Schiphol

Skriver tenta imorgon, sen har jag förhoppningsvis sommarlov. Nästan direkt efter tentan är skriven åker jag till Kastrup och sen Holland. Hade egentligen inte behövt ta mig längre än till Schiphol!

Fast bröllop, beach party och spa är allt lite lockande också ;)


Älska sommar-Lund!

Syrendoft, värme, solsken, lunch på trappa, kaffe i solen, grilldoft, vin på uteservering och för en gångs skull nästan komplett tjej-gäng. Härligt!

(Söta Mia tar bilden)


Rumprygg

Försökte fånga min rygg på bild, men den ser bara ut som en rumpa på alla bilder. Jaja, ni skymtar ett öra bakom ena brottarmuskeln, riight?

Nu till frågan jag skulle ställa: Hur gör ensamma människor? Solar de inte? Ber de en främmande att smörja in omöjligtattnåområdet? Har de ett hemligt knep? Som ni kan se har jag ingen aning, Ivar eller solkompis brukar få smörja min rygg.


Fräknar

Blir varje sommar överrumplad av mina fräknar. På vintern har jag näst intill inga, men plötsligt, så fort min nuna ser sol i fem minuter så ploppar de fram. Lömska!


Dagens syssla

Så. Jäkla. Gött. Att vädret är med oss nuförtiden!

Vår Piz Buin verkar vara slut och jag hittade inte ny i Lund "city". Istället fick jag undersöka alternativen, och det var den här som lyckades få mig på fall. Utan "self tan", vad det nu är, men med lakritsextrakt som ska få mig gyllenbrun samtidigt som jag är safe.

Vifårlasemeddet!


Kvällsmat

En sallad med ruggigt god dijonsenap-italiensksalladskrydda-balsamico-olivolja-dressing och morötter. Morötter är givet vid detox eftersom de tros vara avgiftande för mage och tarmar. Dessutom är de bra för synen och har visat sig verka skyddande mot cancer. Perfa!Lördagen i bilder

Som sagt så tog ju pappa med mig, Ivar och mamma på utflykt i lördags. Han ville visa våren i Blekinge med nyutslagna bokskogar och mycket vatten i Mörrumsån. Jag berättar om dagen i bilder. Som ni ser var hundarna också med och på något sätt lyckades vanligtvis vattenrädda Roxy ta ett dopp i ån. På sista bilderna ser ni ruiner från pappas barndomshem. En bisarr känsla att man låtit två gårdar bara fullständigt förfalla och trä ruttna bort medan stengrunderna är mer svårpåverkade. I deras gamla kylhus hittade vi en femtio år gammal minksvans (de hade minkuppfödning) samt en bildörr från pappas första bil.

 


Tabbe

Så länge höll den ambitionen...


Detox #3

Ivar har lämnat Sverige och åkt till England, och jag gör ett nytt försök med min detox. Den här gången ska jag försöka köra minst tre dygn. Det sägs att det inte gör någon nytta med färre än tio dagar, men man kan ju alltid hoppas att mitt chips- och pastasug någorlunda förmildras åtminstone. Den som lever får se!


07.00

What's up med mig och tidiga helgmorgnar? För några veckor sedan var det Ivar som tillfredsställde min utflyktsnerv genom att ta med mig, Amelie, Mia och Håkan på kosläpp. Idag är det pappa som tar med mig, mamma och Ivar på Blekingeutflykt.

Frukosten åker ner, picknick packas och mobilkameran värms upp.


Ledig fredag

Började dagen med ett te från Sri Lanka som jag fått av Elna. Det var jäkligt gott, med smak av bland annat ingefära och nejlikor.
Har sedan dess gått en kort powerwalk med mig själv. Ganska tråkigt, men det vägs upp nu av en lite längre med Amelie. Ska bara slänga in tvätten i torktumlaren först.


Dagsaktiviteter

Golf, middag hos mamma och pappa, Noels spelning på Café & le och nu Star Wars The returen of the Yedi med Amelie och Jonas, trevlig dag!


Detox #2

Hahaha, försökte mig på att ta detoxen ett steg längre och klunka ner en linfröshot. Det gick inte kan jag säga, den schlajmiga massan åkte upp igen, och jag fick skölja ut resten. Orvar ser däremot sugen ut!

 


Detox

Efter tre veckors pastafrossande och en helg där jag gick bananas på hotellfrukostens bacon och pannkakor kör jag en dygnslång detox. Fast självklart fuskar jag som vanligt och råkade fylla ut soppan med både pasta och grädde och dessutom toppa med chèvre.

Hade egentligen velat köra några fler dagar men har grillkväll på jobbet ikväll, och hur kul är det att gå på grillkväll och käka ett äpple? Dessutom ska jag träffa nyhemkomna Elna och mina andra töser efteråt, och tydligen har Elna haft bakcravings så jag misstänker att det inte bara serveras morötter och vitkål precis.


Bangarang

Skränig som få, men jäkligt bra träningsmusik enligt mig!

Colourful shopping

Lyckades haffa några färgglada fynd på Göteborgsvarets mässa. En sport-BH från Champion och fem par strumpor från favvoskidklädesmärket Kari Traa. Fick dessutom ett mobilfodral från Kari Traa med samma mönster som jag har på min underställströja från samma märke. Jisses vad det satt fint!

 


Götlabörrrg!

Så, ett halvvunnet rättegångsspel och en pasta carbonara senare bär det av. Fem pers i en liten golf, mysigt värre!


Frukost

Ett dygn kvar till Göteborgsvarvet, näst sista pastauppladdningen blir dagens frukost. Trivs jag eller vad? Som pastaälskare finns det knappt bättre matperioder än tiden innan ett lopp!


Mihihihihi


Kryddigt te

Sitter med citron-ingefära-kanel-te och finslipar inför dagens redovisning. Mysigt, men tidigt...


Laundry Laundry Laundry

Har befunnit mig i tvättstugan i princip konstant sedan klockan tolv. Tvättar igenom alla kläder som blev blöta i äckliga på Esplanaden och vår vanliga tvätt. Åtta tvättar är jag uppe i, och slåss för att ha ensamrätt på torktumlarna.

Har inte ens hunnit käka idag, annat än någon godisbit. Ser fram emot någon pasta med korv som jag såg att vi hade kvar från Valborg. Mums!


Tidsbrist

Om man är duktig på att stapla ser det ut att vara mycket mindre disk som står och väntar, raaajt?


RSS 2.0