Veckans citat - Lucius A Seneca

Ska använda kalendern jag fick av farfar i julklapp som träningskalender. Kanske även umgänge och studietid får bokföras där i, jag vill åtminstone inte skriva in föreläsningar och sådant i den, det har jag på telefonen.

Anyway, det jag ville dela med mig av var veckans citat. Det jag gillar mest med de här kalendrarna från Burde är att ett citat är tryckt i slutet av varje vecka, och ofta är de väldigt inspirerande. Se nedan!


Kommentarer
Postat av: Anonym

HUR skall betygen se ut för att komma in på juridiklinjen? TACKSAM för svar. Berätta gärna vad du hade för betyg! Behöver verkligen veta hur man skall vara betygsmässigt.



Tack på förhand! Diggar din blogg :)

2012-01-09 @ 19:37:41
Postat av: Wysteriia

Svar: Jag tar upp det sista genom att skruva av korken och fiska upp det med slangen som sitter där i. Jag får såklart inte upp ALLT men väldigt mycket av innehållet trots allt genom att fiska upp det med slangen som är i behållaren. Skruva upp den så förstår du hur jag menar :) Jag applicerar alltid primer med fingrarna! :)

2012-01-09 @ 21:55:28
URL: http://Wysteriiasblogg.se
Postat av: Kattis

Senaste statistiken jag hittar (HT2011) krävdes 21.90 i betyg för att komma in, eller ett högskoleprovsresultat på 1,6. I Lund finns även ett annat alternativ - Utvidgad Juridisk Introduktionskurs, där de tjugo bästa kommer in på programmet, oavsett tidigare betyg. Den kursen går på distans och är öppen för alla sökanden har jag för mig.



Vad kul att du gillar min blogg, tack! Hoppas du fick svar på din fråga.

2012-01-10 @ 22:52:31
URL: http://hurblirdet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0