482: En paus

Förlåt mina vänner, men det är nog dags för en lite paus för mig. Jag har ingen lust, tid eller ork att blogga just nu, det händer så mycket och tiden räcker inte till. Ett nytt projekt är startat, skolan kräver mycket engagemang, simhoppet likaså, hundar ska älskas, Ivar ska älskas, familjen ska älskas och jag försöker sticka in så många jobbdagar som möjligt.
Den sjunde skriver jag tenta, och efter det borde allt klarna lite. Jag skriver väl förhoppningsvis innan dess, men just nu ska jag mest ägna mig åt annat.
På återseende!

481: Vackert

Den här videon är så vacker, jag drömmer mig långt långt bort.
Det har jag dock inte tid med, pluggar rumpan av mig, och det är tyvärr därför jag varit väldigt inaktiv i helgen.

480: Kvällning

Vet ni vad? Ni som läst idag, ni suger inte. Men alla andra suger lite, för eftersom jag inte spammat på facebook alls idag så har jag en femtedel av alla läsare idag. Ni trogna.
Sitter med ett glas vin nu och väntar på Ivar. Det börjar kännas dags att sticka till Sparris...

479: Sparris

Idag fyller Sparris år! Grattis. Så ikväll drar vi dit, men först har jag mycket framför mig.
 • Duscha och göra mig i ordning
 • Plugga
 • Lunch med Ivar
 • Plugga
 • Fika med Natta
 • Fika med Sanna
 • Simhopp
 • Och sen hem till Sparris

478: Mannagrynsgröt

Dagens frulle: Mannagrynsgröt.
 • Barndomsminne
 • Kattvik
 • Nostalgi
 • Mums

477: Mission impossible?


Jag tror jag kan ha lyckats med något jag länge velat veta hur man gör. De e najs.

476: Lurvpellor

Nu har två regnvåta lurvpellor trippat in hos mig. Fruktansvärt mysigt! Kan inte låta bli att känna, klämma, lukta, krama, prata, pussa, fota och leka med dem.

475: A good deal


Lyckades på ett eller annat sätt surfa in på den här sidan. Många fina lyxiga saker för ett sjukt rabatterat pris. Om jag hade pengar! Haha. Jaja, i jul kan det hända att en del julklappar blir inhandlade här. Och att en del önskningar kommer härifrån. Kostar inget att bli medlem, men begränsat antal platser.

474: Underliga ting

Man kan hitta de mest underliga klipp på youtube. För att ni inte ska få för er saker om mig kan jag förklara kedjan.
Jag sökte på Morgonrutin för att se om de godkänt min video än. Det hade de inte, men en annan Morning routine-kortfilm kom upp. Sen fanns denna 14åriga krampare ute i högra fältet. Hjälp! Vad ska han med den videon till?

473: Kanelbullens dag

Dagen till ära kikade mamma och Malin förbi med kanelbullar och kaffe från Wayne´s. Jag hade fullt upp med plugg efter jobbet men tog en paus för att fylla på reserverna och kolla på deras shoppingfynd.
När de hade gått pluggade jag klart, skickade in min inlämningsuppgift och åt sen spagetti bolognese som Ivar så snällt lagat åt oss. Ett glas vin senare har vi slitit oss från varandra, jag tittar på Kvinnor som mördar och Ivar sitter vid datorn. Eller ja, jag sitter ju också vid datorn som ni märker. Men, not for much longer!

472: Pappa kom hem

Satt i Kävlinge och försökte plugga hela dagen igår, skippade till och med golfen. Gick inte så bra ändå eftersom min dator och Kävlinges internet inte ville samarbeta. Beställde pizza och hämtade pappa på Sturup. Han kom i en kinesisk hatt. Tyvärr hann vi bara prata i bilen i en kvart, innan jag och Ivar hoppade av i Lund, lastade in våra svamppåsar i frysen, jag pluggade till ett och sedan gick vi och la oss. Idag vaknar jag lite sjukt och ganska trött. Och mycket stressad.
Strax: Jobb

471: Gårdagens kap

Efter några timmar i skogen kom vi hem med ett par svampar. Trattkantarell, svart trumpetsvamp och blek taggsvamp.
Vi gjorde sås på hälften av trumpetsvamparna och serverade med pasta och fläskfilé, tjing tjong, ASGOTT!
Resten av svampen har stekts ner och förpackats i påsar, och jag travar så småningom glatt hem till Lund med ett par påsar svamp att frysa in.
Efter den apgoda middagen spelade vi canasta och åt chips och dippa till halv fyra på natten. Nice!

470: Hälsningar från Kävlinge

Efter en god middag igår, vin och parcanasta till klockan tre på natten, sitter jag här lite halvtrött. Flera alternativ finns för dagens göromål: golf, svampplock, shopping med Malin eller träffa Hildur. Jag ska försöka plugga lite nu så jag har tid att göra något av det senare idag.

RSS 2.0