Am-nam-nam-nam!

Nu ni, nu har jag lyckats igen! Gott som tusan! (Recept för en stormagad person)
Skär 3cm purjo i tunna tunna skivor, 1 liten vitlöksklyfta i tunna tunna skivor och 1/4 röd paprika i tärningar.
Koka ris (jag kokade ca 1,5 dl idag) med en halv kycklingbuljongstärning och någon tesked persilja.
Stek purjo och vitlök i het olivolja (Ivar har gjort en egen olja med chili och piri piri, har ni ingen sådan så smula ner lite torkad chili eller liknande i oljan i stekjärnet) på låg värme.
Vänd efter någon minut ner paprikan och låt puttra i några minuter till.
Dumpa i ett par nävar räkor och någon deciliter gröna ärtor. Höj värmen lite, salta, peppra och stek ihop i tre minuter (mina räkor och ärtor var frusna).
Servera och njut!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0