Gårdagens amnamnamnam

Ohh, ahh, här kommer ännu ett gottigottgott recept från mästerkocken Kattis!
Maträtten heter numera Kattispanna, även om de är slående lik pyttipanna.
Koka fyra halvsmå skalade och tärnade potatisar tills de är näst intill klara i lätt saltat vatten.
Hacka en gul lök och stek mjuk i lite Culinesse.
När löken är klar och potatisen kokt häller du vattnet av potatisen, dumpar ner 200 gram tärnad kassler, tolv halverade färska minichampinjoner och potatisen i stekpannan med löken, och steker tills allt fått fin färg.
Pressa i en vitlöksklyfta någon gång på vägen.
Vänd upp på tallrikar fyllda till hälften med god sallad och toppa med grovmalen peppar och ett vändstekt ägg, och kanske en klick turkisk yoghurt. Eventuellt kan ett glas rosé inmundigas i samband med måltiden, även om det enligt mig inte är bästa kombon.
Mums fillibabsen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0