktiskt även känna lite värme där strålarna träffar en, och sedan dricka öl klockan två på dagen känns så jävla sommarlyxigt. Underbart.
Nu ska jag äta en kiwi och en avokado, och slappna av lite innan Ivar + 2 kommer hem från Malmö och jag antagligen måste aktivera mig igen på något sätt.


179: Hahahaha, mobba mig inte!

Okej, musiken jag lägger in här nu är ny för mig, jag klickade på länk efter länk på youtube, här har ni lite godingar:

Denna är ju bara sjukt skön pga videon. Lär er dansa disco!

Och denna gillar jag på riktigt.

178: Wawawiwa

Tvätten är typ klar, jag har intagit föda, jag har studat. Nu måste jag ta tag i städningen. Jag måste dammsuga.
Jag måste städa toaletten. Jag måste städa köket. Jag måste ösa fet musik under tiden! Vissa måsten är helt okej.


177: Det är dags

Frunchen är slukad, kaffet har inte kickat in, men det är ändå dags att sätta igång. Om en halvtimme har jag tvättid.
Det blev inte pannkakor som ni kanske förstod, utan gårdagens lunch. När jag slängt in första tvätten ska jag göra min efterlängtade smoothie på allt jag kan hitta. Kiwi, apelsin, banan, hallon, blåbär, gojibär, tranbär och lite hyllesaft (som jag och Ivar gjorde i somras). Mums. Sen baka bröd så sent som möjligt. Ivars vänner kommer hit och jag vill bjuda på helt nybakat. Ja, de är inte bara Ivars vänner, jag har träffat Mike ett par gånger nu, så jag borde kunna kalla honom min vän också. Och hans flickvän har ingen av oss träffat.


176: 28% mobil

Jag gjorde precis testet på telenors hemsida, och det visade sig att jag var 28%mobil. Därtill kunde jag trycka på en knapp för att få hjälp att bli mer mobil. Men - nej tack! Jag är mäkta stolt över att inte vara mer mobil. Så det så.

175: Bara bränn den, gör det!

Jag låter ingen mat förgås i detta hushållet, så idag sitter jag här återigen med gårdagens hela anfall och bränner tungan och strupen av mig. Najs.

174: Fullt ös?

Idag hoppas jag att det blir fullt ös, plugg, städning, baka bröd och handla mat.
Måste
Bara
Lämna
Datorn
Självdisciplinen är låg som fan hos mig. Men, så fort jag publicerat detta ska jag resa mig, göra en smoothie, pannkakor och en stor kanna kaffe. Det blir bra. God morgon!

173: Jag svettas

Öppna alla fönster, av med alla kläder, fy farao vad jag svettas.
Dagens lunch:
Köttfärs, chilisås, gröna bönor, kidneybönor, ost, parmesan, vitlök, creme fraiche, en röd chilifrukt och en halv grön. Till denna röran serveras ris. Herre Jesus vad det bränner! Antagligen en av de första gångerna mat får mig att svettas.
Och allt för att vänja mig vid het mat så att jag kan behaga min man.
Om en timme: Jobb till klockan nio ikväll. Jag planerade att ta med samma mat dit, men jag börjar tveka, kanske ska rota fram någon mildare rätt från frysen. Det lutar åt det, det lutar ganska starkt åt det.



172: Ganska sliten

Man blir GANSKA sliten efter tre timmars träning, med skrik, koncentration, ilska, glädje, problemlösning, nekande, jakande, uppmuntrande och peppande. Att nyblivna tonåringar kan ha så mycket ord, tankar, erfarenheter och funderingar inom sig som bara vill ut. Men det är ruskigt intressant att se dem blomma ut och förändras och utvecklas. Vissa snabbare och vissa långsammare, men på alla ser man definitivt en utveckling, socialt, fysiskt och psykiskt. Underbart!


171: Friktionsfritt

Än så länge har dagen flutit på utan besvär, frisören lyckades inte göra mig gråtfärdig, pluggandet gick superbt och seminariet var intressant och diskussionsrikt. Det här blir bra. Nu - mat i magen!

170: Dagens schema

På dagens schema står massor;
Frisör
Plugga med kursare
Seminarie
Simhopp
Koka kidneybönor
Okej det såg ju inte mycket ut för världen, men det kommer faktiskt bli jäkligt stressigt! Så det så.


169: Gårdagens film

Gårdagen bestod av skola, skräddare, fruktinförskaffande, simhopp och Garden state. Jäkligt bra soundtrack på den filmen. Ja!


168: En slapp dag

Igår var en av de slappare dagarna på länge.
Jag vaknade vid elva och gick ut med Kiwi, sen hem, tittade på Coco - livet för Chanel (ÄNTLIGEN hittat subs till den), efter det sov Ivar och Kiwi medan jag läste aftonbladet. När de vaknade gick vi ut med Kiwi igen, någon timme, och sen hem och åt spagetti carbonara och såg Big fish. Läggdags.
Baaah, då känner man att man åstadkommit något med sin dag. Not.

RSS 2.0