Jackass penguin

Hört på stan: Visste du att Sydafrikanska pingviner låter som åsnor?
Var helt klart tvungen att kolla upp det - och jo, de låter som åsnor. Coolt.

Yep

Ja, jag kickar Molotovs ass!


Oh oh!

You better download Rumble and add KattisW!


För gammal för fest


Det där gamla Wermlands...

Utspillt vin och firad examen.


Mimimimi-iiiii!

Tog bara ungefär ett år att bestämma mig för färg och modell...


Brumbrum, här kommer min söta dotter!

Oh my! Klickade in på Gynning blogg. Hon är ju gravid och ska snart ploppa ut en liten dotter, och frågade sina läsare om lite namnförslag. Jag tycker alltid det är kul att läsa namnförslag och spara favoriter för framtiden, men blev snarare förskräckt än inspirerad den här gången. Några skrev "Alina- Al från Alexander och -ina från Carolina". Mmm, uppfinningsrikt...
Värre fanns dock att finna, som ni ser på bilden nedan. Varför inte döpa sin sån till Opel, eller kanske V70?


Charmen med juridikstudenter

Hela klassen köar för att köpa senaste kompendiet, och slussas sedan vidare mot kaffekön för att till sist rusa upp i tysta och hugga en läsplats.


Snabba lösningar

Den eviga jakten på kvicka intag resulterar ibland i ganska smarriga kreationer!


Träningsvärk

Eftersom jag knappt kände av gårdagens löptur, unnade jag mig ännu en imorse med Amelie. När jag nyss skulle gå från tysta till toaletterna upptäckte jag dock att mina muskler visst fått jobba. Jag kan knappt gå! Fasar lite smått för kvällens styrkegympa...


Flygande

Vår bit av planet är lagat med huhållspapper, vår TV-skärm hissades upp långt senare än alla andras... Känns säkert! Nu är det dags att se avsnitt 3 av Suits, ny favoritserie. Jaja, varje serie jag påbörjar kanske är en ny favoritserie, eftersom det är den enda jag vill följa för ögonblicket, men denna är faktiskt bra än så länge.

Wifi på planet - Woop Woop Norweigan!


Holland

Landade i Amsterdam vid sju, åkte till grekisk restaurang och överraskade Ivars mamma på hennes födelsedag, åt en gigantisk middag bestående av lamm, oxfilé, kyckling och banana split, rullade hem till Ivars bror för att visa Chamonixbilder och sova.

Jag har gått och lagt mig lite innan Ivar och försöker somna. Avbryts dock då och då av att jag känner mig iakttagen. Konstigt...


Vårväder

En morgonpowerwalk 5km, tre timmar föreläsning, räkfyllda paprikor till lunch och promenad till mammas jobb 3km.

Det luktar sommar och vi lämnar Skåne.


Rutin

Jag (och Amelie) försöker få igång en ny rutin. Promenix varje morgon. Det har gått sådär, men vi avverkade 3km i måndags, och närmare fem idag. Imorgon ska vi försöka oss på att springa!


I'm alive!

För er som bara följer mig på bloggen och inte pratar med mig kan jag kanske meddela att jag är hemkommen från Chamonix och välmående. + 3,5 kilo och köldskador på kinden, men armar och ben i behåll.

Landade dock i världens pluggångest så spenderar dygnets flesta timmar på Juridicum. Någon dag kommer kanske en bildbomb!


Cheers to the freakin' weekend!

Jag är så jäkla taggad! Strax hoppar jag på bussen som kommer ta oss till Chamonix, världens tredje bästa skidområde. Visst är jag ganska nervig samtidigt, men det har börjat smälta bort till förmån för förväntan.
En veckas offpiståkning, all inclusive, utrustning och bergsguide ingår. Så sjukt nice! Modig som jag är ska jag dessutom anmäla mig till expertgruppen. EHEEE!
Har packat hela gårdagen med ett konstant pirr i kroppen. Farväl mina sköna, om någon vecka eller så är jag hemma igen, med möra ben. Om vi har tur finns det internet där vi bor, annars får ni klara er utan uppdateringar (det är ju iofs inte så att jag varit störtflitig med uppdateringar ändå sista tiden så ni är väl vana)!
Håll tummarna för att jag kommer hem i ett stycke (snälla, gör det)!

Vitt hav

Vaknade upp i ett hav av kuddar och täcke. Fyra kuddar och ett 240cm brett täcke. Rätt mysigt ändå.


Vårväder

Till de flestas glädje har ju våren anlänt i veckan. Det doftar härligt i luften och temperaturen känns nästan smekande jämfört med den bitande kylan som verkat härska i februari. Här på Studentlyckan är det däremot än vårigare. Min ena avokadoplanta delar kruka med en inkräktande björk som slagit rot under utomhusvistelsen i sommar-Kattvik. För några veckor sedan tyckte den att det var dags att möta solens (lampans) strålar med söta gröna små blad. Snart blir väl Ivar allergisk mot mina små älsklingar och tvingar mig att kasta ut dem!


It's a new day

"Yoghurt" gjord på mixade jordgubbar, hallon, björnbär och kvarg tillsammans med apelsin och grape känns som en fin start på dagen. Ännu bättre med gårdagens Big Brother i bakgrunden. Idag står en vända på stan, städning, tvätt och packande på schemat. Imorgon åker jag!

Just det, Jonas var precis här och lämnade av ett usb med skaka rumpa-musik, lätt bästa skidåkningstakterna! Så de ska alltså in på iPod nanon också.RSS 2.0