Jäkla löfte, jäkla kille!

Jag har ju lovat Kirill att inte äta godis, chips, popcorn eller glass på tre veckor. I vanliga fall äter jag något av dessa goda ting varje dag. På riktigt.

Igår gick det bra.

Idag är jag sugen som attans.

I vanliga fall är Ivar inte sugen på chips eller popcorn eller vad det nu är jag äter. Men idag, idag minsann, var han sugen på både chips och godis. Lassar upp m&ms och chips, medan jag får se på och försöka hämma mina begär genom att stoppa i mig physalis och clementin.


On man ska hoppa simhopp, måste man ha en stark kropp

På måndagens tränarmöte råkade jag gå med på att ställa upp i masterKM. Det innebär att jag måste ha fem hopp från valfria höjder. Jag har inte hoppat på onämnbart många år (känns det som). Sist jag hoppade i kunde jag knappt hoppa, eftersom jag hade tappat alla simhoppsmusklerna. Mina ben bara vek sig.

Nu är det i alla fall bestämt att jag ska få träna för Sanna varje fredag fram till tävlingen. Jag får hoppas hon gör underverk med mina hopp. Övriga veckodagar ska jag träna mina muskler. Jag och Kirill lovade varandra att träna minst 30 minuter om dagen, och inte äta godis, chips, kakor eller glass. Jag lyckades däremot få igenom att man får äta choklad och julbakelser på helgerna. December måste ju vara sämsta månaden att dieta. Jaja, målet är alltså att vara så pass vältränad och fit den femtonde december, att jag kan hoppa ordentligt och förhoppningsvis bli SK Poseidons master 2012.

Baddräkterna passar än i alla fall!


Styrkegympa

Nyss hemkommen från ett styrkegympapass på Gerda. Tänkte egentligen hålla igen lite, eftersom jag ska på volleymatch klockan tio. Vi är bara fyra ikväll, så vi behöver all kraft vi kan få. Så blev det dock inte, det är svårt att inte ta ut sig på styrkegympan. Försöker snabbåterhämta mig med en proteinshake och soffslapp istället. Don't tell Elna!


Helgaktiviteter

Har haft en trevlig helg med mycket umgänge och skratt. I fredags kväll var ju Natta här för middag och popcorn och i lördags kikade Elna, Hilda, Mats och Natan förbi och mumsade mjuk pepparkaka. Framåt kvällen kom Elna, Amelie och Jonas hit. Vi fem lagade middag tillsammans, blandade tre sorters drinkar och snackade oss hesa innan vi cyklade iväg till O'learys och mötte upp Noel.

Under natten vaknade jag ett par gånger och drack stora glas vatten, vilket räddade söndagen som kunde spenderas på julbasar. Våfflor och kaffe, familj och kusiner. Och en vacker vinkaraff som fick följa med hem.

Gött "uppräkningsinlägg" som avslutas med en bild från i lördags!


Work that body!

Nu mina vänner, nu är jag trött. Har kört två spinningpass under eftermiddagen, med lite magövningar på gymmet emellan. Ett med Mia och ett med Nathalie. Känner mig ganska mör, men motiverade mig själv genom att tänka "Göteborgsvarvet pågår under nästan lika lång tid, utan gym-paus!" Det funkade! Eller så var det tack vare att andra passets instruktör inte körde alls lika hårt med en. Och inte hade lika peppande musik.

Nu kommer snart Natta hit, nydushad och fin, så jag bör väl också fräscha till mig lite. Ha en trevlig fredagskväll!


Kokosolja

Har hört att kokosolja ska vara bra för hy och hår. Kom på att jag låg inne med två tester som jag fått i en hälsokostaffär en dag. Smorde in mitt ansikte med det efter gårdagens kvällstvagning istället för min vanliga Biothermcreme och vaknade upp med babystjärtshy! Tror dock inte det blir daglig rutin, känns inte helbra att smeta in olja i ansiktet för ofta. Som en inpackning då och då kan det nog däremot vara bra.
(Ivar märkte dock ingen skillnad - han sa att min kinder alltid var lena. Gulligt eller ignorant?)


You're living somebody's dream!

- Om allt du önskade kunde bli sant, det behöver inte vara realistiskt, var ser du dig själv om ett år? Vad är det som finns i din närhet och vad gör du och hur mår du, om ett år?
- Om det kan vara helt jävla orealistiskt så skulle jag sluta med alla droger. Bli någon slags betydelsefull person för världen, som förmodligen, kanske, en fysiker eller forskare som gör en viktig insats för världen och mänskligheten. Kanske hitta något botemedel mot någon hemsk sjukdom. Eller... Löser mysteriet med svart materia och svart energi. Så är det... Det är nog jävligt långt ifrån verkligheten, men visst, drömma kan man alltid göra, så är det.
 
Verkligheten i P3 - Ett alldeles vanligt dubbelliv
 

Long time no see

Jarå, det var ett tag sen sist... Jag vet inte varför, jag har bara kommit ur gängorna lite. De senaste två veckorna har dock suget att blogga kommit tillbaka lite. Antagligen för att jag gjort så mycket kul. Tänker dock inte sätta press på mig själv genom ett löfte om catch up. Kan bara kort meddela att min ostronoskuld är borta. Fördelat på två tillfällen har jag slukat tre små slemklumpar. Gillat smaken, men haft kämpit att svälja. Min Nimis-oskuld är också långt borta. Ivar och jag körde och traskade dit efter en helgs Mårten Gås i Kattvik. Jag har dessutom skrivit tenta, ridit och flugit av, haft ost&vinkväll, varit på storslagen Monte Carlofest, åkt limousine, varit på juristernas höstfest, sett Natan bli dubbelt så stor, sett Lexi bli dubbelt så stor, varit kattvakt, druckit mycket champagne, tagit farväl av farfar, tömt farfars lägenhet och kramat hund med brutet ben. Mycket njutning, mycket sorg, mycket nytt och överhuvudtaget många känslor.
 
Nu får vi väl hoppas att jag i framtiden blir bättre på att dokumentera mitt livs framsteg, för min egen skull och er.
 
Tills vidare får ni här min favoritvideo för ögonblicket. Förutom att låten får mig att vilja ösa ner för en nypistad red seven i Mayrhofen, eller i en solig Saslong world cup-pist i italienska Val Gardena i gigantiska carvingsvängar, så skulle den här videon lätt kunna ha varit gjort av mig själv som fjortonåring. Eftermiddagar som spenderades framför webcamen med en vän, tävlandes om fulaste minerna som man sedan garvade häcken av sig åt.  
 
You're welcome!
 

RSS 2.0