321: Uppgradering

Fick nyss mejl från Unga Ledare, en utbildning jag ska på i juli. Förut har det varit bestämt att den ska hållas på Lomma scoutgård och jag har bittert påmint de flesta i min omgivning om detta. Nu däremot, nu skiner solen i mitt hjärta igen!

Vi ska bo på Noble House i Malmö, ett hotell som trots sitt något självgoda namn verkar vara ett ganska bra hotell. Ja Tack!


Kommentarer
Postat av: Malin

Best Western brukar generellt sett vara lite overprisade, fast jag vet ju inte hur just det har hotellet ar. Det ser iaf fint ut och jamfort med att bo pa en scoutgard sa ar det nog alldeles fantastiskt! Jag vill ocksa ga ledarkurs! Allvarligt, jag vill ocksa bli ledare...

2010-05-12 @ 14:00:11
Postat av: Kattis

Priset har ingen betydelse för mig! Haha, jag önskar att det berodde på att jag var fruktansvärt välbärgad, men njaaaa, inte den här gången. Jag får det betalat.



Läs någon liten kurs i organisation och ledarskap, jag tyckte i alla fall att den jag läste på gymnasiet var jätterolig, och alla andra ledarutbildningar jag gått har också varit intressanta. Det är dock bara den på gymnasiet som inte mestadels handlade om barn och ungdomar.

2010-05-12 @ 15:20:28
URL: http://hurblirdet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0