433: Måns Zelmerlöw och mord


Jaja, men det känns väl bra, att dubbelmordet antagligen begicks i Kattvik! Mums.
http://hd.se/skane/2010/08/23/bjareparet-slogs-ihjal-och-i/
Ja, jag får väl erkänna att vi höll utkik efter rätt ställe när vi körde till Stenen för en eftermiddagspromenad igår. Det är spännande. Inte lika spännande som att Måns Zelmerlöw har stuga oerhört nära både vår sommarstuga och mordplatsen, men nästan.

432: God natt

23.00: Läggdags
02.30: Roxy börjar skälla
03.15: Jag ger upp, kastar ut henne och Kiwi. Jag trampar i kiss på golvet och Kiwi springer iväg efter något harspår
03.30: Det mesta är i sin ordning igen, två hundar i korgen, två människor i sängen
04.45: Väckning. Roxy har rotat fram trosor och strumpor ur min väska och kissat på dem
05.23: Tåg Båstad-Lund
06.40: Promenad Lund C-Studentlyckan
07.15-07.50: Bad och frukost
08.00: Jobb
09.00-13.00: Fika
13.00: Sluta tidigt på grund av problematiska test
13.00-20.00: Soffslapp, mat och dator
20.00-23.30: TV och dator
23.39: Borsta tänderna, riva ner allt från sängen och sova.

431: Hemnet-porr 2.0

En snabb genomgång av alla jag hittade idag som var utav något intresse.
http://www.hemnet.se/beskrivning/792612?r=3
Krävs viss bearbetning som måla väggar och luckor i köket, men väldigt bra läge.

http://www.hemnet.se/beskrivning/819712?r=3
Fräsch lägenhet, okej läge, okej hyra. Lite liten och inget badkar.

http://www.hemnet.se/beskrivning/799598?r=3
Najs lägenhet, ASnajs läge, lite för liten dock.

http://www.hemnet.se/beskrivning/815406?r=3
Bra, bra, bra lägenhet, bra pris, sämre läge.

http://www.hemnet.se/beskrivning/801237?r=3
Bra lägenhet, bra läge, bra pris, lite liten.

http://www.hemnet.se/beskrivning/817583?r=3
Efter en ommålning kan jag trivas.

http://www.hemnet.se/beskrivning/812504?r=3
Lite för liten men ack så vacker stil i köket!

http://www.hemnet.se/beskrivning/774517?r=3
Väldigt bra läge, men ack så fult. Mycket som behöver fixas. I övrigt samma sorts lägenhet som Viktors.

http://www.hemnet.se/beskrivning/825628?r=3
Och så denna som jag visade innan. På tok för långt ut och för hög månadsavgift men också tokigt fin.

430: Ungkarl

Man kan ju undra när jag blev en äcklig ungkarl. 5dl bandspagetti, klippta prinskorvar och rosa sås, direkt i såsens gräddfilsburk. Här är stökigt och skitigt, frukosten disk står i vasken och diskstället är fullt.
Jag ska sleva i mig detta, titta klart på Halvt ton tonåring, städa undan och packa en liten väska, sova, få bilen, träffa Hildur på Gräddhyllan och slutligen åka upp till Ivar i Kattvik och få känna mig snygg och aktiv, till skillnad från idag.

429: Hemnet-porr


Jag sitter och drömmer mig bort, funderar på att ploppa ut ett par ungar för att få anledning att flytta in i en fräsch fyra ute vid Värpinge. Mja - jo - jovars!

428: Ännu en trip

Jag har nyss rivit rundor i IKEA-kassarna med sommarens kläder och slängt ner ett fåtal plagg i min väska, tryckt ner ett par gummistövlar och en necessär. Nu återstår bara att hiva i mig havregrynsgröten och mitt gröna te, borsta tänderna och hinna med bussen, innan jag kan ta tåget till Landskrona, vidare med bussen ut till Borstahusen där helgens Kick-off för årets andra simhoppstermin ska hållas.
Dagens fråga: Ska jag ta med mina jordnötsringar eller inte?

427: Paradis

Oijouuu, vad jag hade kunnat ge för att se om gamla Paradise-säsonger. Som den här med Olinda, Lee-Britt och äckliga Gregory.


426: Humlestick

En normalt någorlunda nätt liten pudelvalpnos gör bäst i att inte mumsa humlor och getingar klockan 03.00. Den får ett bullterrier-liknande utseende.

425: Fotomodell

Snart får hon lära sig posera. Vilding!

424: Det är dem jag vill ha!

Jag har i närmare ett år, eller i alla fall långt över ett halvår, suktat efter ACNEs short Pistols. De ligger dock konstant utanför min budget, men nu har jag hittat alternativet.
En vacker dag inom snar framtid vill jag öppna en låda hemma på sovrummet och hala fram de här vackra kopiorna i väldoftande skinn. Död åt den som köper dem innan jag gör det!

423: Två minuter första möte

Amatörvideo is the shit. Kiwi is the shit. Roxy is the shit. Ett första möte är en skrämmande upplevelse.

422: Välkommen Roxy!

Nu har lilla Roxy anlänt, åtta veckor gammal, omåttligt söt. Efter en liten Kiwi-tillvänjning
här i Kävlinge ska vi strax åka till Kattvik.
Hon är ruskigt söt, men det är Kiwi med, det glömmer vi inte. Och glad, nu när hon fått en spännande polare!

421: Dubbelnamn?

En kaffe, en Kiwi. Om en halvtimme en Asta/Sia/Sushi/Pixie/Roxy. Får man döpa till flera namn?

420: Margaux Lange

Jag har aldrig gillat Barbie, annat än att pyssla med deras hår. Men nu mina kära, nu önskar jag mig allt ett av dessa smyckena. Uppfinningsrikt! Jag kanske kan hitta någon Barbie här i gömmorna att skära sönder och göra mina egna smycken av - billigare, och absolut inte lika fina.

419: Ahmad-fascination

Det är inte så att jag skapat ett beroende, men jisses så gott Ahmads gröna te är! Fast jag har faktiskt funderat på att dricka min första kopp kaffe på typ en månad, min homeopatiterapi ska ju faktiskt vara någorlunda klar nu. Jag kanske skulle börja dricka kaffe och borsta tänderna med vanlig tandkräm istället för "Homeofresh"? Jag har trots allt redan käkat mintgodis i ett par dagar. Ja jo, det är dags. Inom tio minuter trycker jag på knappen på mammas kaffemaskin och får ut en perfekt cappuccino eller så. JA!
Och ja just det - jag har lärt mig vända på bilder. Att det var så enkelt!

418: Alla vill vi ha bekräftelse av mamma


417: Kvalitetstid


Ikväll åker vi upp till Kattvik igen. Senaste två-tre dagarna har stavats K-V-A-L-I-T-E-T-S-T-I-D, Malin och Marcus blev hämtade onsdag kväll, och sedan dess har jag mest hängt i Kävlinge.
Ost och vin, grillat kött och bulgur, stora sallader och mycket snack. Mycket bättre än havregrynsgröt 24/7 i Lund (150:- på kontot).

416: Ledtråd no. 3 (2)

Det får kanske bli den här som ledtråd istället... Klockan 18.00 vet vi förhoppningsvis mer säkert.415: Ledtråd no. 2

Imorgon händer ju en sak, här kommer förhoppningsvis en ledtråd. Det kan också bara vara en bra låt om det är så att det inte blir som det kanske blir.

414: Det trodde ni aldrig vava?

Hahahaha, ja, jag kikade in på Gretas blogg, och hittade det här klippet. Hur många trodde att jag någonsin skulle publicera något som hade med Boten Anna att göra?

413: Lykke Li har köpt mig

Ivar ringde förut och frågade vad jag skulle göra idag. Då visste jag inte men nu vet jag. Jag har börjat beta av youtubes alla liveklipp med Lykke Li - Jag är helt såld.


En annan artist som får mig att tappa hakan under sina liveuppträdanden är Veronica Maggio. När jag såg henne för första gången på Malmöfestivalen 2008 var det nästan mer hennes stil än musik som jag fastnade för. Senare lyssnade jag in mig mer på musiken och förstod att det här var bra rakt igenom. Nu hittar jag inget på youtube som är sådär pang-tjong-bra, men det här får duga, det visar i alla fall hennes gungande,medryckande diggande.


Nu ska jag klicka vidare på youtube, pauslyssna på Spotify och dricka upp mitt gröna Ahmad-te.

412: Hur härligt?

Jag hade gjort en del för att höra den här versionen av Kings of Leons redan underbara Knocked up live, ute på ett stort fält med hög volym och dansande människor. Den framkallar en speciell känsla.

411: Sluta larva dig!

Jag saknar Ivar, larvigt mycket! Men han verkar njuta och ha det bra på Vässarö, så jag får glädjas åt det. Inatt har de seglat ut till en grann-ö, sovit i vindskydd och haft med sig vatten, toalettpapper och ved. Under förmiddagen ska de segla tillbaka, och sen segla med stor båt i eftermiddag. Jag fick vara med på optimistjollesegling, men missade ju the real deal kan man lugnt säga. Aja, jag fick några fina stunder ändå.

410: Stockholms skärgård för länge?

Kom hem klockan åtta imorse efter 15 timmars resa, dunsade direkt i säng och sov tills Ivar ringde och väckte mig halv ett. Slumrade runt en stund till, hämtade datorn och har sedan dess legat här i sängen och surfat rundor. Vid fyra blev jag plötsligt jätteillamående och sprang mot toaletten, men där kändes det mer som om jag var på väg att svimma. Jag tog mig ut i hallen och langade upp benen mot väggen och hoppades att ingen skulle vandra förbi utanför köksfönstret och se mig ligga där i bara trosor och filosofera.
Först funderade jag på om det kunde bero på fettchocken från att ha proppat i mig ett Burger King-meal på en kvart innan tåget från Stockholm igår. När jag så småningom kom på fötter och såg min utmärglade kropp i spegeln ställde jag mig på vågen och såg att jag tappat ett kilo denna veckan, trots att jag jobbat på och trott att jag lyckats göda mig vid varje måltid på lägret. Jag räknade på fingrarna - ingen mat på 18 timmar. Kan ju kanske bero på det. Nu har jag proppat i mig chips och pappa ringde och frågade om jag inte skulle till Gerda och träna med honom. Mjaaaaa. Jag tar en dusch och äter lite havregrynsgröt och hoppas få tillbaka lite kraft.
När jag först låg en stund på badrumsgolvet för att lugna ner svimningsattacken skådade jag vad ni ser på bilden. Har man varit borta för mycket när lägenheten börjar prydas av spindelnät?

RSS 2.0